Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

QUOTE(Hermana @ 2008 08 22, 17:31)
O gal žinote, ką reiškia skaičius 3?  g.gif

3 - aukštesnieji meistrai, tokie kaip JĖZUS, nori tau padėti, nes tavo maldos išgirstos.

Buvo čia kažkur tema apie vilkus ir 11:11 ar kas panašaus, bet man nesigauna rasti g.gif Ten buvoįdėtis daug skaičių reikšmės.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 08 22, 18:01)
3 - aukštesnieji meistrai, tokie kaip JĖZUS, nori tau padėti, nes tavo maldos išgirstos.

Buvo čia kažkur tema apie vilkus ir 11:11 ar kas panašaus, bet man nesigauna rasti g.gif Ten buvoįdėtis daug skaičių reikšmės.

Labai aciu! 4u.gif

Mane visa gyvenima vis lydi skaicius 3. Gimiau 03.03. Mokyklos zurnalo sarase budavau trecia. Dabar i viena konkursa del darbo uzsiregistravau trecia. Dar ir draugo gimimo dara - 03.30. Dar kiek neatsimenu, kur mane lydi skaicius 3. Bet ir pati jauciuosi trejetu. lotuliukas.gif Kitaip sakant, man sis skaicius toooks savas, kad tai vos ne mano dalis.

Ir gal ir teisybe apie tai, kad aukstesnieji meistrai nori padeti, nes visada galvojau, kad esu laimingas zmogus (nepaisant nesekmiu), kad viskas vyksta taip, kaip turi buti ir kad butu geriau (nepaisant to, kad negaunu to, ko labai noriu, apie ka svajoju).

O del tos temos, tai ir as dabar prisiminiau, kad kazkur tokia buvo. blush2.gif Reikes paieskoti.
Atsakyti
Siaip tu sutapimu gyvenime tikrai buna, as tai emiau vadinti ZENKLAIS, taciau is tikruju dazniausiai ju nesuprantu, na sunku juos suprasti ir pritaikyti sau gyvenime. Cia turbut tik su patirtim tai bus galima suvokti, issiaiskinti. Dauguma zmoniu tai ignoruoja arba nuraso eiliniams atsitiktinumams.
Tai ka pavyko issiaiskinti, tai kaip jau esu minejus auksciau del skaiciu 13 ir 33.
O siaip kuomet noriu priimti kazkokius svarbius sprendimus gyvenime imu stebeti ZENKLUS. Yra tiksai buve idomiu nutikimu, taciau kaip visada tuo netikedavau ir galiausiai pamirsdavau. Bet stai kai siandien tai prisimenu tai tie ZENKLAI budavo tikra tiesa...reikia but akylam ir tuo tiket, bet aisku nepasidaryt visai CRAZY ir save patiket likimui...
juk niekas kitas uz tave nepadarys ir nepriims sprendimu kaip tik tu pats. Sako jei pats nesistengsi tai ir dievas nepades.
As dazniausiai isiklausau savo sirdies. Pamastau apie viena varianta ir apie kita ir kur sirdis rami, tai vadinasi taip ir elgtis...
ax.gif
Atsakyti
Dar ką keisto pastebėjau, tai kad vienu metu ko gero pasitvirtino pasakymas, kad kai nusičiaudai, vadinasi, tiesą pagalvoji. Gal kokį pastarajį mėnesį vis apie kažką "šiaip sau" pagalvojus ar kilus netyčia kažkokiai paprastai minteliai, kažkaip nei iš šio, nei iš to nusičiaudėdavau. Nei kirbindavo nosies kažkas, nei alergijų kažkokių turiu, nei sergu. Ir kažkaip pagalvodavau po to, kad matyt tikrai, teisinga mintis. thumbup.gif
Tik va, gal jau savaitę nebėra to čiaudulio.
Atsakyti
O mane sitie sutapimai jau pradeda nervinti.... viskas prasidejo dar tada kai as nelabai kreipaiu demesi i tai ir maniu kad tiesiog taip pasitaiko.... dabar pradejau galvoti kitaip... trumpai : mus arba kas uzkeike arba nuziurejo , nu kitaip nepavadinsi, visa seima.....
visos nelaimes atsitinka rugpjucio pabaigoje ir rugseji ir jau 7 metai is eiles.... jau nebe juokinga.... ir jos ne tai kad siaip negeri nutikimai , bet iki avariju ir reanimaciju.....
va jau ir siais metaip prasideda po truputeli..... kol kas dar nelabai skausmingai bet vis tiek jau nebe juokinga....
gal kas zinot koki atkalbinetoja ar dar kazka vilniuje, nes kazkaip negera nuo visko darosi......
Atsakyti
Visada mano mėgstamiausiais skaičiais buvo 9 ir 21, tai yra nuo vakikystės! Ir dabar irgi labai jau persėkioja šie skaičiai. Netgi susidarė tris 9 pagal 3 žmones, kurie buvo reikšmingiausi mano gyvenime (jeigu žiūrėt į jų gimomo datas)...
Atsakyti
Dar1-o kurso studente is gimtines vaziavau autobusu i Vilniu per viena rajonini mieteli, ir sakau draugei-visur galeciau gyventi tik ne sitam mieste, purvinas,tamsus, nebent su antrankiais atveztu....ir gyvenu jame, ir atvykau su policijos masina.
kai pirma karta pamaciau savo vyra,as tupejau traukinio tampure ir grojau lupine armonikele, jis stovejo ir ziurejo pro langa, as pasiziurejau i ji ir pagalvojau--neblogas vyras butu--(nors turejau jau suzadetini), ... traukinys vaziavo i Vokietija, as koncertuoti,jis kaip turistas, po to ji sutikau kitam Vokietijos mieste, ir iki pareiskimo tuoktis tebuvom susitike 5 kartus, ir taip lapkrity bus 22 metai kaip kartu, rodos savo pusele radau, tik nezinau kas ten virsuje viska patvarke. biggrin.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas mano katinas sudauze vazona.Ta pacia diena viena drauge zinuteje pasiguode,kad jos katinas siandien sudauze vazona ir ji yra del to pykta.Tai labai nustebau tokiu nedideliu, bet idomiu sutapimu.
Atsakyti
MAno gimimo datoje yra keturi 9, gimiau 19 diena, gyvenu 19 name, bibliotekos kteles nr ir mokyklos dienyne ilga laika buvau 19...kazkaip sis skaicius lydi mane smile.gif

O dar mano brolis gime per viena diena nuo mociutes gimtadienio, ji svente 70 metu jubilieju, o ant rytojaus mano brolis gime smile.gif
Papildyta:
Ir dar as su mama gimiau kas sekanti menesi ( t.y as rugseji, mama spali) o brolis su teciu taip pat - brolis balandi, tete geguze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(obelaite @ 2008 08 27, 18:12)
Dar1-o kurso studente is gimtines vaziavau autobusu i Vilniu  per viena rajonini mieteli, ir sakau draugei-visur galeciau gyventi tik ne sitam mieste, purvinas,tamsus, nebent su antrankiais atveztu....ir gyvenu jame, ir atvykau su policijos masina.
kai pirma karta pamaciau savo vyra,as tupejau traukinio tampure ir grojau lupine armonikele, jis stovejo ir ziurejo pro langa, as pasiziurejau i ji ir pagalvojau--neblogas vyras butu--(nors turejau jau suzadetini), ... traukinys vaziavo i Vokietija, as koncertuoti,jis kaip turistas, po to ji sutikau kitam Vokietijos mieste, ir iki pareiskimo tuoktis tebuvom susitike 5 kartus, ir taip lapkrity bus 22 metai kaip kartu, rodos savo pusele radau, tik nezinau kas ten virsuje viska patvarke. biggrin.gif

kaip gražu tokie sutapimai 4u.gif
Atsakyti
Kažkada išsibūriau varda,koks bus mano vyro.Tuo metu, kaip tik tokiu vardu ir pažinojau žmogų,žinojau,kad patinku,bet jis man nelabai. Po n metų sutikau žmogų tuo pačiu vardu ir netgi pavarde blink.gif ,kuris tapo mano vyru wub.gif .Draugės mergautinė pavardė buvo tokia pati kaip ir mano vyro. Pravažiuodama pro tam tikrą rajoną,sakydavau,kad nenorėčiau čia gyventi,o dabar gyvenu ir labai džiaugiuosi.Aš gimiau per savo močiutės gimtadienį,o savo mažylį pasigimdžiau per savo.Jau 3 gimtadieniai viename biggrin.gif .Gyvenu name skaičiais atitinkančiame mano gimimo datą.Mano vyresnelis gimes tą pačią dieną kaip ir mano mama,tik lygiai pusės metų skirtumu. O "dejavu" tai dažnas reiškinys pas mane. ax.gif
Atsakyti
man vis sutampa niko pradzia
Atsakyti