Nieko nėra atsitiktinio,pats likimas mums diktuoja,kad taip turi būti......
Man irgi pasitaiko,kad kažką darau,ir staiga suprantu,kad taip jau buvo,bet su tais pačiais žmonėm,toje pačioje vietoje.Beje mūsų su MB tėvai apsivedė tais tais pačiais metais ,mėnesį ir dieną.Ir tam pačiam cv metrikacijos skyriuje.
QUOTE(zirniuke @ 2008 02 05, 19:35)
as ir prisiminiau daug mano gyvenime esanciu sutapimu
pvz kai susipazinau su savo vyru,ir kai jis pradejo lankytis mano tevu namuose,pastebejo toki dalyka,sako o tu man jau seniai seniai galejai paskambint,sakau kodel?-sako mano tel nr(tada dar buvo paprasti tel telekomo) yra uzrasytas ant skalbimo masinos;as paziuriu,ogi tikrai,skalbimo masinos nr sutampa su mano vyro namu tel numeriu
taigi telefonas ant akiu!1galejau jau labai seniai susitikt
arba mums svarbios datos yra 20 ir 23 dienos(bet kurio men)
mes susipazinom gruodzio 20d;vyro gimtad vasario 20d;mes vestuves sventem rugpjucio 23d o sunelis gime geguzes 23d...na nzn bet panasiu sutapimu dar labai daug..kitu netgi nepamenu,bet tada vis pasijuokiam,koks visgi keistas tas pasaulis

arba mums svarbios datos yra 20 ir 23 dienos(bet kurio men)
Kažkas panašaus ir mūsų poroje.
Mūsų gimtadieniai: 03.03 ir 03.30, tik skirtingi metai.
Be to, mes iš to paties miestelio, lankėme skirtingas mokyklas, mūsų keliai einant į jas turėjo susikirsti, bet mes niekada nebuvome vienas kito matę. Mes turėjome gana neblogai miestelyje žinomus tėvus (na bent jau ne pilkos pelytės. Ne visi žino, bet tikrai nemažai žmonių žino), bet aš apie jų šeimą nieko nežinojau, jis žinojo mano tėtį, bet net nenutuokė, kad kažkokią dukrą turi.
Ir po kokių metų ar ilgesnio draugystės laikotarpio kažkaip prireikė jo tėvų namų tel nr ir pastebėjau, kad mūsų nr stebėtinai panašūs! Tie patys skaitmenys ir tas pats eiliškumas, tik pas mane vienas skaičius du kartus kartojasi, pas jį - kitas. Pvz: 12133 ir 12213.
Taip pat turime giminių tame pačiame kaime. Tik ten jo giminės jam - artimesnės, man - truputį tolimesnės.
Be to, vaikystėje pagalvojusi apie "tą princą ant balto žirgo" mačiau tokį regėjimą: Aukštas šviesus ir pilkai apsirengęs vaikinas ir šalia aš - žemutė, tamsiai apsirengusi. Kai susipažinome, būtent taip ir atrodėme: jis - šviesus ir pilkai apsirengęs, aš tamsesnė ir tamsiai (beveik juodai) apsirengusi.
Papildyta:
QUOTE(emma @ 2008 04 11, 13:45)
Man irgi pasitaiko,kad kažką darau,ir staiga suprantu,kad taip jau buvo,bet su tais pačiais žmonėm,toje pačioje vietoje.Beje mūsų su MB tėvai apsivedė tais tais pačiais metais ,mėnesį ir dieną.Ir tam pačiam cv metrikacijos skyriuje.
čia tai super!
QUOTE(emma @ 2008 04 11, 13:45)
Man irgi pasitaiko,kad kažką darau,ir staiga suprantu,kad taip jau buvo,bet su tais pačiais žmonėm,toje pačioje vietoje.
cia vadinas deja vu - tai pojūtis, kai tam tikri įvykiai atrodo jau kažkada pergyventi ar vieta, kurioje iš tikrųjų esate pirmą kartą atrodo labai matyta.
Na, 11:11, 22:22 ar 00:00 man kasdienybe 
is rimtesniu idomybiu:
1. Juodas katinas yra 2 kartus perbeges kelia ir iskart po to sulaukdavau skambucio is radijo stoties, kad kazka laimejau
2. Pries n metu, kai mobilus telefonai buvo naujiena, parduotuveje is vyriskio kisenes iskrito geras mob telefonas. As ji pakeliau, per visa parduotuve vijausi vyriski ir ji jam grazinau. Po 3 (!) dienu gatveje vel radau skambanti mob telefona (tiksliau isgirdau). Norejau atsiliepti, bet telefonas staiga issijunge (nors baterija dar buvo pilna, ta tikrai pastebejau). PIN kodo tai nezinau... Dar pasisukiojau, gal iseis kas ieskot mob, bet po geru 20 min su telefonu grizau namo. Na , mobili savaite gavosi
3. Jei susapnuoju tam tikra zmogu (seniai nematyta), tai savaites begyje ji butinai sutiksiu.
4. Jei zmogus mane labai izeidzia, man linki blogo, dazniausia jam baigiasi blogai
viena susuko radikulitas, kitas 2 kartus ranka susilauze.... Nors blogu minciu tikrai neturiu...
5. Karta sustabde policija, pripaise 20 Lt baudos, uz pusvalandzio uzsukom i IKI, nusipirkom maisto ir prigriebiau 1 loterijos bilieta. Laimejau 20 Lt
6. Apie skaitinius sutapimus su vyru net nekalbesiu, neuzteks temos
Papildyta:
Tiesa, deja vu, irgi daznai jauciu, bet tikiu, kad smegenys greiciau apdoroja vaizdine info nei akis speja pamatyti....
ir dar...
mano vyras man pirsosi 2 kartus, tuo metu dar nenorejau teketi,bet atsakyti NE buvo nepatogu (visgi n metu draugystes). tai is vieno ziedo iskrito akute, kitas - per diena surudijo (issimaudziau kazkokiam terminiam baseine ir visas 'surudijo' akimirksniu).
Vestuviniam kol kas viskas ok (tfu tfu tfu)
Nes teketi jau norejau
is rimtesniu idomybiu:
1. Juodas katinas yra 2 kartus perbeges kelia ir iskart po to sulaukdavau skambucio is radijo stoties, kad kazka laimejau
2. Pries n metu, kai mobilus telefonai buvo naujiena, parduotuveje is vyriskio kisenes iskrito geras mob telefonas. As ji pakeliau, per visa parduotuve vijausi vyriski ir ji jam grazinau. Po 3 (!) dienu gatveje vel radau skambanti mob telefona (tiksliau isgirdau). Norejau atsiliepti, bet telefonas staiga issijunge (nors baterija dar buvo pilna, ta tikrai pastebejau). PIN kodo tai nezinau... Dar pasisukiojau, gal iseis kas ieskot mob, bet po geru 20 min su telefonu grizau namo. Na , mobili savaite gavosi
3. Jei susapnuoju tam tikra zmogu (seniai nematyta), tai savaites begyje ji butinai sutiksiu.
4. Jei zmogus mane labai izeidzia, man linki blogo, dazniausia jam baigiasi blogai
5. Karta sustabde policija, pripaise 20 Lt baudos, uz pusvalandzio uzsukom i IKI, nusipirkom maisto ir prigriebiau 1 loterijos bilieta. Laimejau 20 Lt
6. Apie skaitinius sutapimus su vyru net nekalbesiu, neuzteks temos
Papildyta:
Tiesa, deja vu, irgi daznai jauciu, bet tikiu, kad smegenys greiciau apdoroja vaizdine info nei akis speja pamatyti....
ir dar...
mano vyras man pirsosi 2 kartus, tuo metu dar nenorejau teketi,bet atsakyti NE buvo nepatogu (visgi n metu draugystes). tai is vieno ziedo iskrito akute, kitas - per diena surudijo (issimaudziau kazkokiam terminiam baseine ir visas 'surudijo' akimirksniu).
Vestuviniam kol kas viskas ok (tfu tfu tfu)
Man taip pat pasitaikė sutapimų. Buvau parduotuvėje, su prekėmis atsistojau prie kasos. Ir pagalvojau, vat, suges ta juosta, ant kurios prekės dedamos. Ir ką? Kasininkė taip staiga ir sako:juosta sugedo. Kitas sutapimas - stoviu prie perėjos ir laukiu kol užsidegs žalia šviesoforo spalva. Kitoj gatvės pusėj matau nusisukęs stovi vyras. Ir man mintis topteli: jis kažko manęs paklaus. Užsidegė žalia šviesa, pereinu gatvę ir kai einu pro tą vyrą, jis atsisuka ir klausia: kiek dabar valandų?
Ir dar nemažai buvo tokių panašių atveju
Ir dar nemažai buvo tokių panašių atveju
Papasakosiu du paskutinius, įvykusius šį savaitgalį.
Miegu visą naktį, neatsibusdama. Paskutinis sapnas. Važiuoju su vyru automobiliu, vėluoju. Pažiūriu į laikrodį: 5:53. Atsibundu. Rytas. Galvoju, reikia pažiūrėti, kiek valandų, juk tos 5:53 buvo sapne. Pažiūriu į laikrodį: 5:52.
Kitas rytas. Vėl visą naktį miegojau. Atsibundu. Prisimenu vakarykštį įvykį. Sakau sau: "Na, spėk, kiek valandų". Keliuosi link laikrodžio, o mintyse sakau 8:38. Ne, galvoju, nesąmonė, protu išmąstyta, juk labai jau gražūs skaičiai. Pažiūriu į laikrodį: 8:38.
Dar daug įvykių apie tai, kaip iš ryto pagalvoju ir tą pačią dieną įvyksta. Dar kartais spontaniškai atspėju, koks Keno Loto kamuoliukas iškris.
Šiaip aš to šiek tiek bijau.
Miegu visą naktį, neatsibusdama. Paskutinis sapnas. Važiuoju su vyru automobiliu, vėluoju. Pažiūriu į laikrodį: 5:53. Atsibundu. Rytas. Galvoju, reikia pažiūrėti, kiek valandų, juk tos 5:53 buvo sapne. Pažiūriu į laikrodį: 5:52.
Kitas rytas. Vėl visą naktį miegojau. Atsibundu. Prisimenu vakarykštį įvykį. Sakau sau: "Na, spėk, kiek valandų". Keliuosi link laikrodžio, o mintyse sakau 8:38. Ne, galvoju, nesąmonė, protu išmąstyta, juk labai jau gražūs skaičiai. Pažiūriu į laikrodį: 8:38.
Dar daug įvykių apie tai, kaip iš ryto pagalvoju ir tą pačią dieną įvyksta. Dar kartais spontaniškai atspėju, koks Keno Loto kamuoliukas iškris.
Šiaip aš to šiek tiek bijau.
o man tai buvo taip, kad sapnavau gražią vietovę .
Ir taip kaip sapnavau lygiai toje pačioje vietoje ir ištiesų atsiradau tik už tūkstančio kilų.
Pastebiu, kad nuo vaikystės jau nebe pirmą kartą taip nutikdavo.
Nesuprantu kas tas yra, bet taip būna.
Ir taip kaip sapnavau lygiai toje pačioje vietoje ir ištiesų atsiradau tik už tūkstančio kilų.
Pastebiu, kad nuo vaikystės jau nebe pirmą kartą taip nutikdavo.
Nesuprantu kas tas yra, bet taip būna.
Man šiais metais įdomus dalykas buvo. Radau dokumentą ir pagal adresą nežinojau, kur tokia vieta yra, be to, buvau baisiai užimta, tai nebuvo laiko ieškotis, kur tą dokumentą atiduoti. Mintyse pasakiau savo angeliukams "darykit ką nors"
Ir kitą dieną man pasiūlė eiti į seminarą būtent tuo pačiu adresu, kuris buvo ant to dokumento, tai jau noriu nenoriu teko susirast, kur ta vieta yra
net nežinau ar tai sutapimas...
važiuoju šiandien automobiliu įprastu keliu namo ir nei iš šio nei iš to kyla mintis -
tuoj čia kažkur atsitks avarija...
gal po minutės už kelių šimtų metrų staiga prieš mano auto išlekia mergina...........
ir jai, ir man pasisekė, spėjau sustabdyti.................
drebėjau dar ilgokai, kas galėjo įvykti...
beje, ji lėkė per raudoną šviesoforą, man buvo žalia....
QUOTE(Meškuolė @ 2008 05 26, 21:12)
Papasakosiu du paskutinius, įvykusius šį savaitgalį.
Keista... Sapnuose laikas visad būna netikras, laikrodžiai matomi iškraipyti, įvairūs skaičių kratiniai ir t.t...
O šiaip sutapimais tikiu ir, manau, kad jie nebūna tskant šiaip sau... viskas turi savo priežastį
O man didžiausias sutapimas yra draugė
Mus kažkoks ryšys traukia viena prie kitos, kad nė dienos negalim išbūt nesusirašiusios (Skype'as arba SMS). Tai va, yra buvę taip, kad rašau jai sms su tekstu "Svaika, kaip laikaisi?" ir kai dar siunčiama mano žinutė, tuo pačiu metu iššoka Skype'o langas su jos žinute tuo pačiu tekstu "Sveika, kaip laikaisi?". Dar yra tas, kad mums nuolat abiems ką nors suskausta tuo pačiu momentu. Abi ligų maišeliai - serga viena, negaluoja ir kita. Dažnai prabylam apie tuos pačius dalykus. Kad ir su tais pačiais sms. Parašau ką nors "norėčiau dabar prie jūros" arba "einu į parduotuvę" ar panašiai, nespėju išsiųst, jau pati gaunu žinutę. O joje ta pati mintis, ką ką tik pati jai nusiunčiau. Ir mums taip nuolat, bent po kelis sykius į dieną
Dažnai papokštaujam, kad gal mes seserys? Ar šiaip ne tokios kaip visi?
Ai, dar vienas dalykėlis - pažįstamos esam 3 metus, bet nei viena, nei kita nežino, kaip susipažinom
Mistika