Mano ir MB gyvenime taippat daug sutapimu ... visu pirma mano geriausio draugo ir jo geriausios drauges gimimo dienos ta pacia diena 10.29.mano kriksto sunus ir jo geriausias draugas taippat gime ta pacia diena 05.25 .ir vienas idomiausiu sutapimu tai, kad darbovietes atsidarymo diena ir menuo sutampa su mano ex gimimo menesiu ir diena 09.03 , musu santykiai ir issirutuliojo per darboviete ..tada jo telefono numerio paskutiniai skaiciai 13 , o as gyvenu 13 bute.mes tokiu sutapimu buvom surase pilna lapa ..ir jie jau visiskai nebestebina
Gimiau 20.20
Pradėjau naują gyvenimą, MB nupirko man naują SIM kortelę ir man naujasis nr baigiasi 07 22. Ieškojom kur išsinuomot butą ir radom 22 name 7 bute
Ech, tik gaila, kad vestuvių datos nepriderinom. Leido rinktis iš 7 21 ir 7 22, bet pasirinkom 21.
Bet vėliau prisiminiau, kad Ernesto Hemingvėjaus gimimo data yra liepos 21. O jis man kažkada baisiai patiko ir jo biografiją net du kartus skaičiau. MB pradžioj draugystės labai jį priminė, kartais net tapatindavau juos.
Tu keistu, arba kitaip tariant "retų" sutapymų pastaruojų metų pas mane taip padaugėjo, jog tikrai jaučiuosi kažkokia išskirtine ir tie sutapymai jau netgi nelabai mane stebina, nes pripratau prie jų ir tai jau man normalus dalykas. Fainas tas gyvenimas
Mane persekiojo/ja skaiciai 13 arba 33. Ilgai nesuvokiau ką tai galėtų reikšti. Pati esu gimus 13 dieną. Šie skaičiai taip dažnai rodydavosi, kad nėjo jų ignoruoti. Šiandien jau supratau ką tai reiškia. Prireikė nemažai laiko tai suvokti. Supratimas atėjo savaime.
Aš tai traktuoju tarsi įspėjimą prieš besiartinančius man svarbius įvykius, dažnai man nemalonius, susijusius su stipriais išbandymais.
Šiaip dar pasidomėjau kokia reikšmė - 13. Pasirodo (anot vienos numerologės) tai karminis skaičius.
Taivat.
Kas dar gali kažkuo panašiu pasidalint
Aš tai traktuoju tarsi įspėjimą prieš besiartinančius man svarbius įvykius, dažnai man nemalonius, susijusius su stipriais išbandymais.
Šiaip dar pasidomėjau kokia reikšmė - 13. Pasirodo (anot vienos numerologės) tai karminis skaičius.
Taivat.
Kas dar gali kažkuo panašiu pasidalint
QUOTE(westa @ 2004 11 23, 13:53)
na ir as papasakosiu savo ,,sutapimus" su savo vyru
1. Esame vienos kraujo grupes
2. Abieju tevai Jonai
3. Abieju mamos Mergeles
4. Abieju mociutes Elytes
5. Abu gime viena diena
, tik jis metais vyresnis
.
6. abiejų vaikų paskutiniai skaičiai gimimo liudijime vienodi.
Kazkada uz tokius sutapimus buvau net marskinelius laimejus per radija
daug kas sako kad priesingybes traukia, o mes turim tiek panashumu
. Bet tfu tfu tfu, jau 7- ti metai kartu 
ir dar vienas dalykas - pastoviai susiduriam su skaiciais 67. Pirmoji vyro masina buvo numeriu 607, musu buto numeris 67, po to sekancios mano masinos nr buvo 267, paskutiniai du namu telef skaiciai 67, o kai gavau nauja savo mobilaus numeri - visai nesistebejau - 22607

1. Esame vienos kraujo grupes
2. Abieju tevai Jonai
3. Abieju mamos Mergeles
4. Abieju mociutes Elytes
5. Abu gime viena diena
6. abiejų vaikų paskutiniai skaičiai gimimo liudijime vienodi.
Kazkada uz tokius sutapimus buvau net marskinelius laimejus per radija
daug kas sako kad priesingybes traukia, o mes turim tiek panashumu
ir dar vienas dalykas - pastoviai susiduriam su skaiciais 67. Pirmoji vyro masina buvo numeriu 607, musu buto numeris 67, po to sekancios mano masinos nr buvo 267, paskutiniai du namu telef skaiciai 67, o kai gavau nauja savo mobilaus numeri - visai nesistebejau - 22607
radau seną savo postą.... prie punktų galiu pridėt dar vieną , nelabai linksmą dalyką
prieš du metus palaidojom vyro brolį, kuris mirė per mano sesers gimimo dieną.. kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad mūsų su vyru gyvenimai tampriai persipynę.. kaži kaip tokius sutapimus traktuotų ezoterikai, aiškaregiai, astrologai ir tt
QUOTE(Izide11 @ 2008 08 22, 13:48)
Pagal angelų žinutes:
13 -
visatos mokytojai praso taves islaikyti teigiama mastyma ir atiduoti jiems visas savo abejones bei baime, kad jie galetu tai transgformuoti i visa apimancia MEILE.Tas skaicius yra uzslepto moteriskumo simbolis, taip pat deiviu simbolis , intuicijos bei vizualizacijos simbolis, be to - metuose yra 13 menulio ciklu.
mano mama ginme 04.15, as - 07.15, o teta - 11.15
o is liudnesniu - mano buves MB visada sakydavo, kad jei tures masina, uzsimus... mes issiskyrem, jis vede, zmona priverte laikyt teises, nes kaip cia taip vyras be masinos... sia vasara uzsimuse... cia gal nesutapimas, o zmogus mirti prisisauke
o is liudnesniu - mano buves MB visada sakydavo, kad jei tures masina, uzsimus... mes issiskyrem, jis vede, zmona priverte laikyt teises, nes kaip cia taip vyras be masinos... sia vasara uzsimuse... cia gal nesutapimas, o zmogus mirti prisisauke
[quote=Sufi,2008 08 22, 14:23]
Pagal angelų žinutes:
13 -
visatos mokytojai praso taves islaikyti teigiama mastyma ir atiduoti jiems visas savo abejones bei baime, kad jie galetu tai transgformuoti i visa apimancia MEILE.Tas skaicius yra uzslepto moteriskumo simbolis, taip pat deiviu simbolis , intuicijos bei vizualizacijos simbolis, be to - metuose yra 13 menulio ciklu.
Vau super, aciu uz tokia informacija
Pagal angelų žinutes:
13 -
Vau super, aciu uz tokia informacija
QUOTE(Sufi @ 2008 08 22, 14:23)
Pagal angelų žinutes:
13 -
13 -
O gal žinote, ką reiškia skaičius 3?