QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 03 25, 17:26)
Na aš vis skaitinėdavau čia apie dvaseles,įvairius sutapimus,bet nieko tokio nebuvo,o valak pati pastebėjau kažką keisto.
Mūsų laiptinėje,jei eina žmogus automatiškai nuo judesių užsidega lempa.Vakar sėdžiu savo kambaryje,girdžiu skambutį į duris.Pagriebiu raktus,ir jau noriu rakinti,bet galvoju reik pažiurėt kas atėjo (šarvuotos durys,tai paprastai) nieko nėra.Pirma mintis buvo, kad kaimynų vaikai žaidžia, bet tada supratau - šviesa juk nedega,o tai greitai neužgestų.
Nusprendžiau durų neatrakinti,nes žinojau, kad blogas ženklas.
Mažgau po pusvalandžio(na gal valandos) mano parėjo teta ir pasakė, kad ruošiasi į šermenis - kaimynas iš gretimo buto mirė.
Net nupurtė,kai pagalvojau, kad gal jo dušelė buvo..
Šendien papsakojau šį nutikimą draugei,tai ji sakė,kad buvo jai panašiai.
Prosenelė naktį vis kėlėsi,sakydavo,kad į duris skambina,o nieko nebuvo.Galvojo,moteriškė juk jau visiškai sena,gal vaidenasi,ar kaip.Tiesiog nekreipė dėmesio,o ryte paskambino iš ligoninės ir pasakė, kad tą naktį draugės mama mirė...
Tiesiog vos ne vienodos situacijos..
Mūsų laiptinėje,jei eina žmogus automatiškai nuo judesių užsidega lempa.Vakar sėdžiu savo kambaryje,girdžiu skambutį į duris.Pagriebiu raktus,ir jau noriu rakinti,bet galvoju reik pažiurėt kas atėjo (šarvuotos durys,tai paprastai) nieko nėra.Pirma mintis buvo, kad kaimynų vaikai žaidžia, bet tada supratau - šviesa juk nedega,o tai greitai neužgestų.
Nusprendžiau durų neatrakinti,nes žinojau, kad blogas ženklas.
Mažgau po pusvalandžio(na gal valandos) mano parėjo teta ir pasakė, kad ruošiasi į šermenis - kaimynas iš gretimo buto mirė.
Net nupurtė,kai pagalvojau, kad gal jo dušelė buvo..
Šendien papsakojau šį nutikimą draugei,tai ji sakė,kad buvo jai panašiai.
Prosenelė naktį vis kėlėsi,sakydavo,kad į duris skambina,o nieko nebuvo.Galvojo,moteriškė juk jau visiškai sena,gal vaidenasi,ar kaip.Tiesiog nekreipė dėmesio,o ryte paskambino iš ligoninės ir pasakė, kad tą naktį draugės mama mirė...
Tiesiog vos ne vienodos situacijos..
Net nupurte...
As dabar viena atsitikima prisiminiau... Tik kazkaip vis tikinu save, kad ten tik mano issigalvojimai...
Zodziu taip, pas tevus namie buvo remontai. Viename kambaryje nebuvo duru ir kad maziau nesiotusi visokios "statybines" dulkes, vietoj duru buvo plevele pakabinta. Kai jokiu darbu nevykdavo, budavo galima ja suimti ir uzkisti uz kazkokio metalinio daikto naujai daromoje sienoje ir tada laisvai budavo galima vaikscioti, nereikejo vis kelti pleveles.
Na ir as grizau pas tevus. Ir kaip tik tuo metu, kai pas juos buvau, mire kaimyne...
Na zodziu, pirmaja jos sarvojimo diena (ta diena dar ir aplankeme ja) jau vakare nuejau miegoti i ta kambari, kuriame vietoj duru buvo plevele. Suemiau ta plevele ir, regis, neblogai ja ten uzkisau. Jau guliu, bandau uzmigti. Ir staiga eme ta plevele trasketi.
Iki siol nezinau ar tai tik mano issigalvojimai, ar tikrai galejo kaimyne apsilankyti. Kazkaip nesinori tiketi, kad kaimyne, nes tokiais dalykais nelabai tikiu. Bet nepavyksta niekaip saves itikinti.
Beje, jau po laidotuviu praejus kuriam laikui, mama pasakojo, kad ta kaimyne labai pyko ant kitos kaimynes vyro, nes sis girtuokliavo, daug bedu tai kitai kaimynei pridarydavo, daug teko siai vargti... Ta mirusi kaimyne lyg ir buvo sakiusi, kad jei mirs, issives ta girtuokliaujanti kaimyna. Na bet bijau cia primeluoti. Ir dar pries mirstant tai kaimynei, tas kaimynas, sako, pasidare kazkoks labai geras savo zmonai. Sako, jau nors prie sirdies dek... Na o tos mirusios kaimynes laidojimo diena isnesant ja is namu, is vieno geliu krepselio iskrito gele (sako, kad tai reiskia, jog mires zmogus kazka issives) ir tas jau minetas kaimynas parode i save... Neilgai teko laukti ir jis mire...
Na chaotiskai kazkaip viska cia surasiau, nes siurpas po kuna begineja.