Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 03 25, 17:26)
Na aš vis skaitinėdavau čia apie dvaseles,įvairius sutapimus,bet nieko tokio nebuvo,o valak pati pastebėjau kažką keisto.

Mūsų laiptinėje,jei eina žmogus automatiškai nuo judesių užsidega lempa.Vakar sėdžiu savo kambaryje,girdžiu skambutį į duris.Pagriebiu raktus,ir jau noriu rakinti,bet galvoju reik pažiurėt kas atėjo (šarvuotos durys,tai paprastai) nieko nėra.Pirma mintis buvo, kad kaimynų vaikai žaidžia, bet tada supratau - šviesa juk nedega,o tai greitai neužgestų.
Nusprendžiau durų neatrakinti,nes žinojau, kad blogas ženklas.
Mažgau po pusvalandžio(na gal valandos) mano parėjo teta ir pasakė, kad ruošiasi į šermenis - kaimynas iš gretimo buto mirė.

Net nupurtė,kai pagalvojau, kad gal jo dušelė buvo..

Šendien papsakojau šį nutikimą draugei,tai ji sakė,kad buvo jai panašiai.
Prosenelė  naktį vis kėlėsi,sakydavo,kad į duris skambina,o nieko nebuvo.Galvojo,moteriškė juk jau visiškai sena,gal vaidenasi,ar kaip.Tiesiog nekreipė dėmesio,o ryte paskambino iš ligoninės ir pasakė, kad tą naktį draugės mama mirė...

Tiesiog vos ne vienodos situacijos..

Net nupurte...

As dabar viena atsitikima prisiminiau... Tik kazkaip vis tikinu save, kad ten tik mano issigalvojimai...
Zodziu taip, pas tevus namie buvo remontai. Viename kambaryje nebuvo duru ir kad maziau nesiotusi visokios "statybines" dulkes, vietoj duru buvo plevele pakabinta. Kai jokiu darbu nevykdavo, budavo galima ja suimti ir uzkisti uz kazkokio metalinio daikto naujai daromoje sienoje ir tada laisvai budavo galima vaikscioti, nereikejo vis kelti pleveles.
Na ir as grizau pas tevus. Ir kaip tik tuo metu, kai pas juos buvau, mire kaimyne... verysad.gif Geras zmogus buvo. Labai gerai su vasais kaimynais sutardavo.
Na zodziu, pirmaja jos sarvojimo diena (ta diena dar ir aplankeme ja) jau vakare nuejau miegoti i ta kambari, kuriame vietoj duru buvo plevele. Suemiau ta plevele ir, regis, neblogai ja ten uzkisau. Jau guliu, bandau uzmigti. Ir staiga eme ta plevele trasketi. doh.gif Aisku, ziauriai issigandau. Sakau, gal blogai uzkisau ja ir slysta. Bet kartu ir ta mintis, kad gal ta mirusi kaimyne. doh.gif Tai pusgarsiu pasakiau, kad iseitu ir nereikia gasdinti. Ir nutilo ta plevele.
Iki siol nezinau ar tai tik mano issigalvojimai, ar tikrai galejo kaimyne apsilankyti. Kazkaip nesinori tiketi, kad kaimyne, nes tokiais dalykais nelabai tikiu. Bet nepavyksta niekaip saves itikinti. doh.gif

Beje, jau po laidotuviu praejus kuriam laikui, mama pasakojo, kad ta kaimyne labai pyko ant kitos kaimynes vyro, nes sis girtuokliavo, daug bedu tai kitai kaimynei pridarydavo, daug teko siai vargti... Ta mirusi kaimyne lyg ir buvo sakiusi, kad jei mirs, issives ta girtuokliaujanti kaimyna. Na bet bijau cia primeluoti. Ir dar pries mirstant tai kaimynei, tas kaimynas, sako, pasidare kazkoks labai geras savo zmonai. Sako, jau nors prie sirdies dek... Na o tos mirusios kaimynes laidojimo diena isnesant ja is namu, is vieno geliu krepselio iskrito gele (sako, kad tai reiskia, jog mires zmogus kazka issives) ir tas jau minetas kaimynas parode i save... Neilgai teko laukti ir jis mire... verysad.gif

Na chaotiskai kazkaip viska cia surasiau, nes siurpas po kuna begineja. smile.gif
Atsakyti
O as kazkada ape 2 val nakties nuejau i vonia praustis. Ir su didziuliu trenksmu nukrito veidrodis nuo sienos. Bet nesuduzo. Tik remelis iskilo. Ir manes nepaliete visiskai. Bet kaip nejauku buvo g.gif
Atsakyti
mums ir sudauge buna kad vienodus sakinius vienu metu parasom per sikaipa
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2009 03 30, 20:38)
mums ir sudauge buna kad vienodus sakinius vienu metu parasom per sikaipa

su klaidom? bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu draugą , kuris gyvena 12 valandų skrydžio nuo manęs ir atrodo, kad praeituose gyvenimuose buvom arba šeimos nariai, arba labai artimi. Sutapimai: Jo ir mano tevai gamino namini alu, daržininkauja, turi tuos pačius pomėgius. Net to nežinodami, išrinkom lygiai tas pačias dovanas šeimos nariui jubiliejaus proga. Ir dar daug kitų...
Atsakyti
Mes tik susipažinę su vyru iš kart atkreipėm dėmesį kad abu ant kairės rankos lygiai toje pačioje vietoje turime vienodus, gan didelius, apgamus biggrin.gif Gal tik sutapimas bet kaip koks ženklas mums buvo biggrin.gif
Atsakyti
Na pasipasakosiu ir aš. Kai man buvo apie 16 metų, mano teta persikėlė gyventi į Kėdainių rajone esantį miestelį Lančiūnava. Kėdainiuose, o tuo labiau jo rajone net nebuvau niekuomet per savo dabartinį gyvenimą buvusi. Nuvažiavau pas tetą ir man toks keistas jausmas apėmė, kad esu čia buvusi, kad man kažkaip keistai viskas čia pažįstama. O kuomet nuėjome į seną parką, kur buvo ir dvaras, mane net purtyti pradėjo, nes ten jau buvo pažįstamas kiekvienas medis, kiekviena dvaro siena, durys ar langas, be to visų paklausiau ar čia yra šikšnosparnių, sulig mano klausimu vienas jų prazvimbė pro galvas. Tada labai negalvojau kas čia ir kaip ale užaugus dažnai prisimenu tą įvykį, ką tai reiškia kad aš ten gyvenau, gal dvarinin kė buvau ax.gif Ir dar vaikystėje dažnai sapnuodavau vieną ir tą patį sapną apie kažkokį tai karą su vokiečiais. Jį sapnuodavau ištisai savaitėmis mėnesiais ir tą patį per tą patį. Na nebuvo jis košmariškas, ale žygiuodavo pamenu vokiečiai, tankai važiuodavo, tai gal ir kare teko dalyvauti g.gif Įdomu kas man tuos vaikystės prisiminimus galėtų paaiškint g.gif
Atsakyti
man irgi gyvenime buvo sutapimų.
Kartą sapnavau, kad broliui dantis nuskilo- o ryte jis ateina ir rodo, kad būtent tas dantis nuskilo.
Kelis kartus esu pasigyrusi dėl savo darbo ką nors, ko labai noriu, kad įvyktų. Ir iš tikrųjų taip įvyksta.
Papildyta:
dar prisiminiau-mano senelis mire, per mano brolio gimtadienį, o mano būsimasis krikštasūnis gimė tą pačią dieną kaip ir aš. Taip pat dar draugės močiutė mirė per jos vyro gimtadienį.Brolis atspėjo, kad aš turėsiu sūnų ir kurią dieną jis gims.
Atsakyti
Na o is mano gyvenimo tai butu 2 tokie tikrai isimintini sutapimai. Pirmasis butu toks: Pries kelis metus mama su tevu ir sunenu isvaziavo keliom dienom i soda pavasarot. Nakvoti likau viena su drauge namuose. Ta diena kai mano mama vos nenuskendo upeje (ja isgelbejo tevas), as ta pacia nakti susapnavau, jog ji mire, ir as apie tai pasakoju sapne mociutei, kad mama nuskendo....
Antrasis sutapimas butu susijes su gyvenimo meilem, vyrais. Mano pirmoji rimta meile yra gimusi 07.11 , o antrasis mano gyvenimo vyras (beje dabartinis) yra gimes 07.12 Ir beje su jais abejais mane sieja ilgametis bendravimas, su tuo pirmuoju palaikau rysius iki siol, nors ne 1 ir 4 metai jau praleke..... Keistas tas sutapimais su skaiciais 1 ir 2, nes butent po to pirmojo, atsirado antrasis, ir tai puikiai atsispindi skaiciuose doh.gif Taiva, is mano gyvenimo butu tiek smile.gif

P.s ir manau, jog niekas neivyksta siaip sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 20 liepos 2009 - 17:25
daznai save pagaunu jog pastebiu skaicius 8, 17, 0817,817,1817 ir 187. netgi esu gimusi rugpjucio 17d.(08.17)
viesajame transporte dazniausiai atkreipdavau demsi i likrodi tik ilgai pamascius apie kokia problema- ir ka- daznaiusiai laiku 18:17.
lemiami prendimai, kazkaip pakoregave mano gyvenimo eiga irgi ivykdavo laiku, kurio min. budavo 17.
kartais einu is proto del siu skaiciu.
noriu nepastebeti. jauciu, kad isikalbu sau, juos sureiksminu dar labiau.
gal kas zino, kodel skaiciai/skaitmenys isnyra is pasamones?
Atsakyti
QUOTE(obelaite @ 2008 08 27, 19:12)
Dar1-o kurso studente is gimtines vaziavau autobusu i Vilniu  per viena rajonini mieteli, ir sakau draugei-visur galeciau gyventi tik ne sitam mieste, purvinas,tamsus, nebent su antrankiais atveztu....ir gyvenu jame, ir atvykau su policijos masina.
kai pirma karta pamaciau savo vyra,as tupejau traukinio tampure ir grojau lupine armonikele, jis stovejo ir ziurejo pro langa, as pasiziurejau i ji ir pagalvojau--neblogas vyras butu--(nors turejau jau suzadetini), ... traukinys vaziavo i Vokietija, as koncertuoti,jis kaip turistas, po to ji sutikau kitam Vokietijos mieste, ir iki pareiskimo tuoktis tebuvom susitike 5 kartus, ir taip lapkrity bus 22 metai kaip kartu, rodos savo pusele radau, tik nezinau kas ten virsuje viska patvarke. biggrin.gif

Kaip fainiai wub.gif
Grazi meiles istorija ir dar panasu kad sekmingai gyvenimas klojasi thumbup.gif
Atsakyti
gal prieš 12 metų mano (dabar jau amžiną atilsį) močiutei buvo rastas auglys ir ja operavo. naktį, kol ją operavo, senelis (irgi jau amžiną atilsį) miegojo. Močutę buvo ištikus klinikinė mirtis. Tuo metu senelis sapnavo kad jis guli ant savo lovos namie ir pro langą kažkas bando įstumti karstą. Stumia, stumia tą karstą bet niekaip neįstumia. Ir sapnas baigiasi. Na o močiutė po operacijos, be vieno inksto, va dar 12 metų atgyveno....
Atsakyti