Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

QUOTE(strangelove @ 2009 07 21, 11:50)
daznai save pagaunu jog pastebiu skaicius 8, 17, 0817,817,1817 ir 187. netgi esu gimusi rugpjucio 17d.(08.17)
viesajame transporte dazniausiai atkreipdavau demsi i likrodi tik ilgai pamascius apie kokia problema- ir ka- daznaiusiai laiku 18:17.
lemiami prendimai, kazkaip pakoregave mano gyvenimo eiga irgi ivykdavo laiku, kurio min. budavo 17.
kartais einu is proto del siu skaiciu.
noriu nepastebeti. jauciu, kad isikalbu sau, juos sureiksminu dar labiau.
gal kas zino, kodel skaiciai/skaitmenys isnyra is pasamones?

manau, paprasčiausiai tu sureikšmini tuos skaičius, ir jie nieko nereiškia.
aš pavyzdžiui gimusi 04 08 ir visur matau skaičių 48.
ir manau, kad jei būčiau gimus kitą dieną, matyčiau visur būtent tuos kitus skaičius smile.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo gyvenimo didžiausią sutapimą. Visą gyvenimą mėgau daininką Deivį ir visus vesdavau iš proto su jo dainom lotuliukas.gif Taip išėjo, kad vyro vardas Deivydas, tai dabar visi sako prisišaukei nuo vaikystės jį bigsmile.gif O svarbiausia, kad susipažinom universitete, buvom kursiokai. Įstojau į tą specialybę visai netikėtai, net neplanavau jos į sąrašą įrašyti, nes visiškai nemėgau techninių dalykų. Turiu visus sąrašus, kuriuose bandydavau prieš galutinį variantą ir tos specialybės niekur nebuvo, tik paskutiniam variante atsirado, kuris ir buvo pateiktas stojant ir dar gana aukštai. O mūsų studijų knygelių numeriai irgi labai panašūs, mano 4134, jo 4143 lotuliukas.gif taigi, aš sprendžiu, kad kažkas iš aukščiau pašnibždėjo tą specialybę, kad nepražiopsočiau JO... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina_nr_1: 28 sausio 2010 - 16:26
nebutinai - galejai ji kabake sutikti smile.gif o as geriau papasakosiu savo sutapima - siandiena toje pacioje vietoje skirtingu laiku maciau dvi skirtingas masinas su ijungtais avariniais ir kai jau rikiavausi i kita eile su geriausiais linkejimais esantiems uz vairo, jos pradejo vaziuoti ir man nereikejo rikiuotis.
Atsakyti
Sveikos visos mirksiukas.gif ,na man irgi pvz yra su tais skaiciais taip pat kaip ir cia pries tai rasiusioms,bet as taikau vis ant skaiciaus 13 rolleyes.gif ,mes su vyru kartu pradejom gyventi 13d,vaikutis eme belstis i pasauli 13d,bet uzbaige kelione 14d ax.gif ,gyvenam 13nr pazymetam name,o dar ir i ta pati laikrodi pasiziuriu kai buna arba 13val,arba 13min po kazkurios valandos,seniau keista buvo,vis galvodavau kas cia per reikalai blink.gif ,bet dabar nebekreipiu demesio,nes kad ir ta 13d esu patyrusi tikrai graziu gyvenimo akimirku 4u.gif ...,o va mano mama tai baidosi to skaiciaus 13 tongue.gif
Atsakyti
lb įdomi tema, gaila, kad pasisakančių paskutiniu metu mažai
Atsakyti
Jei ant ruletes kazino sudesi visus skaicius (1+2+3.....+36) tai iseis 666, cia tai tikrai nesutapimas, o zenklas manau g.gif

O mano keistas sutapimas: dirbau vienoj darbuovietej, tai spinteles nr. buvo 34, pervede i kita filiala, vel netycia gavau spintele 34 (nors spinteliu labai daug ten buvo, kazkur 150) ir tais paciais metai nupirkau buta su nr. 34 smile.gif jeigu cia zenklas, idomu butu suprast jo reiksme rolleyes.gif
Atsakyti
nuo pat pradžių mūsu šeima lydi skaičiai: 4,12,21. Du šeimos nariai gime 4 menesio diena (maziausio gimimo data buvo 21d. bet gime 4) likusiuju dvieju gimtadieniu dienos skaicius galim sukeisti vietomis 21-12, draugyste prasidejo nuo 12 men dienos, vestuves atsokom 4 men diena. ir sie skaiciai pastoviai su mumis jau desimt metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane tai persekioja gyvenime skaičius 2 ir biški 4.
Esu 2 vaikas šeimoje,po sesės gimimo praėjo 2 metai ir 4 mėnesiai ir gimiau aš.
Vaikystės sutapimų nepamenu....
Paauglystė - sesės pirmas vaikinas 17 metų, mano 15 17-15=2
Su savo vyru susipažinau 24 d.
Sesė ištekėjo 20 aš po 2 metų ir 2 mėnesių
sesės vidurkis mokykloje kiek pamenu visada būdavo didesnis 2 balais. doh.gif
Atsakyti
na cia su tais skaiciu persekiojimais tai... g.gif manau labai norint galima bet kur ir bet kam atrasti tokiu persekiojimu ax.gif ta sudejus ir dar tiek atemus gaunasi sitiek, o dar ir to ar ano namo ar buto nr.sitoks lotuliukas.gif man tai atrodo truputi kvaila, bet gal cia tik man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 02 16, 22:39)
na cia su tais skaiciu persekiojimais tai... g.gif  manau labai norint galima bet kur ir bet kam atrasti tokiu persekiojimu ax.gif ta sudejus ir dar tiek atemus gaunasi sitiek, o dar ir to ar ano namo ar buto nr.sitoks  lotuliukas.gif  man tai atrodo truputi kvaila, bet gal cia tik man taip atrodo 4u.gif

drinks_cheers.gif Ir aš manau, kad labai norint galėtų bet kas sutapimų rasti. O jei dar sužaist su plius minus irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(Kalafijora @ 2010 02 17, 09:52)
drinks_cheers.gif Ir aš manau, kad labai norint galėtų bet kas sutapimų rasti. O jei dar sužaist su plius minus irnesakyk.gif

gal ir tiesa thumbup.gif bet kai jau atkreipi į tai dėmesį tai net baugu pasidaro biggrin.gif

Čia kaip filme su Jim Carrey `The number 23`
Atsakyti
[quote=Skaiiistė,2010 02 17, 18:00]
gal ir tiesa thumbup.gif bet kai jau atkreipi į tai dėmesį tai net baugu pasidaro biggrin.gif

tai gal nereikia kreipti demesio lotuliukas.gif
Atsakyti