Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

Čia gal net nesutapimas, o nuojauta, net nežinau kaip pavadinti. Gyvenu beveik šimto metų senumo name. Jį pastatė mano proselis vestuvių proga prosenelei. Buvo labai turtingas žmogus. Nei vieno savo prosenelio ar senelio nesu mačius, ne sesu vėlyvas vaikas. Žodžiu, su teta sudarinėjome giminės medį, turiu daug namo šeimininkams priklausančių daiktų, nuotraukų. Tuo metu labai į tai gilinausi. Sužinojau, kad prosenelis nusišovė. Ir štai vieną naktį sapnuoju, kad tam kambaryje, kur gyvenu stovi fotelis,o virš jo atlošo, sienoje dvi skylės. Ta sapnas mane labai ilgai persekiojo. Iš senelės sesers sužinojau, kad būtent mano kambaryje tai ir įvyko. Ir ką jūs galvojat, pernai vasarą dariau remontą, sienos buvo tikluotos ir kažkodėl man užėjo noras pakrapštyti tą vietą kur sapnavau. Sienoje radau dvi kulkas... Tai vyko 1940 m, niekas nesivargino jų ištraukti, o tiesiog paliko, paskui užtinkavo. Dar dabar turiu šią relikviją. Nors skamba labai kraupiai, bet kažkodėl jos nekelia jokių blogų asociacijų ar nemalonaus jausmo. Ir sapnai liovėsi.
Atsakyti
arba dar. močiutė gulėjo ligoninėje. tėtis gavo sms iš kažkokio nepažįstamo nr. toje žinutėje buvo parašyta : "tai ka, bobutei ne daug liko gyvent." kazkaip panasiai buvo parasyta, na ir mazdaug po mėnesio močiutė mirė. Jai apie tą žinutę nieko nesakėm... Šiurpus sutapimas. Tėtis dar pajuokauja kad čia senelis atsiuntė iš anapus, nes jis kai buvo gyvas sakydavo, kad kai numirs, atsiųs žinią kaip ten viskas po mirties atrodo.
Atsakyti
Na mano nutikimas gal ir nelabai mistiškas ,bet turintis sutapimų. Žodžiu,užsimaniau perskaityti įdomią knygą.Bandžiau ieškoti internete žmonių rekomendacijų ir mane užkabino Remarko "Trys draugai". Susiradau internetinę versiją truputi paskaičiau tačiau nelabai patiko ir po kurio laiko užsimiršo. Maždaug po mėnesio teta pasikvietė mane ,kad padėčiau pernešti knygas . Na jau pradėjo nešti knygas tik staiga nuo lentynos nukrito viena knyga aš ją pakėliau o gi žiū Remarko "Trys draugai" bigsmile.gif ir pasiprašiau ,kad lestų paskaityt ją.Kai parsiradau namo ėmiau ją skaityti...Knygos pradžioje rašoma ,kad pagr. veikėjas Robertas švenčia savo gimtadienį pavasarį. Va jums ir sutapimas mano vardas Roberta ir mano gimtadienis turėjo būti rytoj ir taip pat pavasarį blink.gif . rolleyes.gif Taigi knygą visą perskaičiau ir ji man paliko didelį įspūdį. bigsmile.gif
Atsakyti
Na dar pasipasakosiu apie keistu sutapimus, man gal buvo apie 15 metų su pussesere kaime dėjome malkas į malkinę, principu viena kitai perduodam malkas ir duodamos vieną malką kitai abi sakom vieną žodį "tugarai"- kas per žodis, tikrai ne iš kasdienio leksikono??? Vat įdomu, kad vienu metu apie tą patį pagalvojome ir garsiai ištarėm smile.gif
Atsakyti

Pasidare smalsu- nelabai ismanau apie tokius dalykus. Bet mano gyvenime vis pasikartoja skaicius 7. Gimimo data 1977 07 14 (14 perpus- du 7) ir laikas- 7 00 (pas mama radau toki lapuka is gimdymo namu su data svoriu ir pan, ten parasytas tikslus laikas). Beje, gimiau 7 menesiu, ta pacia diena, kai mama "isejo dekretiniu". Nestumas buvo pats normaliausias, negrese jokie netiketumai, gimdymas prasidejo staigiai. Turejau gimti 9 men.

Dar keli 7 pasikartojimai: vyresnele dukryte gime 7 men, vidurinele, kai man buvo 27, jaunele buvo pradeta 2007 m. Vyras gimes 1976 07. Siuo metu gyvenam 17 name. M-kloje daznai budavau 17-ta. Ir tt. Beje, 7 man tp labai artimas skaicius, kaip kazkas jau rase apie, berods 3.

Gal kas zinot 7 reiksme??
Atsakyti
man maždaug prieš mėnesį toks gana keistas nutikimas buvo.
tada mane buvo sudominęs vienas bendraklasis ir prieš užmigdama apie jį labai daug galvojau. užmigusi susapnavau vieną merginą, kuri, regis, dar praeitais metais mokėsi mano mokykloje, bet po to perėjo į kitą. sapnavau, jog rodo kažkokią laidą per tv ir kamera jos veidą parodo iš arti. ryte atsikėlusi nuėjau žiūrėti tv ir per vieną laidą tą pačią merginą parodė beveik taip pat - veidą iš arti. tą laidą rodė pirmąkart, ne kokį nors kartojimą ar pan., dėl ko būtų buvus galimybė jau matyti ją ten. po maždaug savaitės buvom su draugais pirty ir, būdami ne itin blaivūs ( biggrin.gif ), pradėjom kalbėt apie visokias draugystes, etc. tas vaikinas, kuriam simpatizavau, pasakė, jog jam patinka ta mergina, kurią aš tada susapnavau ir pamačiau per tv.
iššifruočiau taip, kad po ilgo mąstymo apie jį, iš sapno turėjau suprasti, jog nereikia dėti per daug vilčių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minimo: 02 gruodžio 2009 - 23:01
smile.gif na ir as pasidalinsiu sutapimu.Turiu gyvenimo drauga,kuris greitai bus vyras,na mes kartu jau nemazai laiko. Kai susipazinom,nustebau,kad esame vienmeciai,esame to pacio zodiako zenklo,o dar labiau,nustebau,kad musu likimas galima sakyti vienodas... bigsmile.gif Ir sako,stebuklais netikek.Reiskias mes bendravome praeitame gyvenime g.gif o tokia nuojauta,kad net uzpraeitame ir labai stipriai mylejome vienas kita,nes be proto ji jauciu,o jis mane....kad ir kur bebutume.Mes lb mylime vienas kita ir nusprendeme gyventi amzinai... biggrin.gif Gyvensime kol mus mirtis isskirs,o kai mirsime,manau kitame gyvenime vel susitiksime... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na tikrai jauciu g.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif O kodel jus nusprendete kad buvot susitike praeituose gyvenimuose? Tik del stiprios meiles? ax.gif (Tik neisizeiskite,as tik smalsauju,manaiskiai truksta ziniu apie tai.)
Atsakyti
Yra mano gyvenime šokių tokių sutapimų g.gif

Mane su pussesere skiria 9 mėnesiai ir 1 diena, pusbrolį (jos brolį) nuo manęs skiria 9 mėnesiai ir 1 diena. Kai aš gimiau, tą pačią dieną, 9 valandomis vėliau ,mirė mano dėdė..

Mano asmens kodo paskutiniai skaičiai yra atvirkštinė mano gimimo diena.Ir asmens kode yra tik skaičiai 0279, jie kartojas, bet visą asmens kodą sudaro būtent šie.(neskaitant 4 kurį turi visos moteriškos lyties atstovės).

Mano tėvai susipažino(nežinau kelintais metais tiksliai) liepos 20, susituokė sausio 20 dieną, aš gimiau liepos 20 dieną.

Gydytojų apskaičiavimais aš turėjau gimti liepos 27, gimiau 7 dienomis anksčiau. Kai mama laukėsi brolio gydytojai apskaičiavo jo gimimo dieną taip pat liepos 27, tik jis gimė 7 dienomis vėliau.

Mano senelio (iš tėčio pusės) gimtadienis 02.08, mano močiutės (jo žmonos) 08.02,
mano mamos sesers gimtadienis taip pat 02.08, kaip ir mano senelio, o jos vyro gimtadienis 08.02, kaip ir mano močiutės..

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2009 04 21, 20:11)
Mes tik susipažinę su vyru iš kart atkreipėm dėmesį kad abu ant kairės rankos lygiai toje pačioje vietoje turime vienodus, gan didelius, apgamus  biggrin.gif Gal tik sutapimas bet kaip koks ženklas mums buvo biggrin.gif

Mano ir MB delnu linijos beveik sutampa bigsmile.gif
Atsakyti
Cia apie kaimynus. As gyvenu daugiabuciu rajone, bet tarp daugiabuciu stovi vienas medinis namas. Seimos normalios ten (ne pijokai). Gyvena ne viena seima o kelios. Viena is ju vidutinio amziaus zmones: vyras Jonas su zmona Janina. Naujuju metu nakti, po 12 valandos, pro langa pamaciau liepsnas - liepsnojo ju namo dalis. Zodziu vyras Jonas zuvo, o zmona Janina stipriai apdege, bet liko gyva. po poros metu, kai jau galutinai atsigavo po nudegimu, suzinojo, jog jai vezys, po pusmecio mire.

Kazkaip dabar kaip pakalbame su pazystamais, tai manu, kad gal jei buvo lemta zuti tame gaisre, nes vistiek, iki tol buvusi sveika moteris (nepaisant nudegimu nugaros) staiga vezys ir mirtis g.gif
Atsakyti
Mane taip pat kankina nerimas,kaip pastojau nežinau kodėl bet labai dažnai ypač vakare ar naktį,pažiūriu į laikrodį būtent tada,kai rodo 22:22val.arba 4:44val.Na vienu žodžiu dažnai ir dieną,būna,kad jai tik pažiūriu į laikrodį tai būtinai visi skaičiai vienodi arba panašūs pvz.23:23 arba 23:32d na mistika....ar kam nors būvo taip atsitikę,gal žinote ką gali reikšti,tai kartojasi pakankamai dažnai g.gif
Atsakyti