Horoskopus, numerologijas, chiromantijas raso zmones

Kaip galvoji, kodel jie taip tau tinka ?
As baimiu neturiu, nei mirties , nei skausmo, turiu gerus zmones salia, kurie taipogi tokie

Jie patys gyvena savo gyvenima, kaip ir as savaji, padedame vieni kitiems, palaikome, negasdiname sapnais

Nesidomime horoskopais, nesilankome pas burejas

GYVENAME!!!!Keliaujame, mylime gamta, mylime gyvenima, dirbame , ilsimes !Nekalbu apie jokia baznytine bendrove, rasau apie seima, draugus ir artimuosius. Negyvename baimemis kad kazkas susirgs, kazkas nenusileis siandien ( beje tokiu variantu sociai, su atidedamais skrydziais, kai dazniau skraidai, tai tikrai nekazkas ypatingo

na o "kontaktuoti" bendrauti pasirenkame visi , su kuo norime, ir su kuo nenorime, juk taip? Tai velgi tik normalus dalykas.
Baznycia netikiu, bet yra zmoniu, kuriems to reikia. Ivairiausiu tikslu vedami. Manes ten joks tikslas neveda, tik nueinu kartais uzdegti zvakele, sudalyvauti krikstynose, laidotuvese, pagerbti tuos, kuriems tai svarbu ( krikstas ar atsisveikinimas).
Gamta labai gerbiu, nes ji nuostabi, tobula
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..