Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

Horoskopus, numerologijas, chiromantijas raso zmones mirksiukas.gif Kaip galvoji, kodel jie taip tau tinka ?
As baimiu neturiu, nei mirties , nei skausmo, turiu gerus zmones salia, kurie taipogi tokie 4u.gif Jie patys gyvena savo gyvenima, kaip ir as savaji, padedame vieni kitiems, palaikome, negasdiname sapnais 4u.gif Nesidomime horoskopais, nesilankome pas burejas 4u.gif GYVENAME!!!!Keliaujame, mylime gamta, mylime gyvenima, dirbame , ilsimes !Nekalbu apie jokia baznytine bendrove, rasau apie seima, draugus ir artimuosius. Negyvename baimemis kad kazkas susirgs, kazkas nenusileis siandien ( beje tokiu variantu sociai, su atidedamais skrydziais, kai dazniau skraidai, tai tikrai nekazkas ypatingo 4u.gif na o "kontaktuoti" bendrauti pasirenkame visi , su kuo norime, ir su kuo nenorime, juk taip? Tai velgi tik normalus dalykas.
Baznycia netikiu, bet yra zmoniu, kuriems to reikia. Ivairiausiu tikslu vedami. Manes ten joks tikslas neveda, tik nueinu kartais uzdegti zvakele, sudalyvauti krikstynose, laidotuvese, pagerbti tuos, kuriems tai svarbu ( krikstas ar atsisveikinimas).
Gamta labai gerbiu, nes ji nuostabi, tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 09 06, 19:24)
Horoskopus, numerologijas, chiromantijas raso zmones  mirksiukas.gif Kaip galvoji, kodel jie taip tau tinka ?
As baimiu neturiu, nei mirties , nei skausmo, turiu gerus zmones salia, kurie taipogi tokie  4u.gif Jie patys gyvena savo gyvenima, kaip ir as savaji, padedame vieni kitiems, palaikome, negasdiname sapnais  4u.gif Nesidomime horoskopais, nesilankome pas burejas  4u.gif  GYVENAME!!!!Keliaujame, mylime gamta, mylime gyvenima, dirbame , ilsimes !Nekalbu apie jokia baznytine bendrove, rasau apie seima, draugus ir artimuosius. Negyvename baimemis kad kazkas susirgs, kazkas nenusileis siandien ( beje tokiu variantu sociai, su atidedamais skrydziais, kai dazniau skraidai, tai tikrai nekazkas ypatingo  4u.gif na o "kontaktuoti" bendrauti pasirenkame visi , su kuo norime, ir su kuo nenorime, juk taip? Tai velgi tik normalus dalykas.
Baznycia netikiu, bet yra zmoniu, kuriems to reikia. Ivairiausiu tikslu vedami. Manes ten joks tikslas neveda, tik nueinu kartais uzdegti zvakele, sudalyvauti krikstynose, laidotuvese, pagerbti tuos, kuriems tai svarbu ( krikstas ar atsisveikinimas).
Gamta labai gerbiu, nes ji nuostabi, tobula  wub.gif

Astrologai, žymiai buvo nuo amžių amžinųjų. Aš tuo šiaip jau atskirai nesidomėjau, tai negaliu diskutuoti. Bet dabar yra visokių minčių, kad viskas metafizika, elektra, energija, vibracijos ir panašiai. Be to, mes vis dar per mažai žinome apie kitas planetas, visą erdvę ir visgi kas tiksliai įvyko su žeme, kas buvo ta tikroji pradžių pradžia. Jei žinai tiksliai, tai prašau parašyk bigsmile.gif
Aš ir nesakiau, kad kažkas pasirenka už mus, be abejo, kad mes patys ir pasąmonė yra mūsų asmeniška. Tai pati bandai primesti svetimas bobutes ir dedukus ir dar tuos iš kalėjimų (kiek pamenu mirksiukas.gif ) O pasąmonė irgi nėra kažkas ypatingo, visi ją turi, net gyvūnai. Tik dalis žmonių visiškai nemoka ar nenori tuo naudotis. Tai irgi jų pasirinkimas, kiekvienas mes savo gyvenimo kalvis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 06, 18:13)
O iš kur žinot, kad siunčia svetima pasąmonė? Kodėl jūsų negali siųsti? smile.gif
Svetimų burtais aš irgi netikiu, bet savo burtais tikiu. Horoskopai jei bendri, tai aišku, kad nesąmonė. Bet jei pagal visus savo duomenis, tai laikykis brolyti g.gif Tiesos oi daug g.gif Tai visi protingi žmonės mąsto savo galva ir tiki savo galva ir ką ji sako, čia kalbos net negali būti.
Religija - žmonijos valdymo įrankis. Iš religijos galima pasiimti tik tam tikrus sakinius, kurie tinka tam tikroje situacijoje ir juos kartoti, kai to prireikia, nes prieš vėją nepapūsi, gamtos nenugalėsi ax.gif
Idealu, kai nujauti kas yra klaida ir jos tiesiog nedarai smile.gif

Ar pati ir burtu reiksmes susigalvojei? Tai va ir atvertei jiems savo knyga, i kuria jie ir"raso", o tu tai su dziaugsmu priimi , kaip savo dovana ax.gif Ne visiems tai tinka....patinka...

QUOTE(Monteverte @ 2014 09 06, 18:39)
Astrologai, žymiai buvo nuo amžių amžinųjų. Aš tuo šiaip jau atskirai nesidomėjau, tai negaliu diskutuoti. Bet dabar yra visokių minčių, kad viskas metafizika, elektra, energija, vibracijos ir panašiai. Be to, mes vis dar per mažai žinome apie kitas planetas, visą erdvę ir visgi kas tiksliai įvyko su žeme, kas buvo ta tikroji pradžių pradžia. Jei žinai tiksliai, tai prašau parašyk bigsmile.gif
Aš ir nesakiau, kad kažkas pasirenka už mus, be abejo, kad mes patys ir pasąmonė yra mūsų asmeniška. Tai pati bandai primesti svetimas bobutes ir dedukus ir dar tuos iš kalėjimų (kiek pamenu mirksiukas.gif ) O pasąmonė irgi nėra kažkas ypatingo, visi ją turi, net gyvūnai. Tik dalis žmonių visiškai nemoka ar nenori tuo naudotis. Tai irgi jų pasirinkimas, kiekvienas mes savo gyvenimo kalvis
Tai vat ir parodo, kad padejo prada zmoniu mastymui, pasamonei, dabar taip elgiamasi interneto pagalba, pateikiama informacija tik taip, kaip jiems yra tai naudinga 4u.gif
Galite juoktis is bobuciu ir deduku ar kaliniu, turiu pazistamu, kurie taip elgiasi , esu dalyvavusi tuose sapnuose irgi 4u.gif Taip, kad YRA, KAIP YRA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 06, 18:39)

As ta tiksliai zinau . Todel ir rasau, nors ir beprote, ir shizofrenike esu uz tai isvadinta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 06 rugsėjo 2014 - 19:59
QUOTE(Febrez @ 2014 09 06, 20:53)
Ar pati ir burtu reiksmes susigalvojei? Tai va ir atvertei jiems savo knyga, i kuria jie ir"raso", o tu tai su dziaugsmu priimi , kaip savo dovana  ax.gif Ne visiems tai tinka....patinka...

Tai vat ir parodo, kad padejo prada zmoniu mastymui, pasamonei, dabar taip elgiamasi interneto pagalba, pateikiama informacija tik taip, kaip jiems yra tai naudinga  4u.gif
Galite juoktis is bobuciu ir deduku ar kaliniu, turiu pazistamu, kurie taip elgiasi , esu dalyvavusi tuose sapnuose irgi  4u.gif Taip, kad YRA, KAIP YRA  4u.gif

Tema šiaip ne apie mane, kad aš čia kortas versčiau mirksiukas.gif
Jei kam pasąmonė blogis, niekuo negaliu ir nenoriu padėti smile.gif Tegu gyvena tik pagal protą, o kur jo dar neturi, nes neturi patirties, lai prisidirba ir srebia, o kas man darbo, svarbu man gerai smile.gif
Tai dalyvaukite jūs kur norite, negaila gi, bile jums taip gerai. Aš tai nedalyvauju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 09 06, 20:58)
As ta tiksliai zinau  . Todel ir rasau, nors ir beprote, ir shizofrenike esu uz tai isvadinta .

Žinokite ir įpaišykite tai į savo idealų gyvenimą: prie kelionių, gamtos, gyvenimo meilės, darbo, poilsio, prie mylinčių žmonių, jei jums tie dedukai ir kaliniai taip mieli. Neatimsime gi to iš jūsų 4u.gif
Atsakyti
Monteverte, kortomis burti Ypatingu galiu nereikia, tai taipogi gali kiekvienas 4u.gif
Atsakyti
Kortomis neburiu smile.gif
Mažai kažkaip diedukai jums pasakė, nepataikote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 06, 18:13)
O iš kur žinot, kad siunčia svetima pasąmonė? Kodėl jūsų negali siųsti? smile.gif
Svetimų burtais aš irgi netikiu, bet savo burtais tikiu.Idealu kada nujauti kas yra klaida ir jos tiesiog nedarai smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 09 06, 22:14)
Kortomis neburiu smile.gif
Mažai kažkaip diedukai jums pasakė, nepataikote mirksiukas.gif

Diedukai cia ne prie ko(as su jais nebendrauju, todel man niekas nieko nesako ), perskaiciusi si parasyma, pagalvojau, kad galbut kortomis buriates, nes tose temose lankotes biggrin.gif
O del idealliai nujausti klaida, juk zinome kada tai teisinga, o kada neteisinga ( gerai/negerai) cia velgi tik normalus reiskinys. Galima gerai apgalvoti, kaip geriau elgtis ir kaip geriau nesielgti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 06 rugsėjo 2014 - 22:26
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 06, 20:42)
Tema šiaip ne apie mane, kad aš čia kortas versčiau mirksiukas.gif
Jei kam pasąmonė blogis, niekuo negaliu ir nenoriu padėti smile.gif Tegu gyvena tik pagal protą, o kur jo dar neturi, nes neturi patirties, lai prisidirba ir srebia, o kas man darbo, svarbu man gerai smile.gif
Tai dalyvaukite jūs kur norite, negaila gi, bile jums taip gerai. Aš tai nedalyvauju smile.gif

O as ir tiems, kurie neturi patirties, noriu padeti , ir padesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 09 06, 23:24)
Diedukai cia ne prie ko(as su jais nebendrauju, todel man niekas nieko nesako ), perskaiciusi si parasyma, pagalvojau, kad galbut kortomis buriates, nes tose temose lankotes  biggrin.gif
O del idealliai nujausti klaida, juk zinome kada tai teisinga, o kada neteisinga ( gerai/negerai) cia velgi tik normalus reiskinys. Galima gerai apgalvoti, kaip geriau elgtis ir kaip geriau nesielgti .

Kortų temose lankausi? Nejuokinkit. Gal baikit savo "žynės" karjerą jau, nes nesiseka kažkaip smile.gif
Aš rašau labai abstrakčiai ir bandymai primesti man konkrečių veiksmų, kaip matote, baigiasi nesėkme smile.gif
Žinome? Pagal protą žinome, kai jis dar neturime tame patirties ir nežino nieko? Tikrai baikit. Jei taip nesusišnekam, tai gal jau ir nebešnekėkime, nes vistiek jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 08, 08:24)
Kortų temose lankausi? Nejuokinkit. Gal baikit savo "žynės" karjerą jau, nes nesiseka kažkaip smile.gif
Aš rašau labai abstrakčiai ir bandymai primesti man konkrečių veiksmų, kaip matote, baigiasi nesėkme smile.gif
Žinome? Pagal protą žinome, kai jis dar neturime tame patirties ir nežino nieko? Tikrai baikit. Jei taip nesusišnekam, tai gal jau ir nebešnekėkime, nes vistiek jokios naudos.

Monteverte, as niekur nerasiau, kad uzsiimu zynes karjera, kad ateinu cia su jumis susineketi 4u.gif
Rasau cia tikrai ne del jusu vienos, o ypac ne del kazkokios naudos . Pasidalinu patirtimi, pasidalinu tuo ka tikrai zinau. Pati minejote kortas ir burimus paskutiniuose postuose, tai taip ir atrasiau, o ne kad kazkur kazka istraukti. Mes du skirtingi zmogeliukai su skirtingomis nuomonemis, skirtingomis patirtimis 4u.gif As kaip tik stengiuosi atrasyti, kad kai kurie dalykai nera tokie reiksmmingi, kaip jums atrodo, kad sapnai taipogi turi antra varianta, jus galite tuo netiketi, nes tai jusu pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 09 08, 15:06)
Monteverte, as niekur nerasiau, kad uzsiimu zynes karjera, kad ateinu cia su jumis susineketi  4u.gif
Rasau cia tikrai ne del jusu vienos, o ypac ne del kazkokios naudos . Pasidalinu patirtimi, pasidalinu tuo ka tikrai zinau. Pati minejote kortas ir burimus paskutiniuose postuose, tai taip ir atrasiau, o ne kad kazkur kazka istraukti. Mes du skirtingi zmogeliukai su skirtingomis nuomonemis, skirtingomis patirtimis  4u.gif As kaip tik stengiuosi atrasyti, kad kai kurie dalykai nera tokie reiksmmingi, kaip jums atrodo, kad sapnai taipogi turi antra varianta, jus galite tuo netiketi, nes tai jusu pasirinkimas  4u.gif

Burti sau gyvenime galima įvairiausiais būdais, metodais ar mintimis. Rekomenduoju forume skaityti su distancija ir įžvelgti visumą, o ne kiekvieno atskiro žodžio atskirą prasmę mirksiukas.gif
Matote, reikšmingumo neperteiksi per forumą ir viso gyvenimo ar visų įvykių, pojūčių nepapasakosi, o be to tai labai asmeniška. Bet kad neigti kažką, tai reikia būtų 100 proc. įsitikinusiu savo tiesa. Dabar gi esame tokioje temoje, kurioje nei vienas mirtingasis visko nežino, tai gana juokinga yra ginčytis mirksiukas.gif
Atsakyti