Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 07 rugpjūčio 2014 - 11:53
Sveikos 4u.gif
prisiskaiciau cia, kad negalima atidaryti duru, jei uz ju nieko nera... Tai va situacija tokia, kad pries gera menesi vidury nakties suskambo skambutis i duris, visados skamba 3 kartus, o ta syki suskambejo tik du. Paziurejau pro langa - nieko nebuvo, duru neatidariau. Siandien vidury dienos vel skambutis i duris, kadangi tokiu metu daznai nesioja pasta - atidariau duris (duryse akutes nera, tad tiesiog paemiau ir atidariau) ir uz ju nieko nebuvo. Apsidairiau visur, niekur nieko nesimate. Tai va dabar sedziu ir pergyvenu.. Ar cia sitas prietaras galioja tik jei pamatai, kad uz duru nieko nera ar ir apskritai? Kazkaip labai neramu pasidare verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2014 06 13, 22:51)
O jei kalbam apie sapnus ir ženklus, tai yra keli mano giminėj ir asmeniškai man, kurie visiškai nepalieka nei dalelės abejonės esant kažką, kas nusako mums ateitį, net jeigu mes jos ir nenorime žinoti (nežinau - Dievas, pomirtinio gyvenimo dalyviai, visuotinė sąmonė ar kas). Klausite -  kaip galima nenorėti žinoti ateities? Patikėkite...

Pvz., jei visuomet 100 proc. žinotumėt, kad sirgs ir kaip sunkiai sirgs jūsų artimas žmogus (kuris gali būti už 300 km ir su juo net nebendrauta). Kad išbandžius visas priemones, netgi iki beprotystės, nesant ligos požymiams girdant vaistus, meldžiantis, įspėjant apie ligą, ar nutylint ir niekam nesakant - jis vis tiek, vis tiek, vis tiek sirgs... Juk tokia "dovana žinoti ateitį" juk visai ne dovana, deja. Išmeldžiau Dievulio nutraukti tai. Nenoriu žinoti. Net nupurto prisiminus tuos žinojimus.

Tokiom vat "dovanom" apdovanotos moterys mano giminėj, beje, iš skirtingų pusių, iš tėvo ir iš motinos. Ir labai, netgi perdėtai religingos, ir ne. Betgi... argi tai dovana... kai pakeisti nieko NEGALI. Tik susidūręs su tuo gali suprasti, kodėl krikščionybė neleidžia domėtis savo ateitimi. Tai nieko neduoda, tik nerimą. Tai tik trukdo gyventi, nepadeda.

drinks_cheers.gif pasirasau po jusu zodziais 4u.gif Tai tikrai ne dovana , dovanos tiek netrukdo gyventi ramiai biggrin.gif Labai gerai tai zinau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 05 rugsėjo 2014 - 05:26
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2014 09 05, 02:39)
Sveikos  4u.gif
prisiskaiciau cia, kad negalima atidaryti duru, jei uz ju nieko nera... Tai va situacija tokia, kad pries gera menesi vidury nakties suskambo skambutis i duris, visados skamba 3 kartus, o ta syki suskambejo tik du. Paziurejau pro langa - nieko nebuvo, duru neatidariau. Siandien vidury dienos vel skambutis i duris, kadangi tokiu metu daznai nesioja pasta - atidariau duris (duryse akutes nera, tad tiesiog paemiau ir atidariau) ir uz ju nieko nebuvo. Apsidairiau visur, niekur nieko nesimate. Tai va dabar sedziu ir pergyvenu.. Ar cia sitas prietaras galioja tik jei pamatai, kad uz duru nieko nera ar ir apskritai? Kazkaip labai neramu pasidare  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Gal nelabai visuotinis prietaras, aš tokio pavyzdžiui niekad negirdėjau, nors žinau tų prietarų smile.gif
Žiūrėkit, kad kas neužpultų tiesiog, gal seka namą ar turite kokį neaiškų "gerbėją", o kažkokio prietaro čia nematau.
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 09 05, 06:24)
drinks_cheers.gif pasirasau po jusu zodziais  4u.gif Tai tikrai ne dovana , dovanos tiek netrukdo gyventi  ramiai  biggrin.gif Labai gerai tai zinau .

Kame jūs matote ramų gyvenimą, kai nieko nenujauti ir šast nutinka tragedija g.gif Neduokdie tokių likimo smūgių, kai sau ramiai snūduriavai... Per šią dovaną kiek piktų žmonių gyvenime išvengi, kiek įvykių pasitaisai tongue.gif o jei mirtis, ir jei ji niekaip neišvengiama pas kažkokį tais devintą vandenį nuo kisieliaus giminėje, kuriam nesi joks autoritetas, tai nu ką dabar... visi mes mirtingi, nereikia dėl to ir rautis plaukų ax.gif Kaip tik esi ramutis kaip belgas kažkokioje kelionėje ar prieš ją, jei nieko nejauti, pajausi - planus pakeisi. Ot tai ramynė įsėsti į lėktuvą nieko nejaučiant ir būti kokio teroristo numuštam ar dingti iš viso kaip per filmą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 rugsėjo 2014 - 08:36
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 05, 08:33)
Kame jūs matote ramų gyvenimą, kai nieko nenujauti ir šast nutinka tragedija g.gif Neduokdie tokių likimo smūgių, kai sau ramiai snūduriavai... Per šią dovaną kiek piktų žmonių gyvenime išvengi, kiek įvykių pasitaisai tongue.gif o jei mirtis, ir jei ji niekaip neišvengiama pas kažkokį tais devintą vandenį nuo kisieliaus giminėje, kuriam nesi joks autoritetas, tai nu ką dabar... visi mes mirtingi, nereikia dėl to ir rautis plaukų ax.gif Kaip tik esi ramutis kaip belgas kažkokioje kelionėje ar prieš ją, jei nieko nejauti, pajausi - planus pakeisi. Ot tai ramynė įsėsti į lėktuvą nieko nejaučiant ir būti kokio teroristo numuštam ar dingti iš viso kaip per filmą doh.gif

del lektuvo,- sapne gali atsispindeti baime, o neilipti i ta lektuva gali zmones del intuicijos arba taip susiklosciusio likimo ( velavo, pramiegojo(butu artimiausias sapnams variantas 4u.gif )
Sakote susapnavus kazka blogo, sumazinsite likimo smugi g.gif
Man sapnai , visada buvo ir bus tik sapnai, o ne dovana 4u.gif Dovanojami tik geri dalykai 4u.gif Juk nedovanojate draugams, artimiesiems kazka blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 09 05, 15:06)
del lektuvo,- sapne gali atsispindeti baime, o neilipti i ta lektuva gali zmones del intuicijos arba taip susiklosciusio likimo ( velavo, pramiegojo(butu artimiausias sapnams variantas  4u.gif )
Sakote susapnavus kazka blogo, sumazinsite likimo smugi  g.gif
Man sapnai , visada buvo ir bus tik sapnai, o ne dovana  4u.gif Dovanojami tik geri dalykai  4u.gif Juk nedovanojate draugams, artimiesiems kazka blogo  ax.gif

Tai jei žinai, kad bijai ar esi pastoviai bailys dėl visko dėl to sapnuoji, tai taip, gali, bet jei žinai, kad ne, kad esi ramus žmogus, kad lauki tos kelionės tarkime? Intuicija, nuojauta, pranašingas sapnas - aš šituos dalykus sustatyčiau į tą pačią gretą. Kas tai turi ir išmoksta gerai tuo naudotis, tas dėkingas likimui. Aišku, kartais ir visai nenuovokius šioje srityje likimas gelbėja, kad jie pavėluoja ar pramiega kaip jūs sakote.
Reikia išmokti atskirti kurie sapnai yra tik sapnai, o kurie dovana, kai tau leidžiama kažką pakeisti, susivokti kas tikriausiai nutiks blogo, pasiruošti tam kažkaip. Ir taip, vėl pasikartosiu, tai dovana, kai laiku artimąjį pas gydytoją pvz. nusiunti arba atkalbi nuo pražūtingo skrydžio. Tai tikrų tikriausia dovana ir tai supras tik tie, kas su tuo susidūria, kitiems akivaizdu to nesuprast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 05, 16:29)
Tai jei žinai, kad bijai ar esi pastoviai bailys dėl visko dėl to sapnuoji, tai taip, gali, bet jei žinai, kad ne, kad esi ramus žmogus, kad lauki tos kelionės tarkime? Intuicija, nuojauta, pranašingas sapnas - aš šituos dalykus sustatyčiau į tą pačią gretą. Kas tai turi ir išmoksta gerai tuo naudotis, tas dėkingas likimui. Aišku, kartais ir visai nenuovokius šioje srityje likimas gelbėja, kad jie pavėluoja ar pramiega kaip jūs sakote.
Reikia išmokti atskirti kurie sapnai yra tik sapnai, o kurie dovana, kai tau leidžiama kažką pakeisti, susivokti kas tikriausiai nutiks blogo, pasiruošti tam kažkaip. Ir taip, vėl pasikartosiu, tai dovana, kai laiku artimąjį pas gydytoją pvz. nusiunti arba atkalbi nuo pražūtingo skrydžio. Tai tikrų tikriausia dovana ir tai supras tik tie, kas su tuo susidūria, kitiems akivaizdu to nesuprast smile.gif

Kiek zmonmiu atkalbejei nuo skrydzio ar nuo nelaimingu atsitikimu? Asmenisku dalyku neklausiu, tik skaiciu gali parasyti 4u.gif
Na o baime tai ne tik , kad sedi ir drebi, bijai visko ( yra beje tokiu), bet kaip normaliai apmastyta mintis, tarkime -nenoreciau dalyvauti lektuvo katastrofoje, nenoreciau pakliuti i avarija, o ne tai, kad tik labai bijai ir sapnuoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 09 05, 19:33)
Kiek zmonmiu atkalbejei nuo skrydzio ar nuo nelaimingu atsitikimu? Asmenisku dalyku neklausiu, tik skaiciu gali parasyti  4u.gif
Na o baime tai ne tik , kad sedi ir drebi, bijai visko ( yra beje tokiu), bet kaip normaliai apmastyta mintis, tarkime -nenoreciau dalyvauti lektuvo katastrofoje, nenoreciau pakliuti i avarija, o ne tai, kad tik labai bijai ir sapnuoji  4u.gif

Na, mano pojūčiai labai asmeniški, pagrinde į šeimą ir save nukreipti, o atžvilgiai įvairūs: sveikata, kelionių sėkmė, sėkmė ar nesėkmė su kažkokiais prietaisais, įrankiais, netgi kitų žmonių energetika: gero ar blogo jie linkintys, pasiseks kas nors su jais ar ne, tai turėčiau pasakoti konkrečius įvykius, vietas ir pan., o man nesinori to detalizuoti tokiame viešame kone visos LT forume ax.gif O iš tragiškų dalykų, tai buvo kol kas tik vienas ir dar tuo laiku, kai tuo pati iki galo nepatikėjau, nes dar nebuvau tiek pasitikrinus. Dabar jau tikėčiau ir tikiu, kad išvengčiau, nes labai aiškiai numatau ax.gif O tai, ką galbūt išvengiau per nuojautą, tai ir negaliu papasakoti, nes juk nežinau kas būtų buvę, jei nebūčiau nuojautos klausiusi. Kartais ji būna labai paprasta: sėdėk kur sėdi ir nesikelk, nevažiuok ten ir ten, keisk planus. Tą ir padarau.
Ir šeimoje manęs klauso, nes jau patikrinta n kartų. O dėl lėktuvų tai juos šiaip kaip pavyzdį imu, nes paskutiniu metu garsu apie juos mirksiukas.gif Mes tikrai neskraidome kasdien. Todėl ir sakau, kad viskas normaliai, jokia čia ne tragedija, o dovana. Buvo kartą nuojauta, kad artimas žmogus nenusileis tiesiog tą dieną su lėktuvu. Tiesiog nenusileis. Bet jokio tragiško jausmo, kad pulčiau skambinti ir pan. Taip ir buvo, lėktuvas užvėlavo labai smarkiai, po to skrydis buvo ne tiesiogiai į Vilnių, o tik į Rygą, tai kol dar iš Rygos atsibeldė, tai ir kita diena atėjo.
Šiai dienai jau pakankamai gerai išmokau tuo visu naudotis ir sau bei šeimai gelbėti bei tikiu, kad ateity bus tik geryn, išsitobulinsiu tongue.gif
Juk gyvename realų gyvenimą, ne filmą, kur pastoviai dideli įvykiai ant kitų dar didesnių. Tada galbūt tikrai nuo proto šokinėtum, bet juk realiame gyvenime daug ramių dienų, kai viskas teka gražia, ramia vaga, todėl ir sakau, kad gyventi tai absoliučiai netrukdo, o tik padeda ir aš už tai labai dėkinga. Labai labai. Ir tai beje turbūt įgimta, perduota, nes yra šeimoje panašus žmogus, tik aš dar stipriau netgi dabar jaučiu, nes stengiuosi dar ir pati į tai įsigilinti perprasti, analizuoti labai, o tas žmogus gyveno sunkų gyvenimą, paprasčiausiai neturėjo laiko tam, ypač žalioje jaunystėje ir dar mano metų būdamas. Gyvenimas jam pagerėjo tik žymiai vėliau, kai galėjo atsipūsti nuo visko.
Be to, mano gimimo data, valanda gražūs kaip skaičiai ir susieina į vieną gražų, magišku laikomą skaičių bei vardas ir pavardė įdomiai taip susieina raidėmis. Galbūt ir tame kažkas yra. Taip pat dar ir pagal astrologiją įdomių dalykų apie mane rašo, kas yra gryna tiesa, net baisu skaityti, kad kažkas taip apie mus tiksliai žino unsure.gif
Atsakyti
Monteverte, tu jiems ideali , klausai ju, tiki visa ju siunciama ir surinkta informacija, nesipriesini 4u.gif
Toks ju tikslas 4u.gif
As skirtingai, kuriu savo gyvenima pati, ka jie siuncia, raso horoskopus, numerologija ir t.t man ne neatitinka 4u.gif As jiems nenuspejama, tokiu jie nemegsta biggrin.gif O man butent tokie zmones patinka, su tokiais pat ir bendrauju, nes zinau, kad jie patys nuosirdziausi ir naturaliausi 4u.gif
Nesupyk, bet mes paparasciausiai skirtingi zmogeliukai ir tiek 4u.gif Todel ir poziuriai bei aplinkiniu ratas labai skirtingi 4u.gif As labiausiai pasitikiu Dievu, jis mums duoda laisve patiems rinktis 4u.gif
Todel i ivairius sutapimus, ziuriu i kaip naturalu reiskini, sapnus ( zinau pakankamai nenaturalumo ten mirksiukas.gif , todel net jei jie ir labai grazus, zinau, kad siunciami ne Dievo) Tavo atveju gali buti, jog tavo angelo sargo g.gif bet labai daug sapnu siunciami paprasciausiai zmoniu pasamones (savos ar svetimos) Tik angelas horoskopu neraso, numerologiju taipogi, esi atversta knyga kazkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 09 06, 16:51)
Monteverte, tu jiems ideali , klausai ju, tiki visa ju siunciama ir surinkta informacija, nesipriesini  4u.gif
Toks ju tikslas  4u.gif
As skirtingai, kuriu savo gyvenima pati, ka jie siuncia, raso horoskopus, numerologija ir t.t man ne neatitinka  4u.gif As jiems nenuspejama, tokiu jie nemegsta  biggrin.gif  O man butent tokie zmones patinka, su tokiais pat ir bendrauju, nes zinau, kad jie patys nuosirdziausi ir naturaliausi  4u.gif
Nesupyk, bet mes paparasciausiai skirtingi zmogeliukai ir tiek  4u.gif  Todel ir poziuriai bei aplinkiniu ratas labai skirtingi  4u.gif As labiausiai pasitikiu Dievu, jis mums duoda laisve patiems rinktis  4u.gif
Todel i ivairius sutapimus, ziuriu i kaip naturalu reiskini, sapnus ( zinau pakankamai nenaturalumo ten  mirksiukas.gif , todel net jei jie ir labai grazus, zinau, kad siunciami ne Dievo) Tavo atveju gali buti, jog tavo angelo sargo  g.gif bet labai daug sapnu siunciami paprasciausiai zmoniu pasamones (savos ar svetimos) Tik angelas horoskopu neraso, numerologiju taipogi, esi atversta knyga kazkam  4u.gif

Aš nesiskundžiu savo gyvenimu ir gyvenime iki šiol įgyvendinau visus savo turėtus didelius tikslus, pasiekiau tokių dalykų, kurių net artimiausi negalvojo, kad pasieksiu. Jie tiesiog netikėjo manimi, o aš pasakydavau, kad noriu to, turėsiu tą, pamatysit. Taip ir būdavo smile.gif Tai jeigu kažkas tokie geri ir faini mane valdo ir taip padeda, tai labai ačiū jiem, tegu valdo taip ir toliau thumbup.gif
Pasąmone išmokau tikėti tik per klaidas, pamokas, nes be abejo, kad iš karto netikėjau. Jau mokyklos laikais pamačiau, kad visada teisi būna mano pirmoji pasąmonės mintis, o ne protas, ne mano kažkoks išmąstytas ir padarytas po tos minties pasirinkimas. Labai aiškiai juk parašiau, kad netikėjau vienu dideliu ir skaudžiu dalyku, maniau, kad nesąmonė, haliucinacija, kad galiu eiti prieš nuojautą ir čia šūds, bet kas iš to? Jis įvyko. Aš begales kartų įsitikinau, kad būtent nukentėčiau neklausydama ar nukentėtų artimieji, nes aš gaunu įspėjimo signalus dar būtent tada, kai galima kažką keisti ir laiko duota pakankamai. Blogai būtų, jei gaučiau per vėlai, vėl paėmus pavyzdžiu lėktuvus, kai jau įsėsčiau į lėktuvą ir tik tada pajusčiau, tai ką tada bėgti už atlapų pilotus stvert ir pačiai vairuot? Tada taip, sutinku, kad būtų košmaras. Dabar gi jokio košmaro nėra smile.gif Man mano pasąmonė padeda tiksliai pasirinkti ir tai įvyksta žaibiškai, nesikankinant ir nesapnuojant kasnakt visokių ten labirintų. daug daugiau kankinčiausi, jei viską tik protu reikėtų nuspręsti, apsispręsti. Ji taip pat dažnai veikia per neiginį, nenorą. Aš gyvenime tiesiog kažko labai nenoriu kas man būna pasiūlyta ir aš kaip tik neklausau kitų žmonių, kurie mane įkalbinėja, kad tas ir tas labai fainas ar ten ir ten bus labai faina. Aš atsakau, kad NE ir nedarau to ar kito ir nebendrauju su tuo ar kitu. Po to sužinau, kad buvau pilnai teisi. Kad kažkur kažkas buvo nefaino, kur aš turėjau neva būti, ar kažkoks žmogus išaiškėjo su kažkokiom savo blogybėm, su kuriuo aš atsisakiau eiti į kontaktą. O jei aš nejaučiu jokių nenorų, vadinasi viskas bus normaliai, gerai ir galiu ramiai sau daryti ką sumąsčiusi. Protu aš analizuoju tik tuos dalykus, kuriuos galiu išprotauti, kame turiu patirties ir t.t. Visame kitame stengiuosi eiti pagal savo vidų, ką jis man sako ir jam neprieštarauti. Tada viskas teka labai sklandžia vaga ir dar kartais išjaučiu kažką ne tik sau mirksiukas.gif
Nepyk, bet pati atrodai daug daugiau kažko bijanti ir daugiau valdoma. Aš bent jau neinu prieš savo vidų, nebandau kratytis savo minčių, nuojautų, o į jas įsiklausau arba jomis džiaugiuosi. Aš labai draugauju su savimi, labai smile.gif Gamta labai galinga, o mes tik laikni svečiai joje, bet mes kievienas galime būti sau dievu, jei labai pasistengsime ir nebūtina aklai sekti kažkokios religijos ir kažkokio vieno dievo, o tikėti savimi. n graudžių pavyzdžių yra apie moterėles, kurios meldžiasi kas dieną, į bažnyčią laksto, o jų gyvenimas šuniui ant uodegos. Aš jau nuo 4-5 metų konstatavau sau, kad tokio konkrečiai dievo kaip sako krikščionys - nėra, negali būti ax.gif
Atsakyti
Yra ir apsimetanciu angelais sargais 4u.gif Atskirti juos tera mokejimas atskirti kas gera ir kas bloga, o ne dovana, tai kiekvieno zmogaus gero/ blogo supratimas 4u.gif
Netikiu jokiais horoskopais ir burtais, jokiomis isgalvotomis religijomis . Kuo daugiau mastai savo galva, o ne kitu isvedziojimais, tuo stipresnis daraisi, jokie svetimu pasamoniu siunciami sapnai nebeveikia .
Kas nenori pats nugyventi savo gyvenimo g.gif Kurti savo ateiti? Klystame absoliuciai visi, bet mokomes is klaidu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 09 06, 19:06)
Yra ir apsimetanciu angelais sargais  4u.gif  Atskirti juos tera mokejimas atskirti kas gera ir kas bloga, o ne dovana, tai kiekvieno zmogaus gero/ blogo supratimas  4u.gif
Netikiu jokiais horoskopais ir burtais, jokiomis isgalvotomis religijomis . Kuo daugiau mastai savo galva, o ne kitu isvedziojimais, tuo stipresnis daraisi, jokie svetimu pasamoniu siunciami sapnai nebeveikia .
Kas nenori pats nugyventi savo gyvenimo  g.gif Kurti savo ateiti? Klystame absoliuciai visi, bet mokomes is klaidu  4u.gif

O iš kur žinot, kad siunčia svetima pasąmonė? Kodėl jūsų negali siųsti? smile.gif
Svetimų burtais aš irgi netikiu, bet savo burtais tikiu. Horoskopai jei bendri, tai aišku, kad nesąmonė. Bet jei pagal visus savo duomenis, tai laikykis brolyti g.gif Tiesos oi daug g.gif Tai visi protingi žmonės mąsto savo galva ir tiki savo galva ir ką ji sako, čia kalbos net negali būti.
Religija - žmonijos valdymo įrankis. Iš religijos galima pasiimti tik tam tikrus sakinius, kurie tinka tam tikroje situacijoje ir juos kartoti, kai to prireikia, nes prieš vėją nepapūsi, gamtos nenugalėsi ax.gif
Idealu, kai nujauti kas yra klaida ir jos tiesiog nedarai smile.gif
Atsakyti