Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninukų ir žieminukų kraitelis...

QUOTE(dote @ 2006 10 18, 20:50)
as irgi galvoju apie kombinzona-vokeli.
Merginos gal matet panasiu miegmaisiu pirkti? noreciau nupirkt savo kleckam, bet nematau niekur  g.gif
miegmaisis

miegmaisis2

ir as tokio noreciau smile.gif

o kur Vilniuje galima isigyt komb/vokeli su kailiuku, nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 10 18, 21:50)
as irgi galvoju apie kombinzona-vokeli.
Merginos gal matet panasiu miegmaisiu pirkti? noreciau nupirkt savo kleckam, bet nematau niekur  g.gif
miegmaisis

miegmaisis2

dote, man nerodo miegmaisiu g.gif , gal jau istrynei?
Atsakyti
Deja, nerodo ir man...
Atsakyti
man gavosi kažkur 10-11 cm ilgio per pėdutę kojinytės wub.gif niu mažesnių niekaip man nesigauna numegzti doh.gif
[/quote]
Dėl to nieko baisaus - neiškris. Jei ką tik gimusiam atrodys didoka, tai puikiai tiks vėliau. O jei mausi ant šliaužtinių, tai tikrai nepames mirksiukas.gif

Aš tai mezgiau taip pat, kaip ir kojines suaugusiems. Tik vienas niuansas - Kai baigiu kulną ir sumezgu akis, kurių būna per daug (beje, sumezgu ne kas antroje eilėje, bet kiekvienoje), tai papildomai sumezgu dar 4 akis, t.y., pėdutei jų lieka 4 mažiau, nei buvo blauzdelei. Po to pamezgu dar kelias eiles lygiai ir po truputį pradedu mažinti.
Tiesa, aš mezgiau iš naminės vilnos siūlų (suktų po 2), o kaip pavyzdį turėjau pirktinę kojinytę.

Jei turi laiko, noro ir siūlų, gali bandyti megzti dar vieną porą.

p.s. man megzti vis tiek buvo nelengva. Kelis kartus ardžiau blush2.gif , kol pagaliau pavyko smile.gif
Atsakyti
nu neistryniau, pabandysiu dar karta ikelt
miegmaisis
miegmaisis2
nejaugi nera ju Lietuvoj pirkti, taip noreciau savo leliams...
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 10 19, 18:11)
nu neistryniau, pabandysiu dar karta ikelt
miegmaisis
miegmaisis2
nejaugi nera ju Lietuvoj pirkti, taip noreciau savo leliams...

o jau matau bigsmile.gif , labai faini, viena forumiete jas prie kitos temos irgi buvo idejus (o gal net ir sioj temoj g.gif ), zodziu jau esu maciusi tuos miegmaisiukus, bet kur pirkti tai nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 19, 18:54)
o jau matau  bigsmile.gif , labai faini, viena forumiete jas prie kitos temos irgi buvo idejus (o gal net ir sioj temoj g.gif ), zodziu jau esu maciusi tuos miegmaisiukus, bet kur pirkti tai nezinau  ax.gif

Niu is tiesu, kiek kur dairiausi, bent jau Kaune tokiu nemaciau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2006 10 19, 20:27)
Niu is tiesu, kiek kur dairiausi, bent jau Kaune tokiu nemaciau... verysad.gif

mano draugai turi toki miegojimui frotini mergaitei, labai patenkinti, nes nebijo, kad nusispardys ir susals mergaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 19, 20:57)
mano draugai turi toki miegojimui frotini mergaitei, labai patenkinti, nes nebijo, kad nusispardys ir susals mergaite  thumbup.gif

tai paklausk kur gavo, jei ne sunku, cia mes visos ieskom ieskom, rast negalim... as ir Kaune ir Vilniuj kiek parduotuviu apziurejau, nemaciau net panasiu niekur
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 10 19, 22:16)
tai paklausk kur gavo, jei ne sunku, cia mes visos ieskom ieskom, rast negalim... as ir Kaune ir Vilniuj kiek parduotuviu apziurejau, nemaciau net panasiu niekur

matai, mes PL gyvenam, tai kad ir paklausiu niekas nepasikeis, na nebent vaziuosit i PL biggrin.gif
Atsakyti
O askykit gal kuri jau pirkosiu naujagimiui koki kombinzoniuka ziemai? 4u.gif
Atsakyti
as pirkau siandien, toki su kailiuku
Atsakyti