Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninukų ir žieminukų kraitelis...

QUOTE(Nerytė @ 2006 10 14, 13:13)
matei toki vokeli, kur po to i kelnytes persidaro?  bigsmile.gif , kaip suprantu kazkaip su knopkem jis? gal gali koki linka imesti?  ax.gif

Maciau Kauno bazese. Su uztrauktukais pasidalo klesnytes kelnyciu. Linko neturiu, tik zinau, kur tokiu yra pirkti - 10 sandelis 104 vieta.
Atsakyti
Musu 2.gif turetu gimti vasari. galvoju ka geriau pirkti, ar vokeli, ar kombinezona? g.gif Ir beje, jus parsivesite is ligonines minkstame losyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2006 10 14, 16:03)
Maciau Kauno bazese. Su uztrauktukais pasidalo klesnytes kelnyciu. Linko neturiu, tik zinau, kur tokiu yra pirkti - 10 sandelis 104 vieta.

Vilniuj kazkurioj pardej irgi maciau tokius kombinzonus su uztrauktukais, kurie susitraukia arba tarpusavy, tada vokelis gaunasi, arba priesingai - tada kojytes. Kaina 169 buvo, bet man jie pasirode nelabai praktiski, nes be rysio gaunasi klyniukas, guleti gal ir neturkdo jis, bet va jei vaikas kojytes nores pakelti i virsu ar tuo labiau vaikscioti, tai tas blogas klyno iskirpimas varzys judesius unsure.gif
Nu cia as atkreipiau i tai demesi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2006 10 14, 16:38)
Musu  2.gif turetu gimti vasari. galvoju ka geriau pirkti, ar vokeli, ar kombinezona?  g.gif  Ir beje, jus parsivesite is ligonines minkstame losyje?  g.gif

Mes parsivesim savo zuikius lopsiukuose nuo vezimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2006 10 14, 16:38)
Musu  2.gif turetu gimti vasari. galvoju ka geriau pirkti, ar vokeli, ar kombinezona?  g.gif  Ir beje, jus parsivesite is ligonines minkstame losyje?  g.gif

As auto keduteje arba lopsiuke parsivezt zadu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 14 spalio 2006 - 19:10
QUOTE(sima77 @ 2006 10 14, 21:07)
As auto keduteje arba lopsiuke parsivezt zadu bigsmile.gif

drinks_cheers.gif As galvoju tik apie autokedute. Ji saugiausia, manau.
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2006 10 14, 20:22)
drinks_cheers.gif As galvoju tik apie autokedute. Ji saugiausia, manau.

Siaip as irgi linkstu i autokedute, nors musu lopsio instrukcijoje yra nuorodos, kaip ji prisegti automobilyje, o ir lopsio viduje yra vietos dirzams, bet turbut autokedute saugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2006 10 14, 19:41)
Vilniuj kazkurioj pardej irgi maciau tokius kombinzonus su uztrauktukais, kurie susitraukia arba tarpusavy, tada vokelis gaunasi, arba priesingai - tada kojytes. Kaina 169 buvo, bet man jie pasirode nelabai praktiski, nes be rysio gaunasi klyniukas, guleti gal ir neturkdo jis, bet va jei vaikas kojytes nores pakelti i virsu ar tuo labiau vaikscioti, tai tas blogas klyno iskirpimas varzys judesius unsure.gif
Nu cia as atkreipiau i tai demesi g.gif

Geras pastebejimas, as nebuvau i tai demesio atkreipusi ax.gif
Atsakyti
as ir 10sandelyje pirkau ta kombinzona-vokeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas23: 14 spalio 2006 - 21:32
QUOTE(astukas23 @ 2006 10 14, 21:31)
as ir  10sandelyje pirkau ta kombinzona-vokeli

Klaipėdoje mačiau už 140 tokie, man ir patiko, bet kažkaip dėl to klyno tai neatkreipiua dėmesio g.gif
Atsakyti
as irgi galvoju apie kombinzona-vokeli.
Merginos gal matet panasiu miegmaisiu pirkti? noreciau nupirkt savo kleckam, bet nematau niekur g.gif
miegmaisis

miegmaisis2

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dote: 18 spalio 2006 - 20:52
QUOTE(dote @ 2006 10 18, 21:50)
as irgi galvoju apie kombinzona-vokeli.
Merginos gal matet panasiu miegmaisiu pirkti? noreciau nupirkt savo kleckam, bet nematau niekur  g.gif
miegmaisis

miegmaisis2

kokie faini miegmaisiai ir as toki pirkciau wub.gif
Atsakyti
mums būsima močiutė bazėj nupirko melsvą kombinezoniuką/vokelį su avies kailiuku viduj 80 dydžio thumbup.gif kai pasidaro vokelis - jis žymiai mažesnis, kai su kelnytėmis ir dar prisegtomis kojinytėmis/batukais - gan nemažai pailgėja rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumiux @ 2006 10 10, 22:39)
Fuuuu, dabar galiu lengviau atsikvėpti  smile.gif
Naujagimio pėdutė tikrai ne 2 cm  thumbup.gif
Jeigu neišnešioto vaikučio pėdutė - 4-5 cm, tai laiku gimusio ji mažiausiai 7  thumbup.gif
Tai aš su savo 9 cm nelabai ir „nusigrybavau“...

man gavosi kažkur 10-11 cm ilgio per pėdutę kojinytės wub.gif niu mažesnių niekaip man nesigauna numegzti doh.gif
Atsakyti