Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninukų ir žieminukų kraitelis...

O kaip jums merginos tie kombinezonai - neatrodo labai jau dideli naujagimiams, aš vieną nusipirkau galvojau bus su kuo iš ligoninės parsivežt thumbup.gif , bet vėliau pridėjau aš jį prie savo puseserės 3mėn. leliuko tai jam buvo kaip tik g.gif . Tai dabar net neįsivaizduoju ar reiks su tokiu didoku parsivežt ar naujo reikia ieškoti???
Atsakyti
manau kad nieko baisaus kad didesnis, juk greit tie vaikai auga, o tu kombinezonu kainos tikrai ne per maziausios.
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 10 19, 22:16)
tai paklausk kur gavo, jei ne sunku, cia mes visos ieskom ieskom, rast negalim... as ir Kaune ir Vilniuj kiek parduotuviu apziurejau, nemaciau net panasiu niekur

Storu, kaip kaldryte miegmaisiuku maciau Maxima bazej Vilniuj., kudikiu skyriuj, kainavo 35,99, o plonesniu buna Humana parduotuvese, kazkur nuo 6 iki 12lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2006 10 22, 15:50)
O kaip jums merginos tie kombinezonai  - neatrodo labai jau dideli naujagimiams, aš vieną nusipirkau galvojau bus su kuo iš ligoninės parsivežt thumbup.gif , bet vėliau pridėjau aš jį prie savo puseserės 3mėn. leliuko tai jam buvo kaip tik g.gif . Tai dabar net neįsivaizduoju ar reiks su tokiu didoku parsivežt ar naujo reikia ieškoti???

Tikrai nemanau kad bus blogai, jei kombinezoniukas bus biski didesnis. Mums is vis pazystami pataria pirkti kombinezona pusantro metu vaikui, sako bus ir ateiciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yanke @ 2006 10 23, 15:28)
Tikrai nemanau kad bus blogai, jei kombinezoniukas bus biski didesnis. Mums is vis pazystami pataria pirkti kombinezona pusantro metu vaikui, sako bus ir ateiciai smile.gif

kombinezana tokio dydzio kaip pusantru metu vaikui blink.gif , tai kaip tas naujagimis atrodis ir jausis tokiam dideliam kombinezone g.gif
manau tikrai nereikia jau taip taupyti vaiko saskaita schmoll.gif , juk jis paskes tame kombinezone unsure.gif
Atsakyti
mergaites, patarkit, kas turi praktikos

Sakykim as i gimdymo namus vesiuos kombinenzona vaikeliui 68cm. Ar jis nebus per didelis naujagimiui?
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2006 10 23, 21:41)
mergaites, patarkit, kas turi praktikos

Sakykim as i gimdymo namus vesiuos kombinenzona vaikeliui 68cm. Ar jis nebus per didelis naujagimiui?

aisku, kad nea, juk kudikeliui svarbu buti siltai ivilktam i kazka. Ir nieko blogo as nematau pirkti didesni kombinzona ateiciai, juk svarbu, kad jis butu kaip tik kai maziukas jau pats vaikscios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 23, 16:45)
kombinezana tokio dydzio kaip pusantru metu vaikui  blink.gif , tai kaip tas naujagimis atrodis ir jausis tokiam dideliam kombinezone  g.gif
manau tikrai nereikia jau taip taupyti vaiko saskaita  schmoll.gif , juk jis paskes tame kombinezone unsure.gif

Na, jei tai butu iprasta kombinezojas - tuomet tikrai nepirkciau tokio didelio, bet jei jis persidaro i vokeli, tai gal ir ne taip blogai jame?
Atsakyti
dekui, tequila

kokius maziui drabuzelius tu vesies i gimdymo namus?

Man 37 nestumo savaites.
Atsakyti
QUOTE(Yanke @ 2006 10 23, 15:28)

Matai yra + ir - .PVZ. nu tu nupirksi ta daug didesni kombinzona ir ka tau jis paciai nusibos,ir siaip manyciau lelkai bus nepatogu.Tu blogiausiu atveju gali nupirkt 78cm. kombinzona, bet kai tau reiks ji uzsekt ta tavo mazius jame paskes.Naujagimiui tu gali paimt is maximos kombinzona jis apie 40lt kainuoja beto vistiek tau ji reiks vyniiot i silta adijala, nes kitaiop jis susals tongue.gif
Cia tik mano nuomone, o tu daryk taip kaip tau geriau atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 10 25, 19:57)
Matai yra + ir - .PVZ. nu tu nupirksi ta daug didesni kombinzona ir ka tau jis paciai nusibos,ir siaip manyciau lelkai bus nepatogu.Tu blogiausiu atveju gali nupirkt 78cm. kombinzona, bet kai tau reiks ji uzsekt ta tavo mazius jame paskes.Naujagimiui tu gali paimt is maximos kombinzona jis apie 40lt kainuoja beto vistiek tau ji reiks vyniiot i silta adijala, nes kitaiop jis susals tongue.gif
Cia tik mano  nuomone, o tu daryk taip kaip tau geriau atrodo. 4u.gif

Tai faktas, kad reikes dar ir adijaliuko kad nesusaltu, o dideliuose priekybos centruose pirkti drabuzius naujagimiui, kazkaip man baisoka, kokybe ten drabuziu dazniausiai nikokia buna
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2006 10 24, 13:46)
dekui, tequila

kokius maziui drabuzelius  tu  vesies i gimdymo namus?

Man 37 nestumo savaites.

as isidejau vilnones kojinytes, 2 siaustinukus ir 2 sliaustinukus, plona kepuryte, parsivezimui desiu sliauztus, megztinuka su megztom kelnytem, silta megzta kepuryte ir kombinezona (beje per didely biggrin.gif ), visa turtely italpinsiu i autokedute thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 10 25, 19:57)
Cia tik mano  nuomone, o tu daryk taip kaip tau geriau atrodo. 4u.gif

kaip gali buti mazuliukui, kuris dar nei vartosi, nei labai spardosi labai baisiai buti nepatogus per didelis kombinzonas biggrin.gif Nesuprantu niekaip, nors nusauk mane lotuliukas.gif
Atsakyti