Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninukų ir žieminukų kraitelis...

QUOTE(Vaiduze @ 2006 06 11, 12:33)

Dar norėjau paklausti, ar galima mažiuką bus vilkti vilnoniais drabužėliais? Nekils nuo to alergija ar kažkas pan.?

As manau,kad reikia kazka po apacia medvilnytes rubeli apmaut,o ant virsaus vilnoni,bet cia tik manonuomone.Nes man rodos tikra vilna biski vaikuciui gali kasti(Kutenti) g.gif ax.gif
Atsakyti
Naujagimius, o ypač neišnešiotukus gydytojai pataria renkti vilnonėmis kojinytėmis, kepurytėmis... nes tai gerina jų kraujo apytaką. biggrin.gif Savo sūneliui apmaudavau vilnones kojinytes o tik ant viršaus dėdavau šlaiuštukus ir tikrai jokios alergijos nebuvo. thumbup.gif Jei kas nors žadat megzti, tai kojinytėms dedasi išviso 11 akių.
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2006 06 11, 15:09)
Naujagimius,  o ypač neišnešiotukus gydytojai pataria renkti vilnonėmis kojinytėmis, kepurytėmis... nes tai gerina jų kraujo apytaką. biggrin.gif  Savo sūneliui apmaudavau vilnones kojinytes o tik ant viršaus dėdavau šlaiuštukus ir tikrai jokios alergijos nebuvo. thumbup.gif  Jei kas nors žadat megzti, tai kojinytėms dedasi išviso 11 akių.

Dekui uz patarima,tikrai nezinojau del vilnoniu rubeliu,man jie paciai grauzia ir kutena,tai galvojau kad ir vaikiukui tas pats.Bet saunu kad pasisako patyrusios mamos 4u.gif 4u.gif Aciu...
Atsakyti
mamytes noriu paklausti ka perkat jus ar kombinzoniukus storus ar atskirai striukyte ir kelnes????
nes as jau susimakalavau? g.gif mano leliukas gims rugseji,tai gal galesiu as ji i lauka nesti is pradziu ir vokelyje,ar geriau iskart nusipirkt kombinzona,bet jis juk kokiem 2-3 men ir reiks nauja pirkti? doh.gif doh.gif
Atsakyti
mamytes noriu paklausti ka perkat jus ar kombinzoniukus storus ar atskirai striukyte ir kelnes????
nes as jau susimakalavau?  mano leliukas gims rugseji,tai gal galesiu as ji i lauka nesti is pradziu ir vokelyje,ar geriau iskart nusipirkt kombinzona,bet jis juk kokiem 2-3 men ir reiks nauja pirkti?

pasitariau su draugem, kuriu vaikiukai gime rudeni/ziema. man jos sako, kad vokelio pirkti labai neapsimoka, nes tik pora kartu reikia. patogiau yra siltas kombinezonas. ziema dar kaldryte silta vaikeli apkloja ir labai gerai buna. as greiciausiai kombinezono didesnio is karto ir ieskosiu g.gif
Papildyta:
p.s. man atrodo, kad ir vokelis, ir kombinezonas bus brangoka, nes geresni tiek vienas, tiek kitas nemazai kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2006 06 25, 21:59)
pasitariau su draugem, kuriu vaikiukai gime rudeni/ziema. man jos sako, kad vokelio pirkti labai neapsimoka, nes tik pora kartu reikia. patogiau yra siltas kombinezonas. ziema dar kaldryte silta vaikeli apkloja ir labai gerai buna. as greiciausiai kombinezono didesnio is karto ir ieskosiu g.gif
Papildyta:
p.s. man atrodo, kad ir vokelis, ir kombinezonas bus brangoka, nes geresni tiek vienas, tiek kitas nemazai kainuoja...

Na mes žiemai turbūt pirksime kombinezoną...bet mama patarė nuspirkti ir plonesnį vokelį namuose mikdyti lovelėje... ax.gif Pamenu kai mano mažoji sesė ( gimusi rugpjūčio mėn ) vis miegodavo vokelyje..Tokiam nestoram..ir labai patogu būdava..mamai nebuvo baimės kad naktyje nusipardis..sušals ar pan mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes žiemai turbūt pirksime kombinezoną...bet mama patarė nuspirkti ir plonesnį vokelį namuose mikdyti lovelėje...  Pamenu kai mano mažoji sesė ( gimusi rugpjūčio mėn ) vis miegodavo vokelyje..Tokiam nestoram..ir labai patogu būdava..mamai nebuvo baimės kad naktyje nusipardis..sušals ar pan

zinot, ka kijeve perduotuvese maciau? miegmaisius kudikiams, kad nenusispardytu miegant. grazus, susegami 'knopkytem', kad butu galima pampersus keisti nezadinant vaikelio.
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2006 06 26, 17:35)
zinot, ka kijeve perduotuvese maciau? miegmaisius kudikiams, kad nenusispardytu miegant. grazus, susegami 'knopkytem', kad butu galima pampersus keisti nezadinant vaikelio.

bigsmile.gif , o as apie tokius nebuvau girdejusi....
tik maciau toki kaip body vaikeliams, kad nenusispardytu, jis atrodo kaip bodis virsuj, o apacioj nera kojyciu tik toks kvadratinis, kad vaiko kojytes butu laisvos, labai geras daiktas, musu draugai tokia pizama savo dukrelei deda nakciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2006 06 26, 15:35)

Maciau maciau as ir tokius pas mus,tik man kazkaip ne prie sirdies nei oro gaus vaikas tarp kojyciu,bet gal is kitos puses ziema ir gerai.

Va cia tokie kuriuos maciau:
user posted image
Atsakyti
Snaige, tas bodziukas kur nuotraukoj tai jis labai storas manau miegojimui, o draugai tai turi toki frotini,be kapisono labai miela vaikeliui miegoti. o sitas manau issinesimui i lauka skirtas, pvz. paguldyti i vezimeli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 27 birželio 2006 - 10:16
man drauge pripirko secondhand'e labai graziu drabuzeliu visa maisa. sliauztuku, bodziu su rankovytem ir be, megztuku ziemai, kitai vasarai suknyciu, dzinsiuku. tikiuosi, kad maze visko nespes isaugti ax.gif drabuzeliai labai grazuciai ir tvarkingi. isplauti ir islyginti. as patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi padevetais nesiskundziu, tuo labiau kad neimanoma atskirti ar jie nauji ar deveti, tai nelabai matau reikalo pirkti naujus firminius drabužėlius ką tik gimusiam sraigiukui, kuriuos uždėsi kelis kartus-ir išaugs doh.gif
Atsakyti