Nu ziuriu musu gretos vis dideja ir dideja

Kaip jau sakiau as pas Latkauskiene lankausi, tik ji treciadieniais dar lankosi ir Stuokos - Guceviciaus gatveje esancioje klinikoje (jei taip ta vieta galima butu pavadinti). Tai as poryt ten eisiu (treciadieni:)) Nezinau ka sikart man darys...bet tikiuosi nieko baisaus ar skausmingo:) jauciu kokia viela pakeis, gal ka nors suvers

Šiuo metu man uzdeti breketai tik ant apatinio zandikaulio. Kaip jau anoj temoj sakiau - kazkaip labai nenorejau tu metaliniu breketu - tai dejom pusiau keramikinius pusiau metalinius. Priekiniai 5 dantai su keramikiniais breketais, galiniai dantai su metaliniais. Nezinau kaip toms kurios nesioja metalinius - bet man kazkaip neprireike nei vasko nei kitokiu priemoniu, nes kazkaip baisiai ir nebraize tie breketai lupos - gal tie keramikiniai yra svelnesni...
Siaip manes irgi laukia vieno danto rovimas...virsutiniam zandikaulyje... Aisku yra pasirinkimas, arba dar ilgiau gydyti ir rauti protini, bet tai nera optimaliausias ir geriausias variantas, arba traukti sveika krumini danti....tai man biski aisku sokas buvo kai suzinojau....bet gydytoja sako - tu panesiok biski breketus ir pamatysi kaip pati apsispresi kuri danti trauksi

O vasario menesi desim breketus ir ant virsutinio zandikaulio

O kainavo man 1800 apatinis zandikaulis