labas, breketuku fėjos
aš tai jau baigiu ištverti šita išbandymą, nes vietoj planuotų 2 metų breketus teprireikė nešioti 1,5...
aišku, dar liko pora mėnesiukų ir kuo toliau, tuo darosi sunkiau sulaukti "tos" minutės, kai išsišiepsiu nemetaline šypsena
bet liko tik ašaros palyginus su tuo, kas buvo, nes man rovė tris visiškai sveikus dantukus, tada vargau su braižymu, su skausmu, paskui su specialiomis gumelėmis, kažkokiomis metalinėmis spyruoklytėmis ir galiausiai metaliniais žiedais ant protinių dantų... Mano šaunusis ortodontas kažkada mane guodė, kad "daugiau nei dabar ant dantų sudėti nebeįmanoma" - gal koks kilas papildomo svorio burnoj buvo
ir vis tiek galiu pasakyt, kad rezultatai verti kiekvienos skausmingos, nepatogios ir erzinančios akimirkos
aš irgi pravaikščiojau išsišiepus visa ta laiką, jokio komplekso palyginus su tuo, kaip kompleksuodavau prieš tai - nes dantukai sustojo į vietas tikrai labai greit
visoms visoms linkiu tvirto apsisprendimo ir trupučio drąsos, nes graži šypsena niekuo neįkainojama
nes kai pradedi, paskui ne tiek jau daug to ryžto ir bereikia, viskas savaime einasi
aišku, dar liko pora mėnesiukų ir kuo toliau, tuo darosi sunkiau sulaukti "tos" minutės, kai išsišiepsiu nemetaline šypsena
ir vis tiek galiu pasakyt, kad rezultatai verti kiekvienos skausmingos, nepatogios ir erzinančios akimirkos
visoms visoms linkiu tvirto apsisprendimo ir trupučio drąsos, nes graži šypsena niekuo neįkainojama
labas, Katrinux
kas gi tas tavo saunusis ortodontas? gal ir as pas ta pati lankausi..
o tai klausinejau, bet niekas nezino, negirdejo.. tai galvoju, gal pas nelabai koki papuoliau..
QUOTE(e_line @ 2007 01 30, 13:24)
labas, Katrinux
o tai klausinejau, bet niekas nezino, negirdejo.. tai galvoju, gal pas nelabai koki papuoliau.. 
Labukas, e_line
o tai kas tavo ortodontas ir kokiam kabinete lankaisi?
Labux Katrinux,
Labai smagu, kad ir tu cia prisijungei
As aisku labiausiai dziaugiuosi, kad tau tiek nedaug beliko laukti iki breketuku nuemimo
ir labai paaavyyydziuuuuu
as taip slapta tikiuosi, kad man gal irgi reikes nesioti biski maziau nei is pradziu sake
Ryt is ryto varau pas savo gydytoja
Labai smagu, kad ir tu cia prisijungei
As aisku labiausiai dziaugiuosi, kad tau tiek nedaug beliko laukti iki breketuku nuemimo
as taip slapta tikiuosi, kad man gal irgi reikes nesioti biski maziau nei is pradziu sake
Ryt is ryto varau pas savo gydytoja
Sveikos breketininkes
noreciau ir as prie jusu prisijungti
tik as dar be breketu, vis dar vargstu su plokstele
jau kaip laukiu, kada man juos uzdes
as irgi galvoju, gal kaip ir Agnuzele ant virsutinio zandikaulio deti priekiniams - keramikinius, o visus kitus metalinius
noreciau ir as prie jusu prisijungti
Sveikutė La fraise
Kaip fainai kai musu gretos vis dideja ir dideja
As uz keramikinius breketus
jie tikrai ne ka nusileidzia metaliniams
Kiek as turiu kolegiu breketininkiu - tai didziaja dali ju detis keramikinius atbaido kainos, nes vis delto bendroj sumoj gaunasi kokiu 1000Lt brangiau. O as pagalvojau, kad man mano nervai brangiau kainuos jei as keikviena karta ziuredama i metalinius breketus nervuosiuos
tai ir dejausi keramikinius
Kiek as turiu kolegiu breketininkiu - tai didziaja dali ju detis keramikinius atbaido kainos, nes vis delto bendroj sumoj gaunasi kokiu 1000Lt brangiau. O as pagalvojau, kad man mano nervai brangiau kainuos jei as keikviena karta ziuredama i metalinius breketus nervuosiuos
sveika prisijungus, La fraise!
niu as irgi dar be breketu - des kai protinius israus
laukiu nesulaukiu, tik bijau rovimo labai
Katrinux, as irgi pas A. Poceviciu Baldente
iskart per pirma konsultacija taaaip patiko, kad kitur konsultuotis net nebeejau
kol kas tik dukart konsultavausi, bet manau ir darbas jo nenuvils
beje, o tu kokius breketus susidejusi?
ta prasme, ar paprastus metalinius su gumom, ar tuos metalinius sustresnius? 
Papildyta:
oj, be rysio cia kazkaip klausimas isejo..
maniau kad tiesiog pasipildys. cia klausimo tesinys Katrinux buvo
Papildyta:
oj, be rysio cia kazkaip klausimas isejo..
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 01 30, 16:46)
Sveikutė La fraise
jie tikrai ne ka nusileidzia metaliniams
tai ir dejausi keramikinius 
Agnužėle , o kiek tau kainavo tie keramikiniai?
QUOTE(Sapho @ 2007 01 30, 21:47)
Ups, laikas pirktis akinius
Ačiū