labas, breketuku fėjos

aš tai jau baigiu ištverti šita išbandymą, nes vietoj planuotų 2 metų breketus teprireikė nešioti 1,5...
aišku, dar liko pora mėnesiukų ir kuo toliau, tuo darosi sunkiau sulaukti "tos" minutės, kai išsišiepsiu nemetaline šypsena

bet liko tik ašaros palyginus su tuo, kas buvo, nes man rovė tris visiškai sveikus dantukus, tada vargau su braižymu, su skausmu, paskui su specialiomis gumelėmis, kažkokiomis metalinėmis spyruoklytėmis ir galiausiai metaliniais žiedais ant protinių dantų... Mano šaunusis ortodontas kažkada mane guodė, kad "daugiau nei dabar ant dantų sudėti nebeįmanoma" - gal koks kilas papildomo svorio burnoj buvo
ir vis tiek galiu pasakyt, kad rezultatai verti kiekvienos skausmingos, nepatogios ir erzinančios akimirkos

aš irgi pravaikščiojau išsišiepus visa ta laiką, jokio komplekso palyginus su tuo, kaip kompleksuodavau prieš tai - nes dantukai sustojo į vietas tikrai labai greit
visoms visoms linkiu tvirto apsisprendimo ir trupučio drąsos, nes graži šypsena niekuo neįkainojama

nes kai pradedi, paskui ne tiek jau daug to ryžto ir bereikia, viskas savaime einasi