Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

Oi, paneles, pas mane jokiu kompleksu - vaikstau su gelaziais issisiepus, o dar turint minty, kad dantys kol kas labai kreivi doh.gif . Man 27, jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
labas, breketuku fėjos smile.gif aš tai jau baigiu ištverti šita išbandymą, nes vietoj planuotų 2 metų breketus teprireikė nešioti 1,5...
aišku, dar liko pora mėnesiukų ir kuo toliau, tuo darosi sunkiau sulaukti "tos" minutės, kai išsišiepsiu nemetaline šypsena biggrin.gif bet liko tik ašaros palyginus su tuo, kas buvo, nes man rovė tris visiškai sveikus dantukus, tada vargau su braižymu, su skausmu, paskui su specialiomis gumelėmis, kažkokiomis metalinėmis spyruoklytėmis ir galiausiai metaliniais žiedais ant protinių dantų... Mano šaunusis ortodontas kažkada mane guodė, kad "daugiau nei dabar ant dantų sudėti nebeįmanoma" - gal koks kilas papildomo svorio burnoj buvo blink.gif
ir vis tiek galiu pasakyt, kad rezultatai verti kiekvienos skausmingos, nepatogios ir erzinančios akimirkos thumbup.gif aš irgi pravaikščiojau išsišiepus visa ta laiką, jokio komplekso palyginus su tuo, kaip kompleksuodavau prieš tai - nes dantukai sustojo į vietas tikrai labai greit biggrin.gif thumbup.gif
visoms visoms linkiu tvirto apsisprendimo ir trupučio drąsos, nes graži šypsena niekuo neįkainojama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nes kai pradedi, paskui ne tiek jau daug to ryžto ir bereikia, viskas savaime einasi thumbup.gif
Atsakyti
labas, Katrinux mirksiukas.gif
kas gi tas tavo saunusis ortodontas? gal ir as pas ta pati lankausi.. ax.gif o tai klausinejau, bet niekas nezino, negirdejo.. tai galvoju, gal pas nelabai koki papuoliau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(e_line @ 2007 01 30, 13:24)
labas, Katrinux  mirksiukas.gif
kas gi tas tavo saunusis ortodontas? gal ir as pas ta pati lankausi..  ax.gif o tai klausinejau, bet niekas nezino, negirdejo.. tai galvoju, gal pas nelabai koki papuoliau..  g.gif

Labukas, e_line smile.gif mano saunusis ortodontas yra A.Pocevicius, dirba Baldente. Nesijaudink, manau, kad tavo ortodontas irgi labai geras, vien jau del to, kad sukele tau pasitikejima, kai pas ji apsilankei. nors manasis mane gasdino is pradziu, kad nesilaikys breketai (nes yra plombuoti dantukai, ant kuriu klijavosi atraminiai breketai), bet neissigandau, nes maciau, kad zino, ka daro biggrin.gif
o tai kas tavo ortodontas ir kokiam kabinete lankaisi?
Atsakyti
Labux Katrinux,

Labai smagu, kad ir tu cia prisijungei 4u.gif

As aisku labiausiai dziaugiuosi, kad tau tiek nedaug beliko laukti iki breketuku nuemimo biggrin.gif ir labai paaavyyydziuuuuu blush2.gif
as taip slapta tikiuosi, kad man gal irgi reikes nesioti biski maziau nei is pradziu sake rolleyes.gif
Ryt is ryto varau pas savo gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos breketininkes bigsmile.gif

noreciau ir as prie jusu prisijungti wink.gif tik as dar be breketu, vis dar vargstu su plokstele doh.gif jau kaip laukiu, kada man juos uzdes bigsmile.gif as irgi galvoju, gal kaip ir Agnuzele ant virsutinio zandikaulio deti priekiniams - keramikinius, o visus kitus metalinius blush2.gif
Atsakyti
Sveikutė La fraise 4u.gif
Kaip fainai kai musu gretos vis dideja ir dideja mirksiukas.gif

As uz keramikinius breketus thumbup.gif jie tikrai ne ka nusileidzia metaliniams smile.gif
Kiek as turiu kolegiu breketininkiu - tai didziaja dali ju detis keramikinius atbaido kainos, nes vis delto bendroj sumoj gaunasi kokiu 1000Lt brangiau. O as pagalvojau, kad man mano nervai brangiau kainuos jei as keikviena karta ziuredama i metalinius breketus nervuosiuos mirksiukas.gif tai ir dejausi keramikinius rolleyes.gif
Atsakyti
sveika prisijungus, La fraise! mirksiukas.gif niu as irgi dar be breketu - des kai protinius israus yess.gif laukiu nesulaukiu, tik bijau rovimo labai scare.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Katrinux, as irgi pas A. Poceviciu Baldente rolleyes.gif iskart per pirma konsultacija taaaip patiko, kad kitur konsultuotis net nebeejau blush2.gif kol kas tik dukart konsultavausi, bet manau ir darbas jo nenuvils ax.gif beje, o tu kokius breketus susidejusi?
Atsakyti
ta prasme, ar paprastus metalinius su gumom, ar tuos metalinius sustresnius? smile.gif
Papildyta:
oj, be rysio cia kazkaip klausimas isejo.. blush2.gif maniau kad tiesiog pasipildys. cia klausimo tesinys Katrinux buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 01 30, 16:46)
Sveikutė La fraise 4u.gif
Kaip fainai kai musu gretos vis dideja ir dideja mirksiukas.gif

As uz keramikinius breketus thumbup.gif  jie tikrai ne ka nusileidzia metaliniams smile.gif
Kiek as turiu kolegiu breketininkiu - tai didziaja dali ju detis keramikinius atbaido kainos, nes vis delto bendroj sumoj gaunasi kokiu 1000Lt brangiau. O as pagalvojau, kad man mano nervai brangiau kainuos jei as keikviena karta ziuredama i metalinius breketus nervuosiuos mirksiukas.gif  tai ir dejausi keramikinius rolleyes.gif

Agnužėle , o kiek tau kainavo tie keramikiniai?
Atsakyti
Puslapiuka atgal - ir rasi kainas, buvo rasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 01 30, 21:47)
Puslapiuka atgal - ir rasi kainas, buvo rasyta 4u.gif

Ups, laikas pirktis akinius doh.gif biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti