QUOTE(e_line @ 2007 01 30, 15:01)

O tai liux tada, kad tu irgi pas Poceviciu

del breketu - tai man sudejo pacius primityviausius turbut, metalinius, su vielute, nes pats ortodontas mano atvejui juos parekomendavo. svarsciau apie keramikinius, bet paskui persigalvojau... o siaip tai metaliniai breketai kaip kazkas issireiske, "baisiausiai jaunina" ir su jais as atseit atrodau "vapsie kaip mergicka"

o kada tau sudes ta dziaugsma?

o siaip tai ka - svarbiausia, kad jau pasiryzai

Papildyta:
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 01 30, 14:31)
Labux Katrinux,
Labai smagu, kad ir tu cia prisijungei
As aisku labiausiai dziaugiuosi, kad tau tiek nedaug beliko laukti iki breketuku nuemimo
ir labai paaavyyydziuuuuu
as taip slapta tikiuosi, kad man gal irgi reikes nesioti biski maziau nei is pradziu sake
Ryt is ryto varau pas savo gydytoja
Labai smagu, kad ir tu cia prisijungei

As aisku labiausiai dziaugiuosi, kad tau tiek nedaug beliko laukti iki breketuku nuemimo

as taip slapta tikiuosi, kad man gal irgi reikes nesioti biski maziau nei is pradziu sake

Ryt is ryto varau pas savo gydytoja

Sveikute, Agnuzele

papasakok, kaip sekesi vizitas pas gydytoja?
zinok, yra labai didele tikimybe, kad breketukus teks nesioti trumpiau, nei ortodontas nurodo gydymo pradzioje

o is savo patirties galiu pasakyti tiek - jeigu imanoma, laikykis ortodonto nurodymu, man tai pasiteisino 100 procentu - kai liepe nesioti specialias gumytes visa para, tai ir nesiojau, kai liepe "kiek imanoma dazniau" - irgi nesiojau visa para