Na taip, visiems kartais pasitaiko.
Irgi vienoje konsultacijoje buvau, tai tikrai buvau apsisprendusi kazka daryti, nuotrauka atsinesiau, dar pas juos pasidariau shonine nuotrauka, nes po mini konsultacijos pasake, kad negali tiksliai pasakyti ir kad kazka pasakyti reikia shonines nuotraukos ir galima cia pat padaryti. Taigi, turejo gydytojas visas nuotraukas, bet vistiek nieko normalaus, konkretaus nesiule, nors tikrai norejau, kad pasiulytu ir kazka jau daryti, detis breketus, rauti dantis. Kad isvardintu galimus taisymo variantus. Nieko panasaus, tiktai minejo galimus gydymo variantus, va gal reiketu darytis operacija (!), gal dar kazka.
Norejosi konkreciu pasiulymu man.
Taip ir neparasei pas koki ortodonta lankaisi?
QUOTE(Graksti Liute @ 2007 03 30, 08:58)
Na taip, visiems kartais pasitaiko.
Irgi vienoje konsultacijoje buvau, tai tikrai buvau apsisprendusi kazka daryti, nuotrauka atsinesiau, dar pas juos pasidariau shonine nuotrauka, nes po mini konsultacijos pasake, kad negali tiksliai pasakyti ir kad kazka pasakyti reikia shonines nuotraukos ir galima cia pat padaryti. Taigi, turejo gydytojas visas nuotraukas, bet vistiek nieko normalaus, konkretaus nesiule, nors tikrai norejau, kad pasiulytu ir kazka jau daryti, detis breketus, rauti dantis. Kad isvardintu galimus taisymo variantus. Nieko panasaus, tiktai minejo galimus gydymo variantus, va gal reiketu darytis operacija (!), gal dar kazka.
As dabar pas Andriu Poceviciu is Baldento einu, niu super zmogus, toks fainas daktariukas, viska smulkiai paaiskina ir parodo, man tai labai padejo apsisprest, ka daryti, tad visiem siulau pas ji nueit

Sveikutes,
Na tikrai keista, kad Latkauskienė taip kartais elgiasi.. su manimi ji kaip tik labai miela buna... Kiek zinau ji maza vaikiuka turi ir dar plius vaziuoja is Kauno - tai jeigu po bemieges nakties - gal tikrai buvo ne nuotaikos ir suirzus
Nu as ja stebesiu
Na tikrai keista, kad Latkauskienė taip kartais elgiasi.. su manimi ji kaip tik labai miela buna... Kiek zinau ji maza vaikiuka turi ir dar plius vaziuoja is Kauno - tai jeigu po bemieges nakties - gal tikrai buvo ne nuotaikos ir suirzus

Oi, mergaites, pasirodo, neveltui as jums skundziausi del savo sudetingo atvejo....
Pasirodo, jis labai sudetingas
Uz keliu menesiu des kazkokia sukandimine plokstele, o breketu nesiojimo laikas nuo to pailges bent metus; ir kaina isaugs maziausiai 1000 litu... Vienzo, mane taip nuliudino vizitas pas gydytoja, kad ir pavasario nebematau

Sveikos, Mergaites. Noriu prisijungti prie jusu shaunaus burio.
Man breketai sudeti ant virsutinio zandikaulio apie pora savaiciu. Tad esu dar tik naujoke siame reikale. Nors neilgai nesioju, bet spejau ir kosiu pavalgyti ir saslyko gabaliuk siaip ne taip sukrimsti (baisiai jau norejosi po ziemos)
Sapho - labai gaila, kad tau toks sudetingas gydymas
Tikiuosi, kad manes tai nelaukia

Man breketai sudeti ant virsutinio zandikaulio apie pora savaiciu. Tad esu dar tik naujoke siame reikale. Nors neilgai nesioju, bet spejau ir kosiu pavalgyti ir saslyko gabaliuk siaip ne taip sukrimsti (baisiai jau norejosi po ziemos)

Sapho - labai gaila, kad tau toks sudetingas gydymas

Svikutės
Pirmiausiai noriu visas pasveikinti su artėjančiom Šv. Velykom
Linkiu gerų švenčių ir margų margučių
Sapho - aš manau, kad bet kokiu atveju jeigu jau nusprendei tiesinti dantukus - nenuleisk rankų. Dėl tos plokštelės - tu dar pasikonsultuok su kitais gydytojais - ar tikrai tai yra vienintelis ir paskutinis kelias tau pasiekti tikslą (bent jau aš taip daryčiau).
Mirora - labai džiugu, kad prisijungei
Mūsų būrelis didėja sulig kiekviena diena
O aš vakar su kolegėm dariau picų vakarėlį - pica gavosi superinė. Kadngi vakar buvo Didydis ketvirtadienis - tai pica darem be mesytes ar kumpio, uztat buvo daug mocarelos
bet gavo liuks
Uztat nuo didelio sypsojimosi (tikriausiai
) siandien is ryto man virsutine lupa kliva uz vieno breketo, uzsikabina vis taip...tikiuosi neistink iki vakaro pries sventes
Kazkaip galvoju - gal cia kokį susimatymą reiktų paorganizuot Vilniuj po visų švenčių
? Kaip galvojat
?

Pirmiausiai noriu visas pasveikinti su artėjančiom Šv. Velykom

Linkiu gerų švenčių ir margų margučių

Sapho - aš manau, kad bet kokiu atveju jeigu jau nusprendei tiesinti dantukus - nenuleisk rankų. Dėl tos plokštelės - tu dar pasikonsultuok su kitais gydytojais - ar tikrai tai yra vienintelis ir paskutinis kelias tau pasiekti tikslą (bent jau aš taip daryčiau).
Mirora - labai džiugu, kad prisijungei

O aš vakar su kolegėm dariau picų vakarėlį - pica gavosi superinė. Kadngi vakar buvo Didydis ketvirtadienis - tai pica darem be mesytes ar kumpio, uztat buvo daug mocarelos

Uztat nuo didelio sypsojimosi (tikriausiai

Kazkaip galvoju - gal cia kokį susimatymą reiktų paorganizuot Vilniuj po visų švenčių

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 04 06, 11:40)
Na, savo gydytoju as pasitikiu kazkaip... Galima tos ploksteles ir nedeti, bet tada du paskutiniai dantys virsuje taip ir liks sonuose, o ne vienoje eileje su kitais dantimis. AIsku, ju nesimato, bet del sakandzio taisyklingumo ir dantu sveikatos pasiryzau.. Tik pasak gydytojo, nera 100 proc. garantijos, kad tie galiniai dantys susitvarkys kaip reikiant

Mirora, sveika prisijungusi!! Pasipasakok daugiau - kokioje tu klinikoje, pas kuri gydytoja, kiek laiko nesiosi?

As prisijungiu prie tu Mergaiciu, kurios lankosi pas Poceviciu Baldente
Man jis irgi patinka-tikiuosi, kad gydys irgi gerai
Kalbejome su ortodontu, kad nesiosiu apie metus ir kelis menesius-butu smagu, jei taip ir bus.
Siandien visokiu sepetuku prisipirkau metams i prieki Zalgirio klinikose
Agnužėle-pritariu minciai apie susitikima po svenciu. Visai smagu butu
Su artejancia grazia pavasario svente Jus visas. Linkiu graziu ir kietu marguciu, bei geros nuotaikos, ir kad dantukai maziau skaudetu

Kalbejome su ortodontu, kad nesiosiu apie metus ir kelis menesius-butu smagu, jei taip ir bus.

Su artejancia grazia pavasario svente Jus visas. Linkiu graziu ir kietu marguciu, bei geros nuotaikos, ir kad dantukai maziau skaudetu

as jau su breketais
skaudet kol kas neskauda, valgyt dar nebandziau, bet turbut nieko neis ikasti
jausmas tok keistokas, kaip butu kas prilipe
o siaip tai atrodau aisku, kad graziai

skaudet kol kas neskauda, valgyt dar nebandziau, bet turbut nieko neis ikasti

o siaip tai atrodau aisku, kad graziai

QUOTE(Mirora @ 2007 04 06, 21:26)
As prisijungiu prie tu Mergaiciu, kurios lankosi pas Poceviciu Baldente
Man jis irgi patinka-tikiuosi, kad gydys irgi gerai

uoj sveikuciuke, kaip smagu, kad atsirado dar kazkas, kas pas Poceviciu eina!

Sveikinu visas ir visus breketuotus su praejusiom Velykelem, tikiuosi, prisikimsote pilvus iki soties

tikrai butu labai smagu susibegt visiem, tik kad as dar be kabiu

Sveikos...vat as cia su problemyte...eiciau pas ortodonta, bet lb bijau
...na kaip ir nusiteikus greitu laiku nueiti, bet turiu daug skyluciu dantukuose. Tai norejau pklausti ar pirma susitvarkyti skyles ir tik tada eiti pas ortodonta ar galiu pirma pas ji nueit?...bet kazkaip nlb malonu
Na ka patartumet? kaip jus darete?

Na ka patartumet? kaip jus darete?