Sveikutes,
Na, tai kadangi visoms tinka centre ir kiek perskiaciau - prie Baltojo tilto - tai tariames
Balandzio 24 d. "Mambo picerijoj" - gal kokia 18.00 - 18.30 val. (kad visos per kamscius spetumem

)
Dėl dantukų skausmo - tai man irgi kazkaip nelabai jau skauda - gal as ta skausma lengvai pernesu

Aisku pirma diena kai jau buvau su breketais ir virsujeir apacioj - tai biski pasijaute, bet kazkaip po poros dienu viskas baigesi - pripratau tikriausiai
Kramtyti man sunkiau buvo kai sudejo apatinius breketus, tada teko mokytis is naujo kramtyti... O kai sudejo ir virsutinius - be problemu

Aisku pirmas dieneles teko atsisakyt kietesnio maisto
Kavinese, jei jau bijau kad nesigaus kramtyti ar skauda dantukus - tai daziausiai imu kokius kotletus arba blynelius su varske - man jie lengviausiai valgosi

aisku po lietiniu su varske biski lieka varskes tarp dantu, bet as visuomet imu sulciu ar mineralinio ir begerdama biski pamakaluoju burnoj kad tie gabaliukai islystu lauk. Arba pagelbeju su dantu krapstukais...arba blogiausiu atveju begu i vietini tulika prie veidrodzio pasiziuret

Grizus po pietu darban stengiuosi issiplauti su dantu sepetu ir pasta (aisku jei nepamirstu

)