Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

man esmes irgi nera labai svarbu kur, bet gal centre ar prie baltojo tilto butu patogiau ax.gif
24d man idealiai tinka rolleyes.gif
kad tik kaip cia tos drasos nepritrukus lotuliukas.gif blush2.gif

Minora as ir pergyvenu, kad jei neskauda, tai gal nieko ten tokio nevyksta g.gif nors pagalvojus, tai tas skausmas kiekvienam zmogui savaip, vienam gal labiau skauda, kitam maziau, o ir skausma juk kiekvienas vis kitaip pernesam unsure.gif
jau sendien i vakara truputi geriau sekasi valgyti, siaip ne taip suvalgiau (suciulpiau lotuliukas.gif ) banana lotuliukas.gif
Atsakyti
O as jau nebeciulpiu bananu biggrin.gif Gabaliukais susilauzau ir valgau tongue.gif Siandien netgi duona valgiau doh.gif , na bet cia tai kazkaip sudetinga man su ja blink.gif

La fraise - O kodel dabar tau taip nedrasu?? Juk visos likimo drauges bigsmile.gif Smagu turetu buti. Draugas juokiasi, sako sueisim visos ten, kai issisiepsim lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
As cia turiu klausimeli senbuvems ko gero smile.gif o kaip jus pvz su breketais valgot kavinese ar siaip kur ne namie? niu gal ir kvailas klausimas, bet man toks iskilo...lb negrazu, kai maisto breketuke lieka...gal per laika ismoksti taip susitvarkyt, kad jokiu nepatogumu nebuna ar visa nesiojimo laika reiks namie maitintis ir kazkaip kompleksuot svetur?... unsure.gif niu bet kvailokai cia pasisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu pasakyti, kad as senbuve sitam reikale, taciau kiekviena diena pietauju ne namie tongue.gif Nezinau kazkokiu man bedu del to labai dideliu nebuna. Aisku as jauciu, kad aplink kai kuriuos breketus ar tarp ju lieka kokiu gardesiu ax.gif , bet grizus i darba, arba kavineje issiskalauju burna.Kitaip tai neisivaizduoju kaip reiktu daryti. Turiu darbe ir skalavimo skyscio mirksiukas.gif
Valgant kavinese gal didesne problema yra sukramtyti g.gif Namie tai gali ir susijaustyti smulkiau ir susitrinti, jeigu reikia, o kavineje....
Bet tikrai prie visko priprantama. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2007 04 11, 22:04)
O as jau nebeciulpiu bananu  biggrin.gif  Gabaliukais susilauzau ir valgau tongue.gif  Siandien netgi duona valgiau doh.gif , na bet cia tai kazkaip sudetinga man su ja  blink.gif

La fraise - O kodel dabar tau taip nedrasu?? Juk visos likimo drauges bigsmile.gif  Smagu turetu buti. Draugas juokiasi, sako sueisim visos ten, kai issisiepsim lotuliukas.gif  thumbup.gif

o po kiek laiko taip normaliai pradejai valgyti? g.gif
ar jus, merginos, visada labai saziningai po kiekvieno krimstelejimo plaunate dantis rolleyes.gif po pietu ir vakarieniu tai taip, bet as pvz vakar suvalgiau indeli jogurto, tai tik labai gerai prasiskalavau ir viskas blush2.gif kazi ar cia labai blogai? unsure.gif

kazkaip as pirma karta tokiam dalyke dalyvauju uz tat ir nedrasu blush2.gif
Atsakyti
Normaliai pradejau valgyti, jeigu tai galima normaliu valgymu pavadinti, tai po kokiu penkiu dienu. Bet vis tiek jau pasirenki kazka minksciau.
O dantukus valausi du kartus dienoj, o siaip tik prasiskalauju. Nemanau, kad tai blogai lotuliukas.gif

La fraise - galiu padrasinti tave, kad as irgi pirma karta tokiam dalyke dalyvauju ax.gif . Man tai kazkaip kaip tik azartas toks paeme, taip norisi susitikti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na, tai kadangi visoms tinka centre ir kiek perskiaciau - prie Baltojo tilto - tai tariames Balandzio 24 d. "Mambo picerijoj" - gal kokia 18.00 - 18.30 val. (kad visos per kamscius spetumem mirksiukas.gif )

Dėl dantukų skausmo - tai man irgi kazkaip nelabai jau skauda - gal as ta skausma lengvai pernesu g.gif Aisku pirma diena kai jau buvau su breketais ir virsujeir apacioj - tai biski pasijaute, bet kazkaip po poros dienu viskas baigesi - pripratau tikriausiai rolleyes.gif

Kramtyti man sunkiau buvo kai sudejo apatinius breketus, tada teko mokytis is naujo kramtyti... O kai sudejo ir virsutinius - be problemu mirksiukas.gif Aisku pirmas dieneles teko atsisakyt kietesnio maisto biggrin.gif

Kavinese, jei jau bijau kad nesigaus kramtyti ar skauda dantukus - tai daziausiai imu kokius kotletus arba blynelius su varske - man jie lengviausiai valgosi rolleyes.gif aisku po lietiniu su varske biski lieka varskes tarp dantu, bet as visuomet imu sulciu ar mineralinio ir begerdama biski pamakaluoju burnoj kad tie gabaliukai islystu lauk. Arba pagelbeju su dantu krapstukais...arba blogiausiu atveju begu i vietini tulika prie veidrodzio pasiziuret lotuliukas.gif Grizus po pietu darban stengiuosi issiplauti su dantu sepetu ir pasta (aisku jei nepamirstu doh.gif )
Atsakyti
Man toks laikas labai tinka, spesiu normaliai ir is darbo atvaziuoti thumbup.gif
Jau net i kalendoriu uzsirasiau data mirksiukas.gif musu drinks_cheers.gif

Agnužėle - as ir bijau tos dienos kai man sudes ir apacioj, nes tada matyt baigsis mano "katino dienos" g.gif
Atsakyti
o mes staliuka uzsisakysim ar siaip kur sesim prie didesnio? ax.gif ir kaip viena kita atpazinsim hihihi.gif

kadangi man is karto dejo ir i apacia ir i virsu, tai net nezinau kaip lengviau kramtyti, bet faktas tas, kad apacia labiau kliudosi... ir tokia jautresne...dziaugiuosi, kad man dar nieko nera uzdeta ant galiniu dantu, nes dabar su jais grumuloju lotuliukas.gif vakarais tai labai noris man viska nusiimti, nes kai nesiojau plokstele, tai budavo issitraukiu - pavalgau kaip zmogus ir vel isidedu, tai ir dabar rankos prie burnos kyla blush2.gif o siaip dantis labiausiai maudzia ryte, tada labai gerai jauciasi, kad kazkas ten vyksta, ar tai tempia ar tai spaudzia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 12 balandžio 2007 - 12:14
Siaip manau, kad reiktu staliuka uzsisakyti. Tik neaisku koki, nes dar nezinome kiek bus norinciu smile.gif Butu galima kieno nors vardu uzsisakyti, o kitos atejusios tiesiog pasakytu varda ir jas palydetu. O ten jau butu aisku, kad prie to staliuko prieini, nes visos su spindinciom burnom sedetu biggrin.gif

La fraise - man taip pat dar ant galiniu nesudeta, tai visas issigelbejimas, kad jais galiu kramtyti. Gal del to taip drasiai ir valgau.

O Merginos, kaip jums, ar ant visu (ir galiniu taip pat) sudejo is karto?
Atsakyti
Sveikutes,

Tai tada as uzsakysiu staliuka, na tarkim kokiom 8 merginom lotuliukas.gif jei bus maziau musu - tai bent jau likusios galesim placiau sedeti mirksiukas.gif o jei netycia daugiau - rasim vietos tikrai thumbup.gif Staliuka uzsakysiu Agnes vardu - prisiminkit, kad prie kito staliuko nenuvestu mirksiukas.gif

Man sudeti tikriausiai ant visu...Na apacioj neuzdeti tik ant protiniu - bet ant ju tikiuosi ir nedes... O virsuje tai nesudeti tik ant vieno dancio kareje puseje, bet kadangi jis pasislinkes labai gilyn - tai jo dar neuzkabino, ir ant vieno dancio desinej puse - teks ji kazkada rauti verysad.gif

O man kaip tik nusimato 24 diena apsilankymas pas gydytoja doh.gif kaip dabar matau kaip as krantysiu vakare doh.gif picos negalesiu valgyti verysad.gif ech....
Atsakyti
sveikos!noreciau ir as su jumis,bet negalesiu...turiu dukryte! wub.gif bet gal kita karta! mirksiukas.gif
Atsakyti