Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 04 10, 21:45)
uoj sveikuciuke, kaip smagu, kad atsirado dar kazkas, kas pas Poceviciu eina! smile.gif
Sveikinu visas ir visus breketuotus su praejusiom Velykelem, tikiuosi, prisikimsote pilvus iki soties  doh.gif 

tikrai butu labai smagu susibegt visiem, tik kad as dar be kabiu  blush2.gif  negraziai viena atrodysiu  lotuliukas.gif  palaukit manes!  thumbup.gif

As taip pat prisidedeu prie velykiniu sveikinimu 4u.gif

O del susibegimo - tai manau kol visos susiderinsim tai ir balandzio 20 d. bus - manau sulauksim ir taves su kabem:) Sia savaite jau tikriausiai nesusibegsim, o kita savaite...se tau ir dvidesimto mirksiukas.gif Nes man irgi kita savaite tokia uzimta...

Gal tada siulau preliminaria data - Balandzio 24
Papildyta:
QUOTE(muone @ 2007 04 10, 23:15)
Sveikos...vat as cia su problemyte...eiciau pas ortodonta, bet lb bijau blush2.gif ...na kaip ir nusiteikus greitu laiku nueiti, bet turiu daug skyluciu dantukuose. Tai norejau pklausti ar pirma susitvarkyti skyles ir tik tada eiti pas ortodonta ar galiu pirma pas ji nueit?...bet kazkaip nlb malonu  doh.gif
Na ka patartumet? kaip jus darete?

Sveikute,

Na as tai pirmiausiai susitaisiau visus dantykus, o tik tada ejau pas ortodonta. BEt manau, kad konsultacijai gali ir taip nueiti, tik tiesinti dantukus tikrai manau pradesit tik tada kai bus sutvarkyti visi dantukai.
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 04 11, 07:15)
Gal tada siulau preliminaria data - Balandzio 24

Man tinka thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi tinka balandžio 24 d. drinks_cheers.gif thumbup.gif Tai jau tryse esam biggrin.gif Kas dar noretu prisijungti? mirksiukas.gif

Ozono_skyle - man sudeti paprasti breketai (kaip suprantu), su gumytemis smile.gif Is tikruju tai man kitu net ir nesiule g.gif Sudejo irgi pradzioje ant virsutinio zandikaulio. Po menesio eisiu pirma karta po uzdejimo pas ji, tai nezinau ka darys. Jau nebeskauda, tik valgyti sunkoka, bet priprasti galima. Manau sunkiau bus kai sudes ant abieju zandikauliu blink.gif O tu tikrai nebijok, juk tiesus dantukai svarbiau, o skausma galima ir pakenteti. Del isvaizdos - keles savaites gal ir kompleksuoji, bet po to tai nebe tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(muone @ 2007 04 10, 22:15)
Sveikos...vat as cia su problemyte...eiciau pas ortodonta, bet lb bijau blush2.gif ...na kaip ir nusiteikus greitu laiku nueiti, bet turiu daug skyluciu dantukuose. Tai norejau pklausti ar pirma susitvarkyti skyles ir tik tada eiti pas ortodonta ar galiu pirma pas ji nueit?...bet kazkaip nlb malonu  doh.gif

tikrai nieko blogo tame nematau, jei nueisi su skylutem, juk pries breketu dejima jas tikrai susitvarkysi smile.gif

QUOTE(Mirora @ 2007 04 11, 10:49)
Man irgi tinka balandžio 24 d.  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Tai jau tryse esam biggrin.gif  Kas dar noretu prisijungti? mirksiukas.gif
Ozono_skyle - man sudeti paprasti breketai (kaip suprantu), su gumytemis  smile.gif  Is tikruju tai man kitu net ir nesiule  g.gif  Sudejo irgi pradzioje ant virsutinio zandikaulio. Po menesio eisiu pirma karta po uzdejimo pas ji, tai nezinau ka darys.  Jau nebeskauda, tik valgyti sunkoka, bet priprasti galima. Manau sunkiau bus kai sudes ant abieju zandikauliu blink.gif  O tu tikrai nebijok, juk tiesus dantukai svarbiau, o skausma galima ir pakenteti. Del isvaizdos - keles savaites gal ir kompleksuoji, bet po to tai nebe  tongue.gif

as noreciau i susitikima, bet man ne drasu blush2.gif

man kazkaip neskauda labai smarkiai, gal cia blogai? g.gif vaistu dar negeriau.. toks maudimas tik keistas ir is vis dantys kaip aptirpe, nei ikasti nei kramtyti, valgau tik kosytes ir sriubytes verysad.gif
o uzdejo is kart ant abieju zandikauliu, vienu kartu viska suklijavo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Nu fainai sulaukti palaikymo del susitikimo lotuliukas.gif

La fraise - tikrai nebijok ir kas cia dabar per "nedrasu..." - gi visos busim tokios pacios lotuliukas.gif As kaip tik manau, kad isigijus bendrakolegiu bus linksmiau ir drasiau nesioti breketus. Pasedesim, paplepesim ir arbatos isgersim mirksiukas.gif Butinai prisijunk mirksiukas.gif

Pabandysiu kitoms merginom i az parasyti, gal daugiau atsilieps tongue.gif

O kur darom meet'a:
1. Jasinskio "Double coffee" arba "Pizza Jazz" (centre prie upes, netoli yra iki parduotuve ir ""apranga")
2. Gedimino prospekte - "Avilys", "Cili kaimas" arba "Cili picerija"....

daugiau nesugalvoju taip greitai. Jeigu jums is situ variantu ka snors tinka - rasykit, jei ne - siulykit savo. As visur galiu prisijungt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muone @ 2007 04 10, 23:15)

Sveikinu pasiryzus, kazka keisti!!! thumbup.gif niu as tai pirma susitaisiau skylutes ir pasidariau burnos higienos procedura pas savo odontologe, o tada prisikepus rengeno fotkiu ejau i konsultacijas pas ortodontus mirksiukas.gif siaip gali ir pas ortodonta nueit is pradziu, bet vis tiek pirmas dalykas, kuri tau jis pasakys, bus skyluciu likvidavimas verysad.gif nenusimink, as taip pat lb ilgai delsiau, bijojau visko, bet kai pradejau tvarkytis, tai taip uzsikabliavau ir uzsidegiau turet grazius dantukus, kad niekas baisu nebeatrodo mirksiukas.gif butinai pasiryzk! niekas dar nepasigailejo! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 04 11, 17:31)
Sveikutes,

Nu fainai sulaukti palaikymo del susitikimo lotuliukas.gif

La fraise - tikrai nebijok ir kas cia dabar per "nedrasu..." - gi visos busim tokios pacios lotuliukas.gif As kaip tik manau, kad isigijus bendrakolegiu bus linksmiau ir drasiau nesioti breketus. Pasedesim, paplepesim ir arbatos isgersim mirksiukas.gif  Butinai prisijunk mirksiukas.gif

Pabandysiu kitoms merginom i az parasyti, gal daugiau atsilieps tongue.gif

O kur darom meet'a:
1. Jasinskio "Double coffee" arba "Pizza Jazz" (centre prie upes, netoli yra iki parduotuve ir ""apranga")
2. Gedimino prospekte - "Avilys", "Cili kaimas" arba "Cili picerija"....

daugiau nesugalvoju taip greitai. Jeigu jums is situ variantu ka snors tinka - rasykit, jei ne - siulykit savo. As visur galiu prisijungt mirksiukas.gif

24 diena man kaip tik tiktu ir jau su breketukais buciau, nes vis dar ju laukiu verysad.gif visgi gal geriau gedo prospekte...arba mambo pica baltasis tiltas, bet dauguma laimes, todel tikrai visi galetu pasisakyti, kur kam butu patogiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tinka bet kur. Vis tiek reiks is darbo vaziuoti i centra, nes dirbu ne centre. Taigi kur sutarsit, ten bus gerai mirksiukas.gif

La fraise - man irgi neskauda taip, kad reiktu vaistus gerti. Kartais net atrodo, kad niekas is viso ten su tais dantim nevyskta - tik suklyjuoti ir tiek. Labai laukiu kito apsilankymo, gal tada ka nors rimciau pajausiu. Juk smagu, kad zinai, jog skaudena, bet kazkas ir vyksta tuo paciu smile.gif
Atsakyti
Man gal ant Baltojo tilto patogiausia, o Jasinskio g. antroje vietoje (beje, ten gi yra ir Cili pica), bet siaip visos isvardintos vietos man tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 11, 18:23)
Man gal ant Baltojo tilto patogiausia, o Jasinskio g. antroje vietoje (beje, ten gi yra ir Cili pica), bet siaip visos isvardintos vietos man tinka  bigsmile.gif

Niu as tai pergyvenu, kad galiu nezinot, kaip iki Jasinskio Cili atvaziuot, nes esu studencioke is sauletekio... verysad.gif bet jei ka, tai tinka, paasikinsit juk doh.gif valio! blink.gif
Atsakyti
Mergaitės, ir aš prie jūsų tada jei neprieštarausit drinks_cheers.gif
Agnužėle, malonu kad ir mane informavai, labai faina būtų susipažinti su likimo draugėm smile.gif
Kaip La fraise nedrąsu ir man 4u.gif Niekada nedalyvavau meete blush2.gif
Vieta man nesvarbi, aišku centre būtų pats tas, ir diena tinka mirksiukas.gif
Šaunu kad sugalvojot susitikimą good.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 04 11, 16:59)
Niu as tai pergyvenu, kad galiu nezinot, kaip iki Jasinskio Cili atvaziuot, nes esu studencioke is sauletekio... verysad.gif  bet jei ka, tai tinka, paasikinsit juk  doh.gif  valio!  blink.gif

Siaip as vaziuociau iki Lukiskiu aikstes su 10 ar 11 trulu, o paskui pestute iki Jasinskio kabaku - netoli smile.gif

Speju, kad meetas bus vakarop, per kamscius, tai as turbut irgi su visuomeniniu atvarysiu. Bus greiciau nei su masina lotuliukas.gif

O jei geras oras bus ir bus prie Baltojo tilto, tai mazu ir pesciom atpedinsiu rolleyes.gif rolleyes.gif Irgi greiciau nei masinoje per kamscius sedet lotuliukas.gif Isbandyta!
Atsakyti
O, zinot, as pagalvojau ax.gif , gal tikrai lengviau visoms butu atsidurti prie Baltojo tilto, nes ten ir masiniukus yra daugiau kur pastatyti, o prie Jasinskio gali buti problematiska g.gif Kaip galvojate?
Atsakyti