Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 05 06, 21:22)
o kas ten per ta parduotuve? nieko nezinau, gal koki tikslesni adresa zinot? tikrai buciau lb dekinga, nes man kazkaip jautriai burnos gleivine reaguoja i metala...tikrai zaizdeliu yra...dabar tik vienoje vietoje tik, kur vielute islindusi, bet tuoj ant apatinio uzdes ir vel viskas is pradziu... verysad.gif

ta parduotuve yra Zalgirio klinikoje, Zalgirio g. 117. Ten i toki rusy reikia nusileisti ir rasi ja, tiksliai nezinau ar ten vasko yra, bet tu visokiausiu sepeteliu tai pilna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 05 07, 17:42)
ta parduotuve yra Zalgirio klinikoje, Zalgirio g. 117. Ten i toki rusy reikia nusileisti ir rasi ja, tiksliai nezinau ar ten vasko yra, bet tu visokiausiu sepeteliu tai pilna  unsure.gif

ui labai aciu, butinai nuvaziuosiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuxas @ 2007 05 05, 14:12)
Sveikos,

as ne mamyte, bet breketininke smile.gif ir noriu prisijungti smile.gif 4u.gif

Sveikute, sveikunu ir as Tave prisijungus prie musu burio 4u.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus, Daivuxas smile.gif

Paskutinias savaites labai pergyvenu, man tai atrodo didziausia problema.
Vonios kambaryje, galbut netinkamas apsvietimas,
tai ilga laika nieko napastebedavau.
Pasake sesuo, dabar jau ir pati matau, ypac darbe vonios kambarelyje.
Virsuje ant vieno priekinio dantuko 2-as is vidurio tokia pilkute diemele,
uzimancia gal 1/4 danties.
O sialia paciu breketu beveik ant kiekvieno danties geltonos
spalvos kazkas (gal akemnukai).
Klausiau savo odontologes, kas cia per pilka diemele, gal kariesas ar dar kokia baisybe.
Pasake, ne cia tiesiog reikia ishsivalyt, pabande,
bet negalejo pasiekti su tuo el. shepeciu tos diemeles.
Pati bandau bandau, nenusivalo ...

Dar prisimenu vieno pazistamo pasakojimus,
kad jis nesiojo breketus ir dar 1-2 jo pazistami.
Tai jam viskas normaliai praejo, o vienam liko demes, kaip surudije ...
Nors visi kaip ir vienuodai priziurejo, vale dantukus.

Ziauriai nusiminiau
Atsakyti
QUOTE(Graksti Liute @ 2007 05 08, 10:37)
Sveika prisijungus, Daivuxas smile.gif

Paskutinias savaites labai pergyvenu, man tai atrodo didziausia problema.
Vonios kambaryje, galbut netinkamas apsvietimas,
tai ilga laika nieko napastebedavau.
Pasake sesuo, dabar jau ir pati matau, ypac darbe vonios kambarelyje.
Virsuje ant vieno priekinio dantuko 2-as is vidurio tokia pilkute diemele,
uzimancia gal 1/4 danties.
O sialia paciu breketu beveik ant kiekvieno danties geltonos
spalvos kazkas (gal akemnukai).
Klausiau savo odontologes, kas cia per pilka diemele, gal kariesas ar dar kokia baisybe.
Pasake, ne cia tiesiog reikia ishsivalyt, pabande,
bet negalejo pasiekti su tuo el. shepeciu tos diemeles.
Pati bandau bandau, nenusivalo ...

Dar prisimenu vieno pazistamo pasakojimus,
kad jis nesiojo breketus ir dar 1-2 jo pazistami.
Tai jam viskas normaliai praejo, o vienam liko demes, kaip surudije ...
Nors visi kaip ir vienuodai priziurejo, vale dantukus.

Ziauriai nusiminiau

oi, Graksti Liute, negasdink fear.gif

paskaiciusi tavo posta, nulekiau dar karta dantis issiploviau unsure.gif

vis tiek nesuprantu, kaip tos demes lieka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 08 gegužės 2007 - 10:39
Sveikutes,
Daivuxas, nu labai idomi tavo dantukuistorija - as kazkaip ziuriu pas visas skirtingos bedos ir skirtingi atvejais, skirtingas gydymas - tai bet kokios naujoves labai idomu. As taip pat esu su keramikiniais breketukais. Neperseniausiai sudejo man storesnes vielas - tai biski labiau matosi tiek breketai...Bet aplinkiniai bet kokiu atveju kol neparodai pirstu, nieko nepastebi...

Tik man kazkiap tie priekiniai nelabai atgal i vieta vaziuoja - atsikise kaip pas kiski doh.gif (bent jau man atrodo) - greiciau jie atgal i vieta atsistotu mirksiukas.gif

Graksti liute - nu labai neramu del tavo problemos...as taip tikiuosi, kad viskas bus ok. Pas mane apatiniai dantukai irgi pradejo po biski pilketi, nors as juos valau po tris kartus per diena, bet ryskiai neuztenka...jauciu pradejo rinktis akmenukai...tik kiek zinau, kol nesioji breketus negali higienos proceduros daryti... na gal kaip nors iskentesiu tongue.gif

P.S. Si savaitgali buvau naujo naktinio klubo "L'amour " atidaryme (buves Connect, SMC rusyje). LAbai labai ciotkas klubas. Jei galvosit kur nueiti pasilinksminti kokia diena - butinai pabandykit ten uzsukti. Groja gyva muzika, kokteiliai ciotki, aplinka super:) Rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 05 08, 13:14)
tik kiek zinau, kol nesioji breketus negali higienos proceduros daryti... na gal kaip nors iskentesiu tongue.gif

Dėl to, kad negalima darytis burnos higienos kol nešioji breketus - tai mitas, man ortodontė kaip tik rekomendavo pasidaryt ir jau pasidariau, ir nieko blogo nenutiko smile.gif
Atsakyti

Ačiū, Agnužėlė, už palaikymą 4u.gif

Irgi norėčiau ir vėl apsilankyti pas burnos higienistą.
Bet kad prieš 2 mėn. buvau. Reikės bent pora mėnesių palaukti.

Galėtumėte parekomenduoti savo burnos higienistus? rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, kur Vln yra Stuokos-Gucevičiaus gatvė (lyg kažkur netoli Katedros) g.gif Sesė pas Latkauskienę pėdina, reikia kažkokio strateginio objekto, kad orientuotis ervėj jai būtų lengviau mirksiukas.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 08, 16:51)
Mergaitės, kur Vln yra Stuokos-Gucevičiaus gatvė (lyg kažkur netoli Katedros) g.gif Sesė pas Latkauskienę pėdina, reikia kažkokio strateginio objekto, kad orientuotis ervėj jai būtų lengviau mirksiukas.gif
Ačiū.

Ten ant kampo (prie Katedros) yra toks viesbutis "City parkas" - Rossini restoranas - iskabas tikrai pamatys, toliau einat yra tokia kebabine, tai dar reikia kokius 2-3 namus paeiti - ir iejimas i broma, aisku pries tai tikrai turetu pamatyti iskaba tongue.gif
Atsakyti
sveikos!nelabai turiu laiko rasyti,nerami dukrele,vis ant ranku ir ant ranku reikia laikyti,priprato!kartais paskaitau apie ka kalbates.man gyd. sake kad reikia nueiti pas higienista!pirmadieni as varysiu pas gyd.gal jau pries paskutini karta...
Atsakyti

Sendien nusipirkome grafine plancete. Atrodo pirkom gera daikta ir ne toki pigu, bet jis visiskai nekokybiskas, daug kas neveikia, pvz peliukas ir vis mires arba piesia piestukas pats nors ranka laikai vietoje...Nu vienu zodziu esame labai nepatenkinti siuo pirkiniu ir norim atgauti pinigus. Zinau, jog ten batus, rubus kai perki tai gali grazinti per 14d, tai tikiuosi su technika irgi taip pat? Gal kas buvote susidure su tokia problema unsure.gif
Atsakyti