Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

Meetas šauniai bigsmile.gif Veltui bijojau, visos labai mielos 4u.gif

O damon breketus nešioju aš ir Grakšti Liūtė smile.gif Kas dar - neprisimenu blush2.gif
Dėl kainos tai man ortodontė aiškino, kad bendrai susumavus kainos išeina panašios kaip ir už paprastus, nes su damon breketais lankytis pas ortodontą reik rečiau smile.gif O dėl dydžio - skirtumas nedidelis, jie truputi labiau atsikišę, bet nuo to jie nesimato daugiau nei kiti, iš priekio tai tikrai mirksiukas.gif Be to, ketvirti dantys liks sveiki, daugiau dantų ne pro šalį turėt tongue.gif Na tokia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Sveikutes tongue.gif
Man susimatymas drinks_cheers.gif irgi labai patiko mirksiukas.gif kazkaip galvojau, kad bus blogiau, visos tylesim ir nesnekesim - bet kur tau ... tiek visko reikejo apsneketi ir tiek daug naujienu ir informacijos visokios suzinojau lotuliukas.gif

Tik, ech...turejau fotika, bet kakzkaip nebuvo kada issitraukti doh.gif tiek to palauksim kol dantukai dar labaiau issitiesins ir sypsenos gausis superines mirksiukas.gif

As siandien einu pas ortodonte - idomu ka darys apart vielu keitimo?
Atsakyti
sveikutes bye1.gif

man meetas irgi labai patiko clap.gif
labai smagiai pasikalbejom, merginos visos labai mielos ir visos tokios savos bis.gif atrodo, kad ne pirma karta susirinke buvom blush2.gif

Atsakyti
Labas rytas, merginos smile.gif

Meetas patiko, man net pasirodė, kad breketai tiktai puošia merginą wink.gif
Toks ekstravagantiškas, žavingas aksesuaras biggrin.gif

Del Damon breketų, Ri_a viską teisingai, gražiai parašė, nebeturiu ka pridurti bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas! hi.gif
Koks šian oras nuostabus wub.gif
Man atrodo dar bus progų mums nusifotkint, šypsenos gražės bigsmile.gif
Geros dienos visoms! mirksiukas.gif

QUOTE(Graksti Liute @ 2007 04 25, 09:51)
Del Damon breketų, Ri_a viską teisingai, gražiai parašė, nebeturiu ka pridurti  bigsmile.gif

blush-anim-cl.gif aciuks.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi meetas labai patiko. thumbup.gif
Buvo smagu susitikti, tikiuosi ne paskutini karta 4u.gif
O diena tikrai grazi. Einu psivaikscioti pietu metu ax.gif
Atsakyti
O as tai ka tik po apsilankymo pas savo ortodonte tongue.gif
Tai zodziu, pripasakojot man cia visokiu bajeriu apie dantu grezimus - tai man siandien du apatinius dantis ir apdailino su graztu blink.gif nespejau net sureaguot blink.gif ir kam to reikejo g.gif
Po to man irgi pora gumyciu sudejo mirksiukas.gif tik spalvos neleido rinktis verysad.gif uzdejo pilkas ir psio smile.gif

Ir si karta virsuje vielute pakeite i storesne - tai susimatysim tik po 2,5 men g.gif kazkaip ilgokai. Bet gerai, kad dar neliepe rauti mano ketvertuko dantuko thumbup.gif dar ji paturesiu pora menesiuku mirksiukas.gif

Perspejo, kad skaudes siek tiek, bet kai pagalvoju kaip buvo kai uzdejo ir virsuje ir apacioje - tai cia man bus juokas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ri_a @ 2007 04 24, 23:01)
Meetas šauniai bigsmile.gif  Veltui bijojau, visos labai mielos 4u.gif

O damon breketus nešioju aš ir Grakšti Liūtė smile.gif Kas dar - neprisimenu blush2.gif
Dėl kainos tai man ortodontė aiškino, kad bendrai susumavus kainos išeina panašios kaip ir už paprastus, nes su damon breketais lankytis pas ortodontą reik rečiau smile.gif  O dėl dydžio - skirtumas nedidelis, jie truputi labiau atsikišę, bet nuo to jie nesimato daugiau nei kiti, iš priekio tai tikrai mirksiukas.gif Be to, ketvirti dantys liks sveiki, daugiau dantų ne pro šalį turėt tongue.gif Na tokia mano nuomonė ax.gif

Aha aiskiau jau =] tai vadinasi bus labiau atkeltos lupos nei su paprastais breketais?

Nesigailit kad rinkotes damon?
Atsakyti
QUOTE(muone @ 2007 04 24, 23:22)
Kaip jums meetas prabego?  mirksiukas.gif
Va as vakar lankiausi pas Poceviciu... kaip ir sake[sorry nebeatsimenu nicko] beveik atkalbejo mane nuo keramikiniu breketu g.gif  bet ir tu paprastu det nenori. Rekomendavo damon breketus kurie plestu zandikauli ir nereiktu rauti ketvirtu dantu... o trukme 1-1,5  thumbup.gif  tai va dabar giliam susimastyme... nes tie damon breketai truputi didesni uz normalius o ir kaina kaip keramikiniu doh.gif 
na dar turiu laiko galvojimui kol gydysiu viena kanala ir kol israus neisdygusius  apatinius protinius dantukus...ir jau tada galesiu detis geleziukus  rolleyes.gif
o ar kuri nors is jusu nesioja damon breketus?  smile.gif

tai cia as sakiau, kad pocevicius atkalbejo nuo keramikiniu ir siule damon, kad nereiktu dantu raut, bet va, praeita penktadieni sudejo ne damon, o smart clip'us. niu tas pats tik firma kitokia...ir dar jie truputi plonesni, tai gal ir lupai siek tiek patogesni, o siaip identiskom funkcijom...as tai patariu detis geriau jau brangesnius, bet neraut sveiku dantu...
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 04 25, 23:57)
tai cia as sakiau, kad pocevicius atkalbejo nuo keramikiniu ir siule damon, kad nereiktu dantu raut, bet va, praeita penktadieni sudejo ne damon, o smart clip'us. niu tas pats tik firma kitokia...ir dar jie truputi plonesni, tai gal ir lupai siek tiek patogesni, o siaip identiskom funkcijom...as tai patariu detis geriau jau brangesnius, bet neraut sveiku dantu...

taip taip cool.gif dabar juos israuti lengvai galim, bet senatveje gali buti taip, kad butent tu israutu dantu ir reikes, kai savi prades kristi ir reikes ten visokius vainikelius ir tiltelius statyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 04 26, 16:16)
taip taip  cool.gif dabar juos israuti lengvai galim, bet senatveje gali buti taip, kad butent tu israutu dantu ir reikes, kai savi prades kristi ir reikes ten visokius vainikelius ir tiltelius statyti  lotuliukas.gif

taip taip, senatvej labai gali atsiliepti spragos zandikaulyje, tai geriau jau patausokim, ka turim... g.gif o ir siaip labai bijociau raut tuos dantis...man reiketu issioperuot 3 protinius, bet nesioperuoju, nes ir bijau, ir i ligonine gultis nesinori, nes tie protiniai man gali dar 10 metu neisdygt, o as jau po peiliu gulciaus...kazkaip nesinori tokios dideles intervencijos i kuna daryt, kai tam nera didelio butinumo...
Atsakyti
na tai turbut ir nerausiu tu dantu, o protinius tai vistiek reik...bet niekaip neprisiskambinu gydytojui... g.gif
Atsakyti