QUOTE(Daivuxas @ 2007 05 05, 15:45)

saunu:)
tai va, papasakosiu visa savo "istorija"

jau nuo vaikystes turiu bloga sakandi : apatinis zandikaulis siauras ir trumpas : kitaip sakant vadinasi "gilus sąkandis". Beto dar apatiniai dantukai kreivi. Virsutinis vienas atsikises i prieki, nes apatinis ji stuma... vat. Bet poto atsibodo labai, galvojau netrukdys man tie kreivi dantukai gyventi...Mama bande atkalbineti, sako poto kaltinsi mane kai uzaugsi, bet ka as vaikas galiu pasakyti

nenorejau jokiu ploksteliu ir viskas!
Mamytes nekaltinu ir nekaltinsiu, bet budama 1 magistranturos kurse sumasciau susideti breketukus:)
Dejausi pas gydytoja L.Linkeviciene (žALGIRIO KLINIKA). Man pasalino 2 sveikus dantukus virsutiniame zandikaulyje, uzdejo breketukus tik ant iltiniu dantuku ir tempe juos atgal visus metus... Neseniai uzdejo breketukus ant viso virsutinio žandikaulio:) ta islindusi istume, visi issilygino

))))) bet dar daug reikes mažinti ta virsutini žandikauli, jis dar per didelis. Apacioje isrove viena islindusi ir vos gyva danti

Jis toks siauras buvo, kad mažai matosi, kad ten danties būta :)birzelio menesi desim breketukus ir ant apatiniu dantuku
Tiesa ant virsutiniu dejausi keramikinius breketukus, tik ant iltiniu liko metaliniai...žadu kada ir juos pasikeisti i keramikinius. Apacioje taip pat noriu keramikiniu, nors gydytoja sako kad mano apatiniu dantuku beveik nesimato, bet visties noriu skaidriu breketu
Labai daug kantrybes reikia ir man, ir jauciu mano draugui
tai tokia istorija
sveikute prisijungus!

saunuole, kad pasiryzai pakentet siek tiek ir susitvarkyt sypsenele

as tai tik 2 savaites kaip su breketais ir jau baigiu visai apsiprast

ne taip ir baisu su tais gelezais kaip is pradziu pasirode ir del visko reikia dekot siom breketininkem anapus mano kompo, nes jusu palaikymas svarbus kiekvienai naujai prisijungusiai:))))
P.S. as dabar visu norejau pasiklaus, gal kuri zinote, kur galeciau dar vasko nusipirkt, nes jau nebezinau, kur galeciau ieskot - tiek daug vaistiniu apvaziavau...man jau jis beveik baigesi, o kita savaite dar ant apatiniu des ir tikrai zinau, kad be vasko neissiversiu...