QUOTE(Miestiete @ 2007 05 18, 15:04)
Sveikos merginos! Priimkit ir mane i savo buri
Kai ieskojau info apie breketus savu laiku, tai neturejau su kuo pasikalbet, o dabar netycia cia atradau jus!
Prisistatau
Jei iki rugsejo nenuims dar, tai bus tuo metu jau 2 metai kaip nesioju - aisku tikiuosi kad nuims iki tada...
Nesioju keramikinius (nuo vaikystes kraciausiu geleziniu, vis delto grozio
), aisku galuose geleziniai. Nors jau ir i prieki kai kuriuos gelezinius idejo
Gydausi pas Urbonaviciene Pamenkalnio g. Cia supratau ji nera populiari
Iskart atsiprasau nespejau dar perskaityt visos diskusijos, tai galiu kazka ir ne i tema
Siaip su breketais del isvaizdos kazkokio nemalonumo tikrai nejauciu, bet kas labiausiai vargina tai skausmas...
Pastaruoju metu (nors atrodo esminiai paslinkimai seniai padaryti...)tai po apsilankymo 2 dienas geriu nuskausminamus, ir dar savaite maista labai pasiziuriu - palyginimui, savaite nevalgau agurku, nes atseit per kietas jau maistas
Paskui jau normaliai...
Tai tiek, draugausim?

Kai ieskojau info apie breketus savu laiku, tai neturejau su kuo pasikalbet, o dabar netycia cia atradau jus!

Prisistatau

Jei iki rugsejo nenuims dar, tai bus tuo metu jau 2 metai kaip nesioju - aisku tikiuosi kad nuims iki tada...

Gydausi pas Urbonaviciene Pamenkalnio g. Cia supratau ji nera populiari

Siaip su breketais del isvaizdos kazkokio nemalonumo tikrai nejauciu, bet kas labiausiai vargina tai skausmas...

Tai tiek, draugausim?

aha

QUOTE(coralux @ 2007 05 18, 16:17)
Sveikos, merginos
priimkite ir mane i savo buri.
Vakar buvau pas gydytoja ir pagaliau apsisprendziau detis breketus. O kaip bijau!
Dar turiu savaitele apsisprendimui, kokius geleziukus rinktis. Siaip tai as noreciau tu, kurie maziau matosi, nes bijau, kad uzkompleksuosiu juodai...
Na, bet paskaicius jusu komentarus kazkaip lengviau darosi
Geros dienos jums visoms!

priimkite ir mane i savo buri.
Vakar buvau pas gydytoja ir pagaliau apsisprendziau detis breketus. O kaip bijau!
Dar turiu savaitele apsisprendimui, kokius geleziukus rinktis. Siaip tai as noreciau tu, kurie maziau matosi, nes bijau, kad uzkompleksuosiu juodai...

Na, bet paskaicius jusu komentarus kazkaip lengviau darosi

Geros dienos jums visoms!

sveika

as tai kazkaip jokiu kompleksu nejauciu