Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

Niu geras smile.gif kiekvienam vis kitaip smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Daivuxas @ 2007 05 23, 15:18)
Niu geras smile.gif kiekvienam vis kitaip smile.gif)

Jei netycia butum sudalyvavus musu susitikime - ne to butum isgirdus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai as nezinojau kad toks burelis yra:) jei kada dar darysite susitikima-butinai sudalyvausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuxas @ 2007 05 23, 13:58)
O geras! Apie sukima nieko negirdejo? o kam ten suka? nes man tik gumytem prispaudzia ir viskas smile.gif ax.gif

Jo, gumytes tik uzdeda. O kai lanka tvirtina vietoje gumyciu tokia plonesne viela - tada ja susuka aplink.

QUOTE(Daivuxas @ 2007 05 23, 15:52)
Tai as nezinojau kad toks burelis yra:) jei kada dar darysite susitikima-butinai sudalyvausiu  4u.gif

Tai ka, merginos, teks susitikima daryt, kad Daivuxas prisiklausytu, kur ten kaip kam ka suka ir nesuka bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tai gal tada yra norinciu breketininkiu vasaros sezona atidaryti mirksiukas.gif ?
Pvz. kita savaite tongue.gif thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Butu faina, bet man gynimai prasideda....matai ir mokausi, ir dirbu, tad kitos 2 savaites bus labai itemptos. Gal galim apie birželio viduri ka planuot? 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif

Pasiprashysiu ir ash priimama i jusu buri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateka @ 2007 05 24, 13:01)
Labas mergaites smile.gif

Pasiprashysiu ir ash priimama i jusu buri  blush2.gif

Labukas, sveikute prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip ir visada prasom prisistatyti tongue.gif Kas, kaip, kur ir su kuo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol kas gelezhiuku burnoj neturiu, bet du virshutiniai protiniai dantukai jau guli lentynoj nuo penktadienio (teko juos ishtraukt, nes jie ishdygo guledami, lyg butu skirti zhandams kramtyt) biggrin.gif
Shiuo metu gyvenu Airijoje, bet apsigelezhuosiu pas Pocevichiu birzhelio 27 diena smile.gif Ir skraidysiu skraidysiu skraidysiu biggrin.gif Gal ne visishkai tiesiogiai prisiskaitau prie vilniechiu breketininkiu, bet kadangi breketinsiuos vilniuje tai ir prisijungiau prie jusu burio, nes gi reik su kuo nors apkalbet tiesinimosi eiga biggrin.gif
Tai tiek pradzhiai smile.gif
Atsakyti
Sveikute naujoke:)

as ir cia beveik naujoke:) As ir kreipiausi pas Pocevičiu, jis man siūlė žandikaulio operacija, bet kadangi as atsisakiau, tai teko kreiptis pas kita gydytoja, kuri sutiko pakoreguoti mano dantukus ir žandikauli be skalpelio smile.gif esu girdejusi, kad Pocevičius brangininkas, bet čia kiekvieno asmeninė nuomonė ir patirtis smile.gif
malonu, kad prisijungei prie mūsų 4u.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi prie musu, Jurateka mirksiukas.gif
As irgi lankausi pas Poceviciu. Na gal jis ir brangiau ima, bet kad man visai patinka pas ji ax.gif Tikiuosi, kad neteks nusivilti ir istiesins bei sutavrkys sakandi normaliai.
Bet tai tau truputuka pinigeliu kainuos skraidyti i Lietuva kas menesi ar pusantro blink.gif
Dar, tiesa, norejau paklausti, kodel butent Pocevicius?? g.gif
Atsakyti