Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

Tiesiog prisiskaichiau, prisisklausiau nuomoniu apie ji ir nusprendzhiau pasirinkt smile.gif Ir gal dar del to, kad yra teke pas ji priesh kelis metus apsilankyt (tik tada taip ir palikau viska) Galvojau dar apie Latkauskiene, bet mano atveju ji netiko del to, kad vilniuje tik viena ar tai kelias dienas per savaite pasirodo.. o man geriau yra rinktis ne skrydzhius pagal data, o data pagal skrydzhiu piguma smile.gif
Del kainavimo, tai Airijoj breketai vos ne per puse brangiau butu kainave, nei kad mokesiu dabar (iskaitant skrydzhiu kainas) smile.gif

P.S. o tu gal Damon Braces neshioji?
Atsakyti
Nu geras, tai pasirodo sitaip brangu pas odontologus ir ortodontus lankytis ten. Nenuostabu, kad ne pirmas pazistamas grizineja i Lietuva del breketu g.gif

As nesioju paprastus breketus dar tik kokius pora menesiu, bet jau visokiu ciudu spejo nutikti per juos-ir nevalgiau, ir valgiau, ir kankinausi, ir kompleksavau. lotuliukas.gif
Na o dabar lyg ir neblogai - keliom savaitem ramybe tongue.gif
Atsakyti
Jurateka - tu tieisog saunuole mirksiukas.gif As nezinau ar buciau pasiryzus detis breketus jei reiketu taip skraidyt primyn atgal... BEt jei isteis kainos taip skiriasi LT ir Airijoj - tai aisku, kad labiau apsimoka tavo pasirinktas variantas.
Mano mama irgi grizta porai savaiciu is Londono - tvarkysis dantukus, nes vietiniai stomotologai nieko gero nepadare, o ir pinigeliu sukiso nemazai...
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 05 25, 06:51)
As nezinau ar buciau pasiryzus detis breketus jei reiketu taip skraidyt primyn atgal...

Pagalvojau pagalvojau ir nusprendzhiau kad reikia pagaliau prisiverst .. pirma karta pas ortodonta teko apsilankyt .. nepatikesit .. septintoj klasej biggrin.gif taip ir tempesi guma .. pas viena nueinu .. nepasiryzhtu detis .. pas kita .. pas trechia .. pas ketvrita .. bet galu gale pasakiau sau .. kiek galima! ir sugrizhau pas trechia biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, o ant damon breketų gumelės nesideda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuxe: 25 gegužės 2007 - 11:39
QUOTE(rutuxe @ 2007 05 25, 10:32)
Norėjau paklausti, o ant damon breketų gumelės nesideda?

Neturi jie gumeliu (jei turi omenyje tas, kur apie kiekviena breketa nuba uzhdetos, kad prilaikytu vielute)
damon braces palyginimas su paprastais breketais (chia parodomi permatomi)
user posted image
o va chia vien tik damon uzhdeti (apachioj jau metaliniai)
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

rutuxe - sveika prisjungus i musu pokalbius tongue.gif - nematyta, negirdeta mirksiukas.gif Prasom ir apie save papasakoti trumpai tongue.gif

As taip vis ziuriu i tas nuotraukas kur jurateka idejo - nu kaip baisiai ant modelio tie breketai atrodo... naturoj jie daug grazesni mirksiukas.gif
Pas mane ryskiai maisyti breketai - ant galiniu sudeti metaliniai - ir jie labai panasus i situos kur rodai. O ant priekiniu 8 - sudeti keramikiniai, ir tai virsuj ir apacioj skirtingi...net pati nezinau tiksliai...
Atsakyti
sorry sorry uzh negrazhias fotkes smile.gif va shitoj grazhiai (bent jau man) breketukas damoniukas parodytas smile.gif
user posted image
tikriausiai beskaitydama praleidau kazhka, bet niekaip neuzhsifiksavo ar kas ish jusu neshioja damon?
Atsakyti
QUOTE(jurateka @ 2007 05 29, 13:23)
sorry sorry uzh negrazhias fotkes smile.gif va shitoj grazhiai (bent jau man) breketukas damoniukas parodytas smile.gif
user posted image
tikriausiai beskaitydama praleidau kazhka, bet niekaip neuzhsifiksavo ar kas ish jusu neshioja damon?

Sveikos visos naujai prisijungusios 4u.gif labai smagu, kad ratas vis pleciasi smile.gif Jurateka, as taip pat einu pas Poceviciu ir man turejo sudeti damon, bet nespejo man pristatyt sestu dantu uzraktu, tai sudejo smart clip, niu jie tokie pat, tik firma skiriasi thumbup.gif jei turi kokiu klausimu apie damon ar pan, tai butinai klausk, nes tikrai yra cia, kas juos nesioja smile.gif o as pagaliau super su breketais jauciuos, niekam nebemaiso mirksiukas.gif pagaliau ir valgyt normaliai pradejau biggrin.gif nors fotkes nelabai vykusios sio savaitgalio... unsure.gif
Atsakyti
Laukiu laukiu tos dienos, kai apgelezhuos mane biggrin.gif jau taip idomu kajp ten viskas jausis, atrodys, skaudes, braizhys, tiesinsis ir t.t. biggrin.gif
Ta proga vakar net keptos duonos prisikepem ir valgem valgem kol dar ash galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateka @ 2007 05 29, 18:45)
Laukiu laukiu tos dienos, kai apgelezhuos mane biggrin.gif jau taip idomu kajp ten viskas jausis, atrodys, skaudes, braizhys, tiesinsis ir t.t. biggrin.gif
Ta proga vakar net keptos duonos prisikepem ir valgem valgem kol dar ash galiu biggrin.gif

joa, ir as taip dariau pries sudedant doh.gif cepelinai, kepta duona i apyvarta skranduko drinks_cheers.gif nes tik po menesio vel galiu normaliai kramsnoti...sunkoka buvo... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ner cia ko pries dedantis breketukus kimsti kepta duona ir cepakus mirksiukas.gif su laiku ismokstama viska kramtyti ir valgyti mirksiukas.gif aisku pirmas dienas tenka kokius jogurtus, trintas sriubytes kirsti, bet po to i trasa pareina ir riesutai, ir dziovinti visokie bananai ir t.t. lotuliukas.gif

Man cia juokas labai sueme kai merginos kazkur anksciau rase - susidesim breketus - dietos pasilaikysim - o valgyt galejo tikrai lygytus surelius, ciulpti sokolada ir pan.... lotuliukas.gif
Atsakyti