QUOTE(shipsenyte @ 2007 06 01, 09:46)
Ai dar va, turiu viena klausymeli nesiojanciom keramikinius Agnužėlė, Miestiete...neprisimenu kas ten dar
Man visus breketus sutvirtino metaline vielyte.. bet girdejau yra ir sviesi velyte, aptraukta balta plastmase ar kaip.. bet Denticijoj man vienareiksmiskai pasake kad del manes vienos jos neuzsakines

bet jei tokia susideti tai isviso gi beveik nieko nesimaytu!
O kokia velyte pas jus sutvirtinta?
gal galiu as tos velytes kitur nusipirkti ir man ja uzdes toj denticijoj
idomu kiek jos reikia? sake lygtais maximum 8 gali pakeisti gydymo metu, bet gali prireikt ir tik 4..
bet tai daznai gi nekeicia?
Beje, dar vienas klausymas..
Kaip jus mokejote uz breketus? va as kaip supratau, mokejau uz 1 zandikaulio sistema..(man dejo tik ant virsutinio zandikaulio.. ) bet tada man iskyla klausymas- kiek tu brekeciuku ieina i ta 1 sistema ? neskaitant tu 2 geleziniu ziedu.. Nes man tai ne iki galo tuos breketus sudejo , t.y tik ant 10 priekiniu ..ant 2 lankus ir dar4 nepaliesti liko bet mokejau kaip uz visa sistema, maximuma

tai iseina kad ir jeigu butu sudeje ant visu dantu buciau sumokejusi tiek pat.. bet tai dabar dar 4 keramikiniai brekeciukai gaunasi nepanaudoti.. ar as cia kazko nesuprantu
reik nepamirst issiaiskint per konsultacija...
Sveikute,
Pas mane paprasta viela, dabar siek tiek storesne nei buvo is pat pradziu...tai pirmom dienom man ji labai jau matesi...
http://s119.photobuc...=breketukai.jpg
Idejau viena fotke kaip dabar nuotraukose atrodo mano busimoji holivudo sypsena
Del kainu - tai man gydytoja is karto pasake kiek man tas malonumas kainuos - tai net nesigilinau kiek ten ieina breketu ir kokios ten tos sistemos. Man pirmiausia sudejo apacioj - bet paliko abu galutinius protinius ir abu galutinius kruminius - tai sumokejau 1800. Po poros menesiu sudejo virsuje - ir tuo paciu priklijavo dar po breketa ant apatiniu kruminiu dantu- tai tada sumokejau 2000.
As kazkaip pasitikiu gydytoja ir manau, kad ji visteik daro viska gerai, kad dantukai atsistytu i vieta. Tai jos tie visi aiskinimai ir isvedziojimai - jauciu man labai daug info neduos. Tai as labai ir nepergyvenau, kad Latkauskiene man nepasakoja ka ji ten daro... Nueinu atsigulu, ji ten viela pakeicia, priverzia viska is naujo ir paleidzia. Man labiausia patinka sekti rezutatus. As savo dantus laikas nuo laiko pafotkinu - ir matau kad jie jau graziai lygiuojasi
O vat vakar man pradejo girgzdeti vienas mano dar neprikabintas dantukas. Jam jauciu jau atsirado vietos, ir kaip ir galima butu ji slinkti i vieta....o su liezuviu ji pajudinus toks jauciasi garsas kaip girgzdejimas...
Papildyta:
QUOTE(PINK PANTHER @ 2007 06 01, 11:42)
O jum, kas nesiojat porcelianinius breketus, jie nepatamsejo?nes man tai is pradziu kai uzdejo buvo net svytintys tokie

o dabar tai apeje kazkokie, atrodo taip ir noretusi su kokiu CILIT nuo kalkiu pasveist

ale kad i burna nepilsi xemikalu
Nu pas mane keramikiniai - bet man apacioj sudejo skaidrius, o virsuj - matinius - ten griovelis su metalu tokis, sake kad geriau su tokiais breketais issicentruoja dantai

- as nesioju dar tik 6 men. tai man kazkaip dar neapsikeite spalva

tikiuosi ir nepasikeis