QUOTE(Mirora @ 2007 06 05, 14:14)
Agnužėle - paziurek cia www.extreme-sports.lt
Tiesiog organizuojamos mokykleles, ir gali savaitgaliui uzsisakyti. Susirinks kokiu 10 zmoniu ir mokysities

Teorija isdestys, o tada i vandeni

Ir murgdaisi, murgdaisi, murgdaisi, kol galiausiai ismoksti bent jau ant lentos istoveti. Na o po to jau bandai kelis metrus paplaukti ir t.t. Smagu
Pasiskaityk tam puslapyje, kur apie burlentes, ten pakankamai gerai parasyta viskas ir apie buriavima, ir apie mokyklele.
As dabar dar noriu ismokti vejo aitvaru
Bet viskas taip brangiai kainuoja
Labai dekui uz nuoroda

lendu - panarsysiu
Papildyta:
QUOTE(Linetė @ 2007 06 06, 09:30)
Sveikutės,
Žiūriu yra nemažai nešiojančių keramikinius breketus

Gal galėsit man padėt apsispręst

Liepos gele jau deda breketus, nusprendžiau dėt keremikinius, nes darbe mažiau bus pastebimi, tik ko tais man ortodontijos centro admonistratorė pasakė kad kam tire keramikiniai, jie gi turi daug minusų, dėkit paprastus

Išųsigandau, bet paskui galvoju kad latkauskienė nieko neminėjo apie minusus. Pasiskaičiau jų tinklapyje ir radau minusą kuris man labai nepatiko, tai tai kad keramikinius breketus sudėtingiau nuimti

Gal kuri žinot apie tai

Nes jau užtenka kad prisiklausiau kaip nemalonu kai ima paprastus breketus, o čia jeigu dar ir sudėtingiau nuimt, tada išvis nekas

Ar galit kas nors tuo klausimu man patart
Labukas,
Jeigu skaitei musu pokalbius - tai tikriausiai perskaitei, kad as neisoju keramikinius breketus. Nesioju jau puse metu ir tikrai jokiu minusu negaleciau tau pasakyti. Kadangi dar teks nesioto 1.5 metu - tai manau per ta laika technologijos tikrai pasistumes tiek, kad ir keramikinius breketus nuims labai lengvai. O is kitos puses jei jau nuimineja - tai maziau sunkiai ar daugiau sunkiai - nemanau, kad del tokios skirtumo reiktu rinktis kitokius.
Matai as ir ryzausi detis breketus tik delto, kad atsirado tokiu skaidriu, nes labai abejoju ar buciau ryzusi susideti metalinius... pas mane nebuvo tokis atvejas, kad butinai reikejo tiesinti - galejau ir taip pragyventi. Bet kai gydytoja parode kremikinius - pasakiau dedam