tikrai nemazos bedos!kazkaip greitai man liginasi.o man dantukai siandien skauda!tai viskas nervina,o vaistu negaliu gerti.
Papildyta:
pas mane metaliniai breketai
QUOTE(ania12 @ 2007 02 12, 21:43)
tikrai nemazos bedos!kazkaip greitai man liginasi.o man dantukai siandien skauda!tai viskas nervina,o vaistu negaliu gerti.
Papildyta:
Papildyta:
Ania, zinok rimtos problemos per metus niekaip neistaisysi. Visu dantukai i vietas sustoja greitai, - kur kas rimtesnis darbas vyksta tvarkant rimtas sakandzio problemas. Per metus jos neissisprendzia. Per pirma apsilankyma man buvo ivardinta, kad su mano bedomis - maziausiai 2,5 metu. Tai vat. Bet ai, ka cia mes gincijames - sava beda visada atrodo daug didesne uz kitu

Agnuzele, nejau tau radikulitas? Man tai kakla daznai "surakina", tai mazdaug isivaizduoju, koks tai skausmas

Sveikutes,
Na as jau po manualines terapijos
patraskino man vakar kauliukus ir pratampe raumenukus
aisku skaudejo, bet kai pagalvoji, kad po to galesi kaip zmogus jaustis - pakentejau
As kazkada seniai esu turejus nedidele nugros trauma - pasitempiau raumenis, kurie stubura prilaiko. Tai man dabar laikas nuo laiko vis atsinaujina tos bedos. Blogai pasedziu, nepatogiai issimiegu, o jei dar koks skersvejis... ir sakes. Bet atradau labai ciotka gydytoja, kuris mane vis pastato ant koju
- tai man tik kokios tokios bedos as pas ji
Kiek suprantu - cia net ne radikulitas, nes man skauda ne visa nuigara, o tarkim per sprindi nuo uodekikaulio
ar kaip ten jis vadinasi
ir kai vaikstai atrodo kuolas istatytas ir nei pirmyn nei atgal... o kai ciaudai - siaubiakas
kaip skauda...
Ir tikrai reikia rimtai susiimti su sportais
Na as jau po manualines terapijos

As kazkada seniai esu turejus nedidele nugros trauma - pasitempiau raumenis, kurie stubura prilaiko. Tai man dabar laikas nuo laiko vis atsinaujina tos bedos. Blogai pasedziu, nepatogiai issimiegu, o jei dar koks skersvejis... ir sakes. Bet atradau labai ciotka gydytoja, kuris mane vis pastato ant koju

Ir tikrai reikia rimtai susiimti su sportais

Su Šv. Valentino diena

gal as cia ne i tema...turesiu mergaite!
siandien su vyru ejom echoskopija daryti.

QUOTE(ania12 @ 2007 02 14, 23:33)

Sveikinam

Labai grazios zinios Valentadienio proga

O mes vakar buvom Operos ir baleto teatre

O po to ejom vakarieniauti i Tokio - japonu restorana...tai zinokit valgyti su breketais susius ...pravalas...

QUOTE(ania12 @ 2007 02 14, 22:33)

sveikinu

aciu labai!
Sveikos, paneles
Taip pat greitai ruosiuosi prisijungti prie breketininku
Ar visos pries sudedant breketus apsilankete pas burnos higienista, periodontologa?
Nes kai buvau vienoje ortodontes konsultacijoje, sake apsilankyti pas higienista-periodontologa. O esama ortodonte pasake "bus laikas sutvarkyti dantis" ir tiek, neminejo jokiu higienistu.

Ar visos pries sudedant breketus apsilankete pas burnos higienista, periodontologa?
Nes kai buvau vienoje ortodontes konsultacijoje, sake apsilankyti pas higienista-periodontologa. O esama ortodonte pasake "bus laikas sutvarkyti dantis" ir tiek, neminejo jokiu higienistu.
QUOTE(Graksti Liute @ 2007 02 19, 15:16)
Sveikos, paneles

labas!Buvau pas higienista.net 2 kartus!