Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

tikrai nemazos bedos!kazkaip greitai man liginasi.o man dantukai siandien skauda!tai viskas nervina,o vaistu negaliu gerti.
Papildyta:
pas mane metaliniai breketai
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 12, 21:43)
tikrai nemazos bedos!kazkaip greitai man liginasi.o man dantukai siandien skauda!tai viskas nervina,o vaistu negaliu gerti.
Papildyta:
pas mane metaliniai breketai

Ania, zinok rimtos problemos per metus niekaip neistaisysi. Visu dantukai i vietas sustoja greitai, - kur kas rimtesnis darbas vyksta tvarkant rimtas sakandzio problemas. Per metus jos neissisprendzia. Per pirma apsilankyma man buvo ivardinta, kad su mano bedomis - maziausiai 2,5 metu. Tai vat. Bet ai, ka cia mes gincijames - sava beda visada atrodo daug didesne uz kitu ax.gif

Agnuzele, nejau tau radikulitas? Man tai kakla daznai "surakina", tai mazdaug isivaizduoju, koks tai skausmas doh.gif Linkiu tau kuo greiciau atsitiesti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na as jau po manualines terapijos thumbup.gif patraskino man vakar kauliukus ir pratampe raumenukus thumbup.gif aisku skaudejo, bet kai pagalvoji, kad po to galesi kaip zmogus jaustis - pakentejau biggrin.gif
As kazkada seniai esu turejus nedidele nugros trauma - pasitempiau raumenis, kurie stubura prilaiko. Tai man dabar laikas nuo laiko vis atsinaujina tos bedos. Blogai pasedziu, nepatogiai issimiegu, o jei dar koks skersvejis... ir sakes. Bet atradau labai ciotka gydytoja, kuris mane vis pastato ant koju tongue.gif - tai man tik kokios tokios bedos as pas ji tongue.gif Kiek suprantu - cia net ne radikulitas, nes man skauda ne visa nuigara, o tarkim per sprindi nuo uodekikaulio rolleyes.gif ar kaip ten jis vadinasi mirksiukas.gif ir kai vaikstai atrodo kuolas istatytas ir nei pirmyn nei atgal... o kai ciaudai - siaubiakas blink.gif kaip skauda...

Ir tikrai reikia rimtai susiimti su sportais fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Su Šv. Valentino diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 14, 15:50)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Su Šv. Valentino diena wub.gif

taip thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O as Valentinke i rytdiena nusikeliau - kaip tik draugas gris po menesio nebuvimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 14 vasario 2007 - 20:32
gal as cia ne i tema...turesiu mergaite! ax.gif siandien su vyru ejom echoskopija daryti.
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 14, 23:33)
gal as cia ne i tema...turesiu mergaite! ax.gif siandien su vyru ejom echoskopija daryti.

Sveikinam 4u.gif
Labai grazios zinios Valentadienio proga wub.gif wub.gif wub.gif

O mes vakar buvom Operos ir baleto teatre tongue.gif Žiūrėjom "Ana Karenina" - as niekad pries tai nebuvau balete blush2.gif bet kaip patiko tongue.gif labai labai fainai tongue.gif visoms rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O po to ejom vakarieniauti i Tokio - japonu restorana...tai zinokit valgyti su breketais susius ...pravalas... doh.gif atkasti neina, nes su priekiniais man kazkaiptai sunkiai sekasi ka nors kasti, su kruminiais nelabai jau gaunasi tuos susius pasiekti doh.gif doh.gif doh.gif o kazkaip su sakutem susius valgyti netinka... - tai zodziu prisidrabsciau kaip kokia tai kiaule blush2.gif o kai ryzia uz breketuku prilenda...sakes doh.gif zodziu apturejau idomia atrakcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 14, 22:33)

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
aciu labai!
Atsakyti
Sveikos, paneles

Taip pat greitai ruosiuosi prisijungti prie breketininku smile.gif

Ar visos pries sudedant breketus apsilankete pas burnos higienista, periodontologa?
Nes kai buvau vienoje ortodontes konsultacijoje, sake apsilankyti pas higienista-periodontologa. O esama ortodonte pasake "bus laikas sutvarkyti dantis" ir tiek, neminejo jokiu higienistu.
Atsakyti
QUOTE(Graksti Liute @ 2007 02 19, 15:16)
Sveikos, paneles

Taip pat greitai ruosiuosi prisijungti prie breketininku  smile.gif

Ar visos pries sudedant breketus apsilankete pas burnos higienista, periodontologa?
Nes kai buvau vienoje ortodontes konsultacijoje, sake apsilankyti pas higienista-periodontologa. O esama ortodonte pasake "bus laikas sutvarkyti dantis" ir tiek, neminejo jokiu higienistu.

labas!Buvau pas higienista.net 2 kartus!
Atsakyti