Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(ania12 @ 2007 02 09, 18:31)
as irgi vaikstau kas 1.5 men kazkur.eisiu pirmadieni dabar  biggrin.gif skauda kazkiek po kiekvieno apsilankymo.o kai priklijavo breketus,tai be vaistu tikrai neistverciau.buvo toks momentas kad gailejausi.man gydytoja sake kad po 2 sav jau matysis rezultatas,bet sustojo i vieta po 1sav!seip dar sakandis netaisiklingas pas mane,kazkaip i viena puse,tai sake kad gydymo metu paaiskes ar imanoma pataisyt.o kiek jus mokat?kokios kainos kitur noreciau suzinot...

va jetau, kad tik man neskaudetu unsure.gif su plokstele atsimenu to skausmo nebuvo tokio, kad vaistus reiketu gerti unsure.gif
man breketai kainuos apie 2000lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 09, 18:41)
va jetau, kad tik man neskaudetu  unsure.gif su plokstele atsimenu to skausmo nebuvo tokio, kad vaistus reiketu gerti  unsure.gif
man breketai kainuos apie 2000lt  rolleyes.gif

man jau kainavo apie 2000...o del skausmo ,tai VERTA pakentet!
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 09, 11:41)
O koks pas tave atvejis - jei taip smulkiau.

Mano virsutiniai buvo labai susigrude ir issisove i prieki. Dabar jau akivaizdziai geriau thumbup.gif Paskaiciavau, kad nuo pirmo apsilankymo busiu isleidus 2500 Lt. Nemazai, sakyciau. Breketai tai man po 1100 Lt atsiejo...
Ania su Agnuzele, turbut jums greit ir nuims, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 02 09, 19:22)
Mano virsutiniai buvo labai susigrude ir issisove i prieki. Dabar jau akivaizdziai geriau  thumbup.gif Paskaiciavau, kad nuo pirmo apsilankymo busiu isleidus 2500 Lt. Nemazai, sakyciau. Breketai tai man po 1100 Lt atsiejo...
Ania su Agnuzele, turbut jums greit ir nuims, ar ne?

nezinau...seip atrodo super jau!bet gal gydytojai dar kazkas nepatiks.pirmadieni paklausiu!butu gerai,nes neisivaizduoju kai gims leliukas ka darysiu,kur palikt kas priziures jei vyras dirbs. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 09, 19:29)
nezinau...seip atrodo super jau!bet gal gydytojai dar kazkas nepatiks.pirmadieni paklausiu!butu gerai,nes neisivaizduoju kai gims leliukas ka darysiu,kur palikt kas priziures jei vyras dirbs. verysad.gif

o kiek laiko tu nesioji jau?

nes as tai kaip supratau dantukai gan greit i vieta sustoja, bet nesioti dazniausiai apie metus minimum reikia rolleyes.gif as tai kokiems dviems metams nusiteikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 09, 21:33)
o kiek laiko tu nesioji jau?

nes as tai kaip supratau dantukai gan greit i vieta sustoja, bet nesioti dazniausiai apie metus minimum reikia rolleyes.gif  as tai kokiems dviems metams nusiteikus  ax.gif

8 men
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 09, 21:37)

nemazai jau smile.gif o kiek sake reikes nesiot?
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 10, 12:01)
nemazai jau  smile.gif o kiek sake reikes nesiot?

as nezinau kiek,nepaklausiau.bet sake kad pas mane labai greitai liginasi.
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 10, 19:58)
as nezinau kiek,nepaklausiau.bet sake kad pas mane labai greitai liginasi.

tai saunu smile.gif
man sake, kuo greiciau dantukai pasiduos stumdimuisi, tuo greiciau su tuo reikalu viskas baigsis bigsmile.gif
Atsakyti
SveikutesNA, aš dar tik 2 mėnesius nešioju - taip kad man nusimato dar ilgai ilgai nešioti... Šiaip sakė nusiteikti 2 - 2,5 metams - tai as ir nusiteikiau tongue.gif nors kai pagalvoji....siaubas kaip ilgai g.gif g.gif g.gif
Aš dar tik užsidėjus breketus ant apatinių dantukų - tai mankainavo 1800 Lt, ir dar koki 200 apsilankymai ir konsultacijos pas gydytoja.... biski daugoka, bet kai pagalvoji, kad investuoji i save, ne taip skaudu del pinigeliu mirksiukas.gif
Pas mane kiek suipratau dantukai irgi neblogai vaikscioja - tai gal biski maziau reikes nesioti mirksiukas.gif nu bet sau neduodu tiek daug vilciu tongue.gif

Siandien labai ziauriai skauda...nugara verysad.gif (ne dantukus rolleyes.gif ) - tai dabar vaziuoju i masazus, biski tikiuosi islauzys mane - gal ryt viskas bus ok tongue.gif nes net pasilenkt negaliu, ka jau kalbet apie batu uzsidejima ar veido prausima...
Atsakyti
o man liko 4-5 men! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 12, 17:27)
SveikutesNA, aš dar tik 2 mėnesius nešioju - taip kad man nusimato dar ilgai ilgai nešioti... Šiaip sakė nusiteikti 2 - 2,5 metams - tai as ir nusiteikiau tongue.gif  nors kai pagalvoji....siaubas kaip ilgai g.gif  g.gif  g.gif
Aš dar tik užsidėjus breketus ant apatinių dantukų - tai mankainavo 1800 Lt, ir dar koki 200 apsilankymai ir konsultacijos pas gydytoja.... biski daugoka, bet kai pagalvoji, kad investuoji i save, ne taip skaudu del pinigeliu mirksiukas.gif
Pas mane kiek suipratau dantukai irgi neblogai vaikscioja - tai gal biski maziau reikes nesioti mirksiukas.gif  nu bet sau neduodu tiek daug vilciu tongue.gif

Siandien labai ziauriai skauda...nugara verysad.gif  (ne dantukus rolleyes.gif ) - tai dabar vaziuoju i masazus, biski tikiuosi islauzys mane - gal ryt viskas bus ok tongue.gif nes net pasilenkt negaliu, ka jau kalbet apie batu uzsidejima ar veido prausima...

man dar nesake, kiek reikes nesioti, bet as pati nusiteikusi - 2 m. ax.gif tu jei gerai pamenu keramikinius dejai? as tai vis del to apsistojau ties metaliniais rolleyes.gif
o man jau kuris laikas ranka skauda, turbut reikia manksta pradeti daryti hihihi.gif

QUOTE(ania12 @ 2007 02 12, 20:14)
o man liko 4-5 men! thumbup.gif

tai is viso gausis tik metus? pas tave, Ania12, turbut rimtai mazos problemos bigsmile.gif
Atsakyti