Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 07, 12:37)
Tai kad kol deda breketus jokio skausmo ten nera...guli issiziojus ir psio. O gydytoja tau ten klijuoja ir daugiau nieko. Aisku pirmas dienas siek tiek maudzia dantukus, bet jei tu jau nesiojai plokstele - tai tikrai neturetum bijoti breketu. As asmeniskai tikrai isivaizdavau viska daug baisiau ir skausmingiau tongue.gif
Aisku gydytoja mane perspejo, kad kieto maisto nevalgyciau - riesutu visokiu, keptos duonos, bet kaip daugelis breketininkiu sako - su laiku ir situos dalykus ismokstama valgyti:)

esu skaiciusi, kad ten kai kuriems labai skauda, kai dantukai stumdosi, kad net be vaistu neimanoma istvert, tai va to bijau labai unsure.gif bet tikiuosi man neskaudes tongue.gif
Atsakyti
NA, skausmas kiekvienam idividualus. Man asmeniskai nelabai ten ir skaudejo...nedidelis maudimas. Tikrai, tikrai. As nusipirkau nuskausminamuju - viena diena laukiu kol ci alabai skudet prades, antra...nieko g.gif galvoju gal cia kazkas negerai, bet man koleges sako, kad as tikriausiai atspari skausmui mirksiukas.gif
O vat po paskutinio apsilankymo - man tas skausmas tiesiog malonus toki sbuvo, as tiesiog jauciau kaip dantukas eina i savo vieta. Tai net negalima skausmu pavadinti. NA, zodziu, man tikriausiai gal dar neteko to ksuasmo pazinti. Gal pas mane problemos nera tokios baisios, kaip kad kitoms, gal man ten stumdyti datuku tiek nereikia kiek kitoms. Man breketuku nesiojamas neskausmingas mirksiukas.gif o kitos tikriausiai nori tave nuteikti baisiausiam, o is tikruju nera taip baisu kaip sako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 07, 17:11)
NA, skausmas kiekvienam idividualus. Man asmeniskai nelabai ten ir skaudejo...nedidelis maudimas. Tikrai, tikrai. As nusipirkau nuskausminamuju - viena diena laukiu kol ci alabai skudet prades, antra...nieko g.gif galvoju gal cia kazkas negerai, bet man koleges sako, kad as tikriausiai atspari skausmui mirksiukas.gif
O vat po paskutinio apsilankymo - man tas skausmas tiesiog malonus toki sbuvo, as tiesiog jauciau kaip dantukas eina i savo vieta. Tai net negalima skausmu pavadinti. NA, zodziu, man tikriausiai gal dar neteko to ksuasmo pazinti. Gal pas mane problemos nera tokios baisios, kaip kad kitoms, gal man ten stumdyti datuku tiek nereikia kiek kitoms. Man breketuku nesiojamas neskausmingas mirksiukas.gif o kitos tikriausiai nori tave nuteikti baisiausiam, o is tikruju nera taip baisu kaip sako mirksiukas.gif

as tikiuosi, kad man tas pats bus ax.gif jau kaip laikiu kada sudes rolleyes.gif o per kiek tau laiko Agnuzele dantukai daug maz i vieta sustojo? nu tapo viena linija? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 07, 22:17)
as tikiuosi, kad man tas pats bus  ax.gif jau kaip laikiu kada sudes  rolleyes.gif o per kiek tau laiko Agnuzele dantukai daug maz i vieta sustojo? nu tapo viena linija?  rolleyes.gif

Na, as nesioju dar tik antras menuo breketus, bet jau labai labai nedaug truksta, kad i viena linija visi ustotu, jauciu iki kito apsilankymo dar pajudes, o to trecio apsilankymo pas gydytoja jau bus viena linija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 08, 11:19)
Na, as nesioju dar tik antras menuo breketus, bet jau labai labai nedaug truksta, kad i viena linija visi ustotu, jauciu iki kito apsilankymo dar pajudes, o to trecio apsilankymo pas gydytoja jau bus viena linija thumbup.gif

eh, kaip greit viskas vyksta thumbup.gif
Atsakyti
tikriausiai jau rasiau,kad man po savaites i viena linija sustojo.
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 08, 20:27)

taip greit bigsmile.gif tai gal pas tave minimalios bedos buvo ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 08, 21:06)
taip greit  bigsmile.gif  tai gal pas tave minimalios bedos buvo ? ax.gif

nu jo,minimalios... biggrin.gif juokauji...Priekinis dantukas kazkur 1cm i virsu augo
Atsakyti
Sveikos! Seniai cia lankiausi blush2.gif
Pries savaitele buvau pas gydytoja, tai kitas "patempimas" bus tik po 2 menesiu. O kas kiek laiko jums patempia/pakeicia vielutes?

QUOTE(La fraise @ 2007 02 07, 13:20)
esu skaiciusi, kad ten kai kuriems labai skauda, kai dantukai stumdosi, kad net be vaistu neimanoma istvert, tai va to bijau labai  unsure.gif  bet tikiuosi man neskaudes 

Na, man visiskai neskauda. Manau gal del to, kad gydytojas visa gydyma planuoja neskubedamas, o mane tai tenkina - skaiciau, kad nuo per greito (vadinasi, ir skausmingo) stumdymo, tirpsta danties saknys.

QUOTE(La fraise @ 2007 02 07, 21:17)
jau kaip laikiu kada sudes  rolleyes.gif

Kurioj klinikoj dediesi? Jei jau rasei, matyt, busiu prazioplinus blush2.gif

QUOTE(ania12 @ 2007 02 08, 20:27)

Kaip greitai!!! Vadinasi isties buvo lengvai sprendziama problema.. Man nuo spalio pradzios niekaip nesueina, bet pas mane ir atvejis toks isskirtinis verysad.gif Bet jau greitai, tikiuosi. Pokyciai - akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 08, 22:44)
nu jo,minimalios... biggrin.gif juokauji...Priekinis dantukas kazkur 1cm i virsu augo

Na pas mane gilyn jis buvo islindes - tai jam pirma menesi dare vietos, kitus dantukus i sona stume. O kai paskutinis karta buvau - tai ji greit su viela uzkabino ir dabar jau visai nedaug liko iki vientisos linijos mirksiukas.gif Bet tau tai tikrai labai greit viskas i vietas sustojo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2007 02 09, 00:14)
Pries savaitele buvau pas gydytoja, tai kitas "patempimas" bus tik po 2 menesiu. O kas kiek laiko jums patempia/pakeicia vielutes?
Na, man visiskai neskauda. Manau gal del to, kad gydytojas visa gydyma planuoja neskubedamas, o mane tai tenkina - skaiciau, kad nuo per greito (vadinasi, ir skausmingo) stumdymo, tirpsta danties saknys.

Kaip greitai!!! Vadinasi isties buvo lengvai sprendziama problema.. Man nuo spalio pradzios niekaip nesueina, bet pas mane ir atvejis toks isskirtinis verysad.gif Bet jau greitai, tikiuosi. Pokyciai - akivaizdus.

Senokai senokai mirksiukas.gif
Mane gydytoja pirma karta uzrase po 1,5 menesio, o dabar irgi eisiu uz 1,5 menesio. As manau, kad visai normaliai kas toki laikotarpi apsilankyti, aisku noetusi kuo greiciau ir dazniau, bet gydytoja geriau zino kas ir kaip tongue.gif belieka tik pasitiketi tongue.gif

O koks pas tave atvejis - jei taip smulkiau. Nes man gydytoja sake, kad jei po sio tempimo nepajudes mano dantai taip kaip reikia, teks kazkokiais etapais juos stumdyti...tai as taip jauciu kad viskas einasi taip kaip reikia mirksiukas.gif ir nereikes kazkokiu etapu
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 02 08, 23:14)
Kurioj klinikoj dediesi? Jei jau rasei, matyt, busiu prazioplinus blush2.gif

mano klinika universiteto g, vadinasi tiesiog stomatologijos klinika smile.gif
kadangi dabar nesioju plokstele, tai vadinami patikrinimai,kaip viskas vyksta, buna kas 1.5 - 2 men, tai su breketais turbut irgi taip pat bus ax.gif
Atsakyti
as irgi vaikstau kas 1.5 men kazkur.eisiu pirmadieni dabar biggrin.gif skauda kazkiek po kiekvieno apsilankymo.o kai priklijavo breketus,tai be vaistu tikrai neistverciau.buvo toks momentas kad gailejausi.man gydytoja sake kad po 2 sav jau matysis rezultatas,bet sustojo i vieta po 1sav!seip dar sakandis netaisiklingas pas mane,kazkaip i viena puse,tai sake kad gydymo metu paaiskes ar imanoma pataisyt.o kiek jus mokat?kokios kainos kitur noreciau suzinot...
Atsakyti