Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

Sveikos mamytės smile.gif) esu jauna būsima mama. Man jau 23 savaitė. Praitą savaitę lankiausi pas gidytoją ir ji man nieko nepasake. Mane kankina pilvo skausmas sad.gif Jis buvo labai silpnas, bet va antra dienukė kaip man skauda pilvuką ir skauda lyg prie bambos. Gal kuriai taip buvę? Ačiū už patarimus smile.gif)
Atsakyti
sveikos smile.gif mums jau bega 38 savaite..vis dazniau imu jausti durianti skausma makstyje, tiesa, sis skausmiukas buna trumpalaikis. esu siek tiek sumisusi, nes man tai pirmas nestumas ir nezinau ar cia normalus pojutis, ar galiu tai suprasti kaip koki negeruma unsure.gif beto, gyvename uk, tai tos daktares nieko gero nepasako..joms viskas normalu g.gif gal kas gali nuraminti ar siaip pasidalinti mintimis apie tai, nes nezinau..gal cia tik perdetai jaudinuosi artejant nestumo pabaigai.bet juk norisi zinoti , kad viskas gerai 4u.gif dekui uz komentarus is anksto smile.gif
Atsakyti
Turiu ta pacia beda smile.gif Kai pusle siek tiek pilnesne tai duria taip, kad net pasoku, atrodo, kas ant virbalo pamoves butu blush2.gif nes vaikutis jau labai zemai pas mane, gydytoja sake cia del spaudimo.....

Atsakyti
QUOTE(Saules_Zuikis @ 2011 09 07, 20:04)
Turiu ta pacia beda  smile.gif  Kai pusle siek tiek pilnesne tai duria taip, kad net pasoku, atrodo, kas ant virbalo pamoves butu  blush2.gif nes vaikutis jau labai zemai pas mane, gydytoja sake cia del spaudimo.....

nu pas mane ir taip buna. atrodo nuduria kazkas smile.gif mano lelyte ir jau labai zemai. na dekui uz temute, reikes perziureti:hm vis ramiau, kai pasiskaitai kitu komentarus...
Atsakyti
Sveikos mamytes,man labai neramu esu nescia 7 savaite, ir gan daznai sukuria ar maksty verysad.gif , ar ka ten tiksliai negaliu pasakyti bet viduje, ir pamaudzia pilva, ypac nakti. kas tai galetu buti? Pas ginekologe 29 pirma apziura.gal kreiptis anksciau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuojmama @ 2012 02 23, 18:14)
Sveikos mamytes,man labai neramu esu nescia 7 savaite, ir gan daznai sukuria ar maksty verysad.gif  , ar ka ten tiksliai negaliu pasakyti bet viduje, ir pamaudzia pilva, ypac nakti. kas tai galetu buti? Pas ginekologe 29 pirma apziura.gal kreiptis anksciau? unsure.gif

jei skausmas nepakenciamas, tada kreipkites anksciau, jei normalus, buna, suduria, pamaudzia daugumai, as irgi buvau ne isimtis, tiesiog gimda pleciasi ar kaip ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 02 23, 21:54)
jei skausmas nepakenciamas, tada kreipkites anksciau, jei normalus, buna, suduria, pamaudzia daugumai, as irgi buvau ne isimtis, tiesiog gimda pleciasi ar kaip ten smile.gif

Aisku aciu tau smile.gif nusiraminau smile.gif o skausmas visai nedidelis, seip paduria ir tiek,tada viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti