Ir man labai tarpkoji ,kirksnis skauda. mum dabar 33savaites, kankinuosi gal jau 27-28savaites. Kai isivaikstau tai visai nieko, bet nakti
apsiversti labai skaudu ir sunku, atsistojus kelis zingsnius pirmus vos paeinu.. gyd sake dirza nesioti, atseit gimdos raisciai tempiasi, ir nieko cia nepadarysi, daugiau magnio gerti sake
Man tos pacios bedos. Gine siuncia pas neurologus, o kol kas rekomenduoja gert B grupes vitaminus.
QUOTE(as.rima @ 2009 12 18, 23:19)
man ir skauda daznai ypac pavaiksciojus, bet daktare nuramino, kad daugybe skauduliu yra iprasti nestumui 
man irgi pasivaiksciojus maudzia. teks pakentet dar 20 savaiteliu
man jau savaite kaip skauda
O man neurologai net rekomenduoja Cezari kai pasiskundziau tais skausmais...
Man skausmas ne visai kirksnyje, bet labiau atrodo gaktikauli (rodos taip vadinas) skauda. Ypac skauda kai verciuosi nuo sono ant sono lovoj ir kai atsikeliu pagulejus, tada pirmom minutem kiekvienas zingsnis kaip undinelei skausmingas buna. O paskui prasivaikstau ir jau pakenciamai, bet vis tiek kazkaip maudzia. Biski neramu, nes prasidejo sitie "malonumai" pries svaite, pas gyd po 2 savaiciu, tai reikes butinai pasakyti.
O man štai jau apie savaitę vaikštant, stovint kaip sudiegia skausmas gaktos srityje, bet giliai viduje
Net pritupiu ir surinku nuo skausmo, vyras su anyta iškarto labai sureguoja
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 06 14, 08:08)
O man štai jau apie savaitę vaikštant, stovint kaip sudiegia skausmas gaktos srityje, bet giliai viduje
Net pritupiu ir surinku nuo skausmo, vyras su anyta iškarto labai sureguoja 
Man ir taip būna, tai ginas nuramino, kad taip turi būti, dar patikrino gimdos kaklelį ar nesiveria, viskas
Sveikos, man tai grynai makšty sakyčiau skauda, tiksliau sudiegia, nei kirkšnis nei nieko daugiau, tiesiog grynai makštis, net nzn kas ten gali skaudėt taip ir spazmuot... gazdina tokie skausmai, kai sakiau ginei apie tokius spazmus liepė magny pagert... bet kažkaip neramu vistiek, nepastebėjau paūmėjimų vaikštant, sėdint, verčiantis ant kito šono...
Jungiuos ir aš prie šito undinėlių būrio. Jau kadangi neramu pradėjo irgi darytis nuo tų skausmų, įlindau į gogle ir radau čia temą
Man irgi žiauriai skauda toks jausmas, kad pačią makštį, bet čia pasiskaičius, tai diagnozė aiški - nėštumas, ir nieko čia nepadarysi...Toks jausmas, kad kažkas suspradė visą tarpukojį, kad iškris visas vidus, kojas perstatinėt sunku net, viską tempia, jau nekalbu apie persivertimą lovoje ant kito šono, stengiuso vartytis kaip malka, nekeliant kojų išvis, o ridenimosi principu...
Be to spec. diržo išvsi trubūt nepaeičiau...Su pirmu vaikučiu man taip nebuvo. Ginei kai papasakojau, tai sako - neu jau tokia jauna, organizmas nebe toks tamprus, gal dėl to...(man 32)
Aš va galvojau pradėt lankyt baseiną, jogą...bet kogero teks pamiršt, kai tokie skausmai...nes turbūt nuo jų bus tik dar blogiau, ane?...
Visoms kantrybės...
Man sunku pagalvot kaip dar tris mėnesius progresuos tas skausmas...Na, bet tegu skauda ką nori, kad tik leliukui viskas būtų gerai
Man irgi žiauriai skauda toks jausmas, kad pačią makštį, bet čia pasiskaičius, tai diagnozė aiški - nėštumas, ir nieko čia nepadarysi...Toks jausmas, kad kažkas suspradė visą tarpukojį, kad iškris visas vidus, kojas perstatinėt sunku net, viską tempia, jau nekalbu apie persivertimą lovoje ant kito šono, stengiuso vartytis kaip malka, nekeliant kojų išvis, o ridenimosi principu...
Aš va galvojau pradėt lankyt baseiną, jogą...bet kogero teks pamiršt, kai tokie skausmai...nes turbūt nuo jų bus tik dar blogiau, ane?...
Visoms kantrybės...
Mums 26 savaites, kaip ir viskas buvo gerai, daktare slapimo tyrime rado leukocitu, taciau sake, kad cia nieko baisaus. Pries 2 dienas pradejo skaudeti pilvo apacioje, bet ne pats pilvas, o gaktikauli (rodos taip vadinasi)
Bet tik kai vaikstau, sedint jokio skausmo nejauciu... Mano daktare dabar atostogauja, tai net nezinau ka daryti
Gal cia vaikelis spaudzia, nes mes esame zemai negu mums reiketu buti...
Bet tik kai vaikstau, sedint jokio skausmo nejauciu... Mano daktare dabar atostogauja, tai net nezinau ka daryti
Gal cia vaikelis spaudzia, nes mes esame zemai negu mums reiketu buti...
Sveikutės,
atradau sau tinkančią temą, ir man jau nuo 21 sav. ėmė skaudėt, iš pradžių pulsavo į kirkšnį, vėliau patino apatinės lūpos viena pusė, prilietus neskaudėdavo, bet pasirodė kraujo mikro lašeliai, puoliau į ligoninę, ten pasakė , kad labai išsiplėtusios kraujagyslės, jos net sutrūko, plečiasi dubens ir kojų venos, liepė gert nuo išsiplėtusių venų CIKLO 3Forte. Kiek pagėriau( 1 dėžutę), labai nepagerėjo, bet nenoriu tų vaistų kišt vaikui....Dabar jau 32 savaitės, apsipratau kiek tai su tuo skausmu, kiek pagelbėja elastinės kojinės, bent kojos lengvesnės, o dugnas vis tiek kaip išdaužytas, mano gydytojas sakė apžiūrės ar nesurtumpėjo gimdos kaklelis....bet kol kas dar neapžiūrėlo....
atradau sau tinkančią temą, ir man jau nuo 21 sav. ėmė skaudėt, iš pradžių pulsavo į kirkšnį, vėliau patino apatinės lūpos viena pusė, prilietus neskaudėdavo, bet pasirodė kraujo mikro lašeliai, puoliau į ligoninę, ten pasakė , kad labai išsiplėtusios kraujagyslės, jos net sutrūko, plečiasi dubens ir kojų venos, liepė gert nuo išsiplėtusių venų CIKLO 3Forte. Kiek pagėriau( 1 dėžutę), labai nepagerėjo, bet nenoriu tų vaistų kišt vaikui....Dabar jau 32 savaitės, apsipratau kiek tai su tuo skausmu, kiek pagelbėja elastinės kojinės, bent kojos lengvesnės, o dugnas vis tiek kaip išdaužytas, mano gydytojas sakė apžiūrės ar nesurtumpėjo gimdos kaklelis....bet kol kas dar neapžiūrėlo....