Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

Man "ten" skauda gal nuo 12sav.zinoma pacioje pradzioje to skausmo nesuliginsi su tuo koki jauciu dabar.bet jau nuo tada pradejau vaiksciot krypuodama kaip anciukas lotuliukas.gif o dabar vos bepaeinu o apie apsivertima nakti ant kito sosno nera ne kalbos doh.gif o jei prie kompo ilgiau nei pusvalandi pasedziu tai atsikelt jau sunkumu turiu.tai kai isejau i dekreta stengiuos pasivaiksciot siek tiek ir daugiausiai guliu nes sedet ilgai negaliu verysad.gif
dziaugiuosi tik del vieno kad tai vienintelis negalavimas mano viso nestumo metu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seimynele :): 20 birželio 2009 - 10:36
As irgi vos paeinu, o nakti tai doh.gif kosmaras kazkoks. Greiciau pagimdyt ir to skausmo atsikratyt, nes jauciuosi kaip neveksla, nei pajudesi greiciau nei doh.gif
Atsakyti
Mane irgi apie savaite kankino skausmas geroj vietoj. Valstybinei ginei sakiau, bet ji neapziurejo ir nieko nedare. Nuejau privaciai ir pasirodo kaklelis atsidares 1 cm. Man 29 sav. Liepe namie guleti, sunkiai nekiloti.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2009 08 27, 11:33)
Mane irgi apie savaite kankino skausmas geroj vietoj. Valstybinei ginei sakiau, bet ji neapziurejo ir nieko nedare. Nuejau privaciai ir pasirodo kaklelis atsidares 1 cm. Man 29 sav. Liepe namie guleti, sunkiai nekiloti.

Jo man irgi tas pats buvo- nieko ta valstybine gine nemate, dar pareiske, kad man gal viduriai ten skauda blink.gif lope tongue.gif o po 2 sav atsiduriau ligoninej su gresianciu prieslaikiniu... man vos 22 sav tada buvo. Na, bet db viskas ok- laukiu leliuko pasirodymo kita men thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau skaitau...visos rašot kad skausmą makšties srity pajutot paskutiniais mėnesiais.... O man tik 10 savaitė eina.... suduria praeina... vėl suduria... Ar čia irgi viską priskirti hormonams? blush2.gif
Atsakyti
oj ir mane ta pati beda kankina doh.gif galvojau gal kazkas negerai, bet dabar kai paskaiciau ramiau pasidare, teks laukt kol pagimdysiu biggrin.gif
dziaugiuosi, kad tas skausmas dabar sumazejes lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
sweikutes biggrin.gif mane kankina taip pat kazkoks neaiskus jaumas.skauda lytiniai organai ir gaktikaulis,atrodo kad viskas tinsa.jausmas tikrai nemalonus.gydytojui neisdrysau pasisakyti.patarkit ka daryt man 22saw o tai jau tesesi apie 2 saw.
Atsakyti
QUOTE(deimute21 @ 2009 09 24, 19:26)
sweikutes biggrin.gif mane kankina taip pat kazkoks neaiskus jaumas.skauda lytiniai organai ir gaktikaulis,atrodo kad viskas tinsa.jausmas tikrai nemalonus.gydytojui neisdrysau pasisakyti.patarkit ka daryt man 22saw o tai jau tesesi apie 2 saw.

na sakyciau, kad tai pasiruosimas gimdymui, bet tau labai anksti dar g.gif
niekada nebijok pasakyti gydytojai jei kas neramina, ji atsakys visada i tavo klausimus ir bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ax.gif Pirma karta as cia pas jus, bet gal bendros bedos nuramins blink.gif Esu nestuke.gif dar tik 20 sav. bet gaktoj labiau sedinej pusei toks maudimas nemalonus ir kirksni paskauda ir pastebejau kad labiau stovint ar vaikstant, bet tas maudimas toks nepatinkantis man, nes budavo tokie skausmeliai pries menstr. 10 d. darysim ekoskopa tik, tai ir paklausiu del skausmeliu...o dbr nzn ka daryt g.gif
Atsakyti
man irgi skauda kojos,kirksnys, organus, uzpakaliuka nu zodziu visa apacia. schmoll.gif kartais taip surakina kad pajudeti net negaliu, doh.gif vargstu bet kokioj pozicijoj, sunkiausia tai apsiverst ant sono, gerai kad vyras pajunta nakti kad verciuosi tai paridena ant kito sosno biggrin.gif
Atsakyti
man ir skauda daznai ypac pavaiksciojus, bet daktare nuramino, kad daugybe skauduliu yra iprasti nestumui unsure.gif
Atsakyti
Man su pirmu vaiku kazkiek skaudejo. O su kitu - nu sakes... Kaip invalide kokia, vos apsisuku. doh.gif Tiesa ir pilvas zemesnis.
Dar tik 32 savaite prasidejo, jei situacija bloges, nezinau kaip reikes mane is lovos kelt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bounty*: 11 sausio 2010 - 16:21