Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

QUOTE(nitta @ 2007 05 31, 11:57)
O man teko. Buvau apspardžius savo ex'ui girtam galvą. Ir tai buvo ne joks bejėgiškumas ar dar kas, o buvo tiesiog gynyba. Prisigėręs pradėjo daužyt mane per galvą, pilvą, tai negi man reikėjo leisti jam taip elgtis??  schmoll.gif . Kaip spyriau į makaulę, tai nulėkė per kelis metrus. Po to greit išsiskyrėm. Dabar gyvenu su antru vyru, kuris nei prieš mane ranką kelia, nei aš prieš jį. Ir tikrai nemanau, kad kada nors dar teks tai patirti  schmoll.gif .

ot šaunuolė drinks_cheers.gif už ginybą tai aš visom keturiom thumbup.gif
Atsakyti
nekelciau rankos ar kojos pries vyra, net jei reiktu gintis, nezinau, ar tai daryciau. bet tikiu, kad turesiu vyra, nuo kurio nereiks gintis blink.gif
Atsakyti
as saviski kartais primusu,bet cia juoko forma mirksiukas.gif paisdykaujam.. ikandu kurnors ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Esu saviškį apdrąskius nagais ir kandus jam. Gyniausi, nes jis naudojo smurtą.
Atsakyti
as saviskio nemusu tik kartais juokais pasimusam. O taip gal ir nereikia mustis reikia su jais kaip nors geruoju spresti problemas, aisku jei neiseina galima ir uzvaziuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš mušu, kai noriu išsikrauti. Taip ir sakau, man reikia išsikrauti, dabar aš tave mušiu. Jis akimirksniu mane "supakuoja" ir išsikrovimas vyksta bandant išsilaisvinti. Tai va tokios pas mus muštynės.
O šiaip jis ramus pas mane, todėl neišerzina. Dar nebuvo tiek užviręs kraujas, kad norėtųsi suduoti. O su kitais tai būdavo... blush2.gif
Atsakyti
Na, mes musames nebent tik juokais smile.gif O jei rimtai kuris kuriam nors uzvoztume, tai net neisivaizduoju, kas butu, man tiesiog nesuvokiamas dalykas, kaip galima taip elgtis ir buti kartu. Na, jei iki tiek priveda, kad vozti norisi, arba tau trenkia, tai kokie cia santykiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverka @ 2006 10 11, 10:57)
Mes tai kožną vakarą juokais box.gif Net nežinau ką kaimynai galvoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Maniškis mėgsta mane pasispausti po savim kaip katinas pelę ir niurkyt lotuliukas.gif Tai aš jį taip apžnaibau, kad kartais net mėlynės lieka lotuliukas.gif Bet jam matyt patinka, bo kitaip nelystų ax.gif

Pas mus lygiai tas pats lotuliukas.gif tik ne kiekviena vakara rolleyes.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 19 birželio 2007 - 11:31
Paišdykaujam taip bet tik juokais...
Atsakyti
Ne, neteko mušti
Atsakyti
As keleta kartu kai isvede is kantrybes aptrankiau ji, nu bet aisku man rankas labiau turbut skaudejo, nei jam lotuliukas.gif
Atsakyti