esu kazkada fanara istacius bet ten labai netycia buvo, musemes juoko forma ir neapskaiciavau.. o varksiukas turejo kita diena eiti darytis pasui nuotrauka tai po to pasigrazino ja su photoshopu
Mes rimtai tai irgi nesimušam. bet jau juokais tai Dieve... Labiausiai jis nukenti kai bando kutenti mane o man lieka kojos rankos mėlynuotos Svarbiausia jam prieš puolimą nuimt akinius nes kitaip tai tikrai reiktų naujų
Na va...cia daugiau gerieciu... Niekada nezinosi kas gali nutikti ir kaip gali prireikti pasielgti, aisku nei viena nenoretu kad situacija susiklostytu palanki mustynems, bet...na taip esu pakelusi ranka pries savo pirma vyra...ne karta, ne du...jis yra pakeles pries mane ranka, ne karta...ne du...be abejo ziauru ir skauda ir paskui apima toks jausmas, kad pasidaro gaila saves ir jo truputi, bet svarbu is viso to padaryti teisingas isvadas ir priimti teisinga sprendima. As issiskyriau, nes ne pacios mustynes buvo ziaurios, o ju priezastys.
Baisu kai vyras kelia ranką prieš moterį, taip pat baisu ir kai moteris bet jei man trenktų kirsčiau atgal, nesu iš silpnųjų bet po tokių dalykų santykiai gali ir į aklavietę nuvesti, nematau tolimesnio gyvenimo kartu, jei daužomasi