Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

esu apdraskiusi neblogai vyra ir dar trenkusi.. gailiuosi del to, bet buvau pikta ir nesuvokiau ka darau.. schmoll.gif dziaugiuosi, kad jis pries mane niekad smurto nenaudojo..
Atsakyti
Saviškiam - ne. Nė už ką. Per daug myliu, kad taip elgčiausi... O kitam smogti galiu, bet tik jei reikėtų apsiginti, ar jeigu labai įžeistų...
Atsakyti
ne nesu, nėra dėl ko
Atsakyti
geda prisipazinti, bet deje...taip doh.gif smulkmenos per daug asmeniskos bet trenkti teko ir gana smarkiai doh.gif
Atsakyti
na teko grubiai pasielgt... ir ne karta. ne tai kad mustynes, bet jau perzengta riba.

paskui buna labai geda, nes jis gyvenime nieko panasaus nepadare man! verysad.gif
Atsakyti
blink.gif ogo, pries pakeldama ranka, dar pamastyciau, nes atgal jai gauciau g.gif tai turbut neatsikelciau biggrin.gif
Atsakyti
nu va,ir as prisiminiau,kad esu trenkus.tikrai buvo uz ka verysad.gif
Atsakyti
Nors pati esu mušeika, bet vyrui per 3 gyvenimo metus esu trinktelėjus vos porą kartų.. bet tik tada kai jau labai labai labai labai stipriai išvedė iš kantrybės.. Šiaip stengiuosi susitvardyti, bo bijau, kad užsikabliuosiu.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Nesimušam, gražiai gyvenam. smile.gif
Atsakyti
Aš net juokais muštis nelendu, nes labai jau svorio kategorijos skiriasi 50 kg prieš 100 kg,.. blink.gif jei bandau kovot, tai iškart už riešų sugriebia arba į glėbį suspaudžia - neįdomu, kai gali tik cypti, o jam jau kiek džiaugsmo tada būna kada aš cypiu, kad paleistų biggrin.gif

O kai rimti pykčiai su isterijom prasideda, tai irgi nemušu, nors būna, kad labai jau rankos niežti, nes žodžiais išnervuot tai oi, kaip moka, nu bet aš irgi jį panervuoju,.. tai net pati paskui galvoju, kad aš jo vietoj gal ir būčiau nesusivaldžius unsure.gif
Vaikystėje nemokėdavau tramdyt savo pykčio ir visus mušdavau, seses, vaikus kieme,.. tai mama tada liepė, kad kai labai noriu kam nors trenkti, įsikąsčiau sau į ranką. Tai iki dabar padeda biggrin.gif , kai jau suprantu, kad kumščiai gniaužiasi - isikandu į ranką ir ramiau pasidaro..
Atsakyti
Jei pasimušam, tai tik dūkdami, bet kartais prisidarom visokių '"popų".. blush2.gif

kartais tikrai norisi trinktelti, kai esu ignoruojama, bet tada dažniausiai išeinu arba į vonią arba susipūtusi sėdžiu ant sofkos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astutė: 03 liepos 2007 - 11:06
Oi kaip kartais norisi..... bash.gif box.gif ( gaila, išsilavinimas neleidžia biggrin.gif umn.gif )
Atsakyti