Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

Kartais grazus zodziai ir bandymas daryti viska taikiai jokiu rez neduoda, kartais pliaukstelejus geriaus isimina ir pagalvot turi pries tai darant ar sakant. Dabar net paciai juokas ima, kai pagalvoju, lyg zmonos ar gyvenimo drauges kaip mamos butu jiems (vyras-t.y didelis vaikas biggrin.gif biggrin.gif ) cool.gif
Atsakyti
Darau prielaidą...jeigu moterys būtų fiziškai stipresnės už vyrus,4 iš 5 vyrų gautų į skūrą nuo saviškių...
Atsakyti
Mes dukdami taip pat pasitrankom, bet karta man beplaunant indus maniskis labai ikyriai lindo, pradzioj visaip issisukinejau, aptaskiau vandeniu, o veliau stumtelejau stiprokai, nors rimtai supykus nebuvau. Uztat jis supyko verysad.gif Visa vakara labai nusimines buvo, tuomet ir pasikalbejome apie mustynes. Pasirodo, jam daug baisiau atrodo viskas nei man, net tie musu pasikumsciavimai juokais. Issiaiskinau, kad ypac nemegsta kai kutenu, nes tada nevalingai gali mane uzgauti stipriai. Dziaugiuosi, kad pasikalbejom 4u.gif
Atsakyti
esu blush2.gif
Atsakyti
Siaip dukstant esu uzvozusi smile.gif
O jei rimtai karta butu gaves ,kai isvede is kantrybes ,tada pykciai buvo prieje iki skyrybu . Ech... gal daugiau tai nepasikartos smile.gif
Atsakyti
Tai esu ir nieko blogo tame nematau.Jei reikalas prispiria gintis reikia
Atsakyti
Labai geda, bet esu blush2.gif
mes daznai dukdami kumsciuojames, bet maniskis daznai neapskaiciuoja jegu kai ji pradedu kutent, dazniausiai viskas baigiasi tylos minute arba geru seksu wub.gif
MB sako, kad jam baisu salia manes but g.gif , nes jegos trukumu nesiskundziu lotuliukas.gif uztat sako gerai, jei koks gerbejas prades ikyriai listi, galesi greit isjungt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip esu ir ne karta..kai kantrybe truksta..
Atsakyti
Smurtas prieš vaiką, vyrą, žmoną- netoleruoju. Šeimoje neturi būti smurto, o jei jis yra- nebeturi būti šeimos.
Atsakyti
Kai yra uz kai, gauna karts nuo karto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubyna: 20 spalio 2008 - 13:16
Viena karta esu... Tikiuosi daugiau nereiks blush2.gif
Atsakyti
Esu porą kartų "bobišką" užvožus, bet ne be priežasties, tiesiog netekau kantrybės. Iš kitos pusės džiausgiuos, kad maniškis niekada nėra pakėlęs rankos prieš mane. Nes esu girdėjus, kad tokioj situacijoj greičiau įsiplieskiantis vyras gali ir atgal duot. Todėl tikiuosi, kad daugiau neteks to daryt, nes paskui baisiai sąžinę graužia unsure.gif
Atsakyti