Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

Mušt nemušu, nebent netyčia, nu esu toks strakalas makalas, tai ir galvom susidaužiam, ar ispiriu netyčia. Na buvo toks atvejis, kai susipažinom nesenai, sėdim, šnekam - tas man sako nei iš šio nei iš to "trenk man" blink.gif blink.gif Na, aš ilgai nesilaužiau - iš kumščio į snukutį ir užvažiavau - bet taip iš visų jėgų. Daugiau nebeprašė g.gif
O jau kai įsiutus buvau porą kartų už erzinimą, tai už plaukų griebiau ir pešiau, tampiau. Stipriai. Plaukai pas jį ilgi, tai pykčio momentais taikiniu pasidarė.

Su ex tai mušdavausi. Na, jis pats pradėdavo, tai gaudavo atgal. Su belekuo kas po ranka ir belekaip. Kol pro duris išgrūsdavau. Paskui kažkaip išaugom iš tų nesamonių - vaikai buvom gi dar doh.gif Kažkada sakė, kad su manim peštis pavojinga - neskaičiuoju ir nematau nei per kur duodu, nei kaip duodu nei su kuo.

Atsakyti
Na buvo toks atvejis, kai susipažinom nesenai, sėdim, šnekam - tas man sako nei iš šio nei iš to "trenk man" blink.gif blink.gif Na, aš ilgai nesilaužiau - iš kumščio į snukutį ir užvažiavau - bet taip iš visų jėgų. Daugiau nebeprašė g.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na kai seimoje buna jau tikrai ,,rimtos" mustynes, bent jau man , tai nepriimtinas dalykas schmoll.gif kai izeidzia,sutinku,galima ir per snukuti uzvozti (cia moteris vyrui,bet ne atvirksciai) smile.gif o kai buna ,,draugiskos" mustynes tai visai nieko,smagu buna kartais ir taip pakvailioti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 01 27, 17:16)
Neseniai kalbėjau su viena kolege, ji prasitarė, kad visiškai be problemų galėtų sumušti vyrą, nors jį myli ir visa kita...Tuomet ir aš iškėliau sau tokį klausimą, ir net pasidarė baisu, kai priėjau prie išvados, jog taip pat labai dideliam reikalui esant pakelčiau ranką prieš savo mylimąjį...nors jei jis taip padarytų-kaip mat jį palikčiau  schmoll.gif

kolkas nea:) bet reikalui esant pakelciau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
kai gerai supykstu uzvoziu
Atsakyti
kaip mano buvęs labai girtas grįždavo namo, tai iš pykčio pradėdavau jį trankyti doh.gif bet jis tik juokdavosi, nes jam visai neskaudėdavo biggrin.gif po to pati pradėdavau juoktis smile.gif
Atsakyti
as ir pora kartu uzvoziau smile.gif bet kai pageres buna isveda is kantrybes smile.gif bet syki ir nepagerusiam uzvoziau smile.gif na bet ne taip kad vos nesparai, tiesiog tai petin kertu tai kita kart veidukan svelniai blush2.gif
Atsakyti
Na, as visu pirma ramiu balsu bandau isakyti, kokia esu pikta uz vienoki a kitoki poelgi brangiausiojo, bet jis nesiklauso, tada jau pradedu saukti vis garsiau, o jis pasigarsina televizoriu, o paskutine stadija kai pradedu visaip ji talzyti, bet jis tik juokiasi is to ir del to as bunu ar labiau isiutusi bigsmile.gif o rzultatas... jokio rezultato mirksiukas.gif taip elgiausi pirmaisiais santukos metais, o dabar tiesiog nebeapkraunu sau galvos tokiais rupesciais biggrin.gif
Atsakyti
Pries vyra niekada nepakeliau rankos.
Atsakyti
Niekada nepakėliau rankos, nors dabar dažnai kyla noras... Žinau, kad atgal gaučiau, kad mažai nepasirodytų.Stengiuosi išeiti į kitą kambary, o ten jau bent mintyse ir " skalpą jam nuimu " g.gif
Atsakyti
cool.gif vakar snukin užvožiau, iš alkūnės box.gif ...nu ir ką, užkuteno mane iki užsiklykimo po to, nes vožtelėjau tai netyčia biggrin.gif , beguldama į lovą blush2.gif ...
Ne, mes nesimušam schmoll.gif ...kol kas, tikiuosi taip bus ir toliau bigsmile.gif
Atsakyti
As is prigimties esu tokia truputi museika biggrin.gif bet niekad nesimusu rimtai, juokais tai tauksteliu ir per skruosta ir per uzpakaliuka. blush2.gif
Tik viena kart esu uzvozus rimtai, is pykcio - kai mane izeide. Nei viena nei kita daugiau nepasikartojo ir, manau, nepasikartos.
Man tai keista, kaip vyrai leidziasi musami valdingesniu zmonu - ne karta esu toki atveji maciusi, tik susiguzia vargsas, matyt labai jau myli, bet niekad nereiketu leisti kumsciu i darba supykus - man rodos, reiketu ismokt valdytis tokioms. g.gif
Atsakyti