O buvo atvejis kai jam trenkiau
Buvo už ką, ir norėjau gaut atgal
Nes pareiškė " dar vienas žodis ir kai ......" tai aš nė žodžio netariau ir trinktelėjau, atgal negavau(dabar žinau, kad ir negaučiau), bet ryte labai nemaloniai jaučiausi, kai prabudo patinusiu žandu, tad nuo to karto nesimušu

pliuha yra gaves o siaip nesimusam nes vaikam koks pvz butu

pas mus truputi kitaip ... juoko forma... jis pradeda kutenti ar tampyti kaip zaisla... glostiti ... ... kutenimo as labai bijau... man labai nepatinka kai laiko mano rankas... tada suveikia ginyba... ji uz mane dvigubai didesnis... tai man belieka tik nagiukais gintis arba spardytis... nepatinka kai yra varzoma mano judejimo laisve..buna ir pasiznaibom ar pasikandziojam...
na jis uz mane 13 metu vyresnis ... gal taip bando prisitaikyti prie mano amziaus... o gal paprasciausei taip parodo ta vyriska svelnuma savo. tik kartais jegos neapskaiciuoja... tokios ir mustynes... bet nuo tokiu juoku daznai su melynem vaiktau... nes 1) mano oda labai jautri ir labai nesmarkei trenkti reikia kad melyna buciau... drauges kartais klausia gal jis tave tikrai musa tu nebijok mums gali pasakyti.... o man juokinga... na kaip as galiu yrodyti kad tikrai manes nemusa... o kai as mustis pradedu jam juokas ima..." sako eik su savo rankytem muses pabaidyk... " arba tuoj surisiu ir galesi guleti... na viskas juoko forma...

Buvau trenkusi už tai, kad įžeidė. Bet tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.
AŠ TAI KANDŽIUOJU,KARTAIS.KAI BŪNA LABAI GERAI/

teko teko, ne kartą paskutiniu metu vožtelt. Labai ne koks jausmas.
QUOTE(midnightlady @ 2008 06 14, 16:01)
oi sendien daviau jam per girta dalva o jam mat juuokinga... juokiasi jis laimingas... o kai juokiasi siutas paima dar labiau vozti norisi

maniškis atvirkščiai - įsiunta, tada man azartas apima

kazkaip nera gaves,gal nenusipelne.
QUOTE("linaaa @ 2006 01 14, 19:24)
skaiciau daug apie tai kaip vyrai musa moteris,bet neradau temos kai moterys juos musa....
nes as kartais pakeliu ranka prie JI .maniskis nieko nedaro,man atgal neduoda ir zianu kad niekada neduos,bet as negaliu ....
daznai as ji uzsipuolu ir trankau kur papuola,tai jis mane tik prispaudzia pie saves stipriai ir laukia kol man jegos pasibaigs,kol asnusilpsiu,o tada pradeda buciuoti...ar jums taip buna? ar as viena cia tokia fruktoze karinga????

daznai as ji uzsipuolu ir trankau kur papuola,tai jis mane tik prispaudzia pie saves stipriai ir laukia kol man jegos pasibaigs,kol asnusilpsiu,o tada pradeda buciuoti...ar jums taip buna? ar as viena cia tokia fruktoze karinga????
Buna ir pas mus panasiai tik kad mes tai durnavodami pradedam imtis