Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

na dar neteko pakelt rankos pries savo vyra,ir jis nekelia pries mane ranku,givenam be mustiniu,tikiuos taip bus ir toliau,neteks ma ji auklet box.gif devil.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 06, 21:58)
Na kiek zinau tai vyras siena uz kurios moteris galetu pasislepti. O jei moteris gali nugriauti ta siena.......  Toks ten ir vyras turbut slepesi uz sijono,jei ji galima primusti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Neblogai pasakyta thumbup.gif
gun_bandana.gif Negaleciau gyventi su silpnadusiu vyru gun_smilie.gif
Atsakyti
yra teke pora kartu su chalatu uztvoti,gerai lipo.pats kaltas,kad blogai elgesi su manim ir isvede is kantrybes blink.gif
Atsakyti
as netiek musu,kiek girta apstumdau.Nebeisnesa jau kantrybe,vienas kartas pastumimo kainavo nosies nubalnojima blush2.gif .Bet taip padariau,ir nesigailiu mirksiukas.gif ,tik gal kiek neapskaiciuota tongue.gif
Atsakyti
Neteko nei trenkti vyrui, nei jis trenkė man. Muštynės šeimoje man nepriimtinos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 08, 21:55)
Neteko nei trenkti vyrui, nei jis trenkė man. Muštynės šeimoje man nepriimtinos  schmoll.gif

Tai malonu girdeti,kad pas jus seimoje iki to dar nepriejo smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zance @ 2009 11 10, 22:39)
Tai malonu girdeti,kad pas jus seimoje iki to dar nepriejo  smile.gif  tongue.gif

Ir abejoju, kad prieis. Yra ir kitokių būdų civilizuotai išsiaiškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 23:26)
Ir abejoju, kad prieis. Yra ir kitokių būdų civilizuotai išsiaiškinti  ax.gif

drinks_cheers.gif
As nei pati mosikuojuosi, nei stumdausi nei dar kitaip bandau pazeminti nesusitvarkydama su savimi, savo emocijom ar isterijom ( manau as neisterike), nei jis taip elgiasi.
nera normalu stumdytis, trankytis schmoll.gif gal dar ir apsispjaudot tos, kuriom cia norma? Neteisinu tu, kurios pacios kelia ranka, o paskui verkia, kad sutinusios ir su fanarais vaiksto.
Atsakyti
Aš nemušiau, daviau jam šluotkotį, tai pats save juo ir pridaužė.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 11 11, 00:59)
Aš nemušiau, daviau jam šluotkotį, tai pats save juo ir pridaužė.

lotuliukas.gif nu gabus sakyciau
Kaip visa tai atrode?
Atsakyti
nesveikai
Atsakyti
Vasarą kai buvau labai įsiutus ant MB - čiupau už apykaklės ir papurčiau šnypšdama, kad jei dar taip elgsis - nudėsiu. Bet jau buvau labai įnirtus. Vargšas MB net šoke truputį buvo.
O šiaip tai nesimušam, nu per užpakalius pasipliaukšim, bet juoko formoj tik. Būna, kad užgauni netyčia. Ai, išerzinta dar buvau pylus vandens puoduką jam į veidą bet čia turbūt nesiskaito mušimas. blush2.gif
Atsakyti