na dar neteko pakelt rankos pries savo vyra,ir jis nekelia pries mane ranku,givenam be mustiniu,tikiuos taip bus ir toliau,neteks ma ji auklet
QUOTE(gosas @ 2009 06 06, 21:58)
Na kiek zinau tai vyras siena uz kurios moteris galetu pasislepti. O jei moteris gali nugriauti ta siena....... Toks ten ir vyras turbut slepesi uz sijono,jei ji galima primusti

Neblogai pasakyta
yra teke pora kartu su chalatu uztvoti,gerai lipo.pats kaltas,kad blogai elgesi su manim ir isvede is kantrybes
as netiek musu,kiek girta apstumdau.Nebeisnesa jau kantrybe,vienas kartas pastumimo kainavo nosies nubalnojima
.Bet taip padariau,ir nesigailiu
,tik gal kiek neapskaiciuota
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 08, 21:55)
Tai malonu girdeti,kad pas jus seimoje iki to dar nepriejo
QUOTE(zance @ 2009 11 10, 22:39)
Ir abejoju, kad prieis. Yra ir kitokių būdų civilizuotai išsiaiškinti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 23:26)
As nei pati mosikuojuosi, nei stumdausi nei dar kitaip bandau pazeminti nesusitvarkydama su savimi, savo emocijom ar isterijom ( manau as neisterike), nei jis taip elgiasi.
nera normalu stumdytis, trankytis
Aš nemušiau, daviau jam šluotkotį, tai pats save juo ir pridaužė.
QUOTE(F @ 2009 11 11, 00:59)
Aš nemušiau, daviau jam šluotkotį, tai pats save juo ir pridaužė.
Kaip visa tai atrode?
nesveikai
Vasarą kai buvau labai įsiutus ant MB - čiupau už apykaklės ir papurčiau šnypšdama, kad jei dar taip elgsis - nudėsiu. Bet jau buvau labai įnirtus. Vargšas MB net šoke truputį buvo.
O šiaip tai nesimušam, nu per užpakalius pasipliaukšim, bet juoko formoj tik. Būna, kad užgauni netyčia. Ai, išerzinta dar buvau pylus vandens puoduką jam į veidą bet čia turbūt nesiskaito mušimas.
O šiaip tai nesimušam, nu per užpakalius pasipliaukšim, bet juoko formoj tik. Būna, kad užgauni netyčia. Ai, išerzinta dar buvau pylus vandens puoduką jam į veidą bet čia turbūt nesiskaito mušimas.