As tai savo drauga megstu kartais paznaibyt, pakandziot.. kazkaip man vis "niezti" stipriau ji pakibint. Bet kai viena diena pamaciau kokios melynes lieka nuo mano paznaibymu, tai stengiuosi valdytis

mane vienakart irgi buvo sunervines - per veida pleksnojo.nors nepiktai, draugiskai, bet vistiek uzkniso, tai kad suleidau nagus i rankas...nors nepyko, bet kita diena vis tiek atsiprasinejau kai pamaciau kokios zymes liko..
daugiau nebeskriaudziu

QUOTE(Ji @ 2006 01 15, 20:27)
o i sita tema tai galeciau pasakyti, kad mano vyra taip musdavo jo buvusi zmona, kad po siai dienai randuotas, gulejas ir reanimacijoj, ir operaciju del to turejas.
Čia ką rimtai???

Esu karta davusi.
Žiauriai mane įskaudino prie kitų žmonių... Svečiuose buvomew, kažka šventėme ir apie mane pasakė tokius žodžius kurių niekat nesitikėjau, tuomet ramiai išvažiavom, aš vairavau pusiaukelėje sustojau ir paprašiau išlipti apėjau ratą aplink mašiną ir kad pliaukštelėjau
Bet geriau nepasidarė
Vistiek neatleidau...
Žiauriai mane įskaudino prie kitų žmonių... Svečiuose buvomew, kažka šventėme ir apie mane pasakė tokius žodžius kurių niekat nesitikėjau, tuomet ramiai išvažiavom, aš vairavau pusiaukelėje sustojau ir paprašiau išlipti apėjau ratą aplink mašiną ir kad pliaukštelėjau

Bet geriau nepasidarė

Na aš esu vieną kartą per veidą sudavusi kai grįžo truputį padauginęs ir pradėjo šnekėti visokias nesąmones, tai galvojau, kad atgal pati gausiu, bet kažkaip jis susivaldė. Po to aš pati kažkaip blogai jaučiausi, kad nesusivaldžiau

Esu mušusi, bet manau, kad tai nėra geras dalykas, geriau problemas spręsti civilizuotai.
Kas chia per santykiai - dauzhytis, tipo moterims galima ir isterikuot, ir dauzhytis, o vyrai visi kuiliai... Durnynas kazkoks

QUOTE(xenu @ 2006 04 05, 10:04)
Kas chia per santykiai - dauzhytis, tipo moterims galima ir isterikuot, ir dauzhytis, o vyrai visi kuiliai... Durnynas kazkoks 

O KAS SAKE KAD TAI GERAI?

Diskutuojam apie daug ką pvz. abortus, bet irgi neteigiam, kad tai gerai ir kad tai daryti kažkam galima, o kažkam ne.
Nu man dar neteko musti savo vyro

manasis kartais negirdi nei zodzio,nei prasymo,nei perspejimo...o kiek gali?
uztat plaiukstelejimas jam padeda susivokti kad turi seima ir pareigas kai kurias

uztat plaiukstelejimas jam padeda susivokti kad turi seima ir pareigas kai kurias