Jei jau mušat tai tik į galvą, nes tada vyrai pradeda labiau mąstyti. Aš kelis kartus esu taip dariusi, išvedė iš pusiausvyros
tikiuos daugiau to nepasikartos .

QUOTE(Catty @ 2006 02 15, 16:02)
Jei jau mušat tai tik į galvą, nes tada vyrai pradeda labiau mąstyti. Aš kelis kartus esu taip dariusi, išvedė iš pusiausvyros
tikiuos daugiau to nepasikartos .

Vajej kaip žiauriai

QUOTE("linaaa @ 2006 01 15, 22:36)
siaip tai buvO 2 kartus...
1.kai mano "drauge"man pasake kad jis ja kabina ir siule permiegot tada dar buvom tik neseniai iskepta porele poto ji pati prisipazino kad tai buvo ne tiesa ,nes buvo prispausta prie sienos...
2.kai jis mane znaibe (juokais) o man uzkniso ir buvau ilgai nemiegojusi...
bet visgi tai musiau,net pati nesuprantu ko cia taip pasiutau...
1.kai mano "drauge"man pasake kad jis ja kabina ir siule permiegot tada dar buvom tik neseniai iskepta porele poto ji pati prisipazino kad tai buvo ne tiesa ,nes buvo prispausta prie sienos...
2.kai jis mane znaibe (juokais) o man uzkniso ir buvau ilgai nemiegojusi...
bet visgi tai musiau,net pati nesuprantu ko cia taip pasiutau...
Logika trykste tryksta

Tegul kraujas liejasi laisvai!

Mušu
, bet tik kai miegu. AŠ miegodama būnu labai pikta, o jis tą žino ir specialiai man trukdo, tada aš per miegus imu rankom mosikuotis, tai jam labai juokinga atrodo. Kada, kai vošiu, tai juokinga nepasirodys

As tai pora kartu savo diedui per veiduka užvažiavus esu ,kadangi gavo nešeipsau tai ir perdaug i duse neimu.
Kartais pamosikuoju panosėj,o kartais ir pataikau.
Nepripažystu jokio smurto šeimoje ir neužjaučiu tų, kurie gauna į kailį. Matyt jiems tai patinka. Skriausti arba būti skriaudžiamiems. Tai taip žema...

nea, dar ne karto nesu trenkusi. nors kartais pasvarstau, ar tikrai nereiketu voztelti, kad i prota ateitu

Nemušu. Elgiuosi taip kaip ir jis su manim elgiasi.