Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

esu karta skelusi antausi,kai snekejo nesamones ir mane iskaudino
Atsakyti
QUOTE(Dalia-lialia @ 2006 02 05, 09:45)
As pries mustynes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei jau mušat tai tik į galvą, nes tada vyrai pradeda labiau mąstyti. Aš kelis kartus esu taip dariusi, išvedė iš pusiausvyros slap.gif tikiuos daugiau to nepasikartos .
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2006 02 15, 16:02)
Jei jau mušat tai tik į galvą, nes tada vyrai pradeda labiau mąstyti. Aš kelis kartus esu taip dariusi, išvedė iš pusiausvyros slap.gif tikiuos daugiau to nepasikartos .

Vajej kaip žiauriai unsure.gif Bet kad pasiektų smegenis, tada vien tik smūgio moteriška ranka nepakaks reikia kažko sunkesnio, o su kažkuo sunkesniu gali per stipriai užvožt paskui tik sau prisidaryt bėdos galima biggrin.gif .
Atsakyti
Muštis? Tokiai damai kaip aš????? triniti.gif Na, ką jūs! Nie carskoe eto dielo nail.gif
Atsakyti
QUOTE("linaaa @ 2006 01 15, 22:36)
siaip tai buvO 2 kartus...
1.kai mano "drauge"man pasake kad jis ja kabina ir siule permiegot        tada dar buvom tik neseniai iskepta porele              poto ji pati prisipazino kad tai buvo ne tiesa ,nes buvo prispausta prie sienos...

2.kai jis mane znaibe (juokais)  o man uzkniso ir buvau ilgai nemiegojusi...
bet visgi tai musiau,net pati nesuprantu ko cia taip pasiutau...

Logika trykste tryksta lotuliukas.gif
Tegul kraujas liejasi laisvai! thumbup.gif
Atsakyti
Mušu biggrin.gif , bet tik kai miegu. AŠ miegodama būnu labai pikta, o jis tą žino ir specialiai man trukdo, tada aš per miegus imu rankom mosikuotis, tai jam labai juokinga atrodo. Kada, kai vošiu, tai juokinga nepasirodys rolleyes.gif
Atsakyti
As tai pora kartu savo diedui per veiduka užvažiavus esu ,kadangi gavo nešeipsau tai ir perdaug i duse neimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsi: 18 vasario 2006 - 21:15
Kartais pamosikuoju panosėj,o kartais ir pataikau.
Atsakyti
Nepripažystu jokio smurto šeimoje ir neužjaučiu tų, kurie gauna į kailį. Matyt jiems tai patinka. Skriausti arba būti skriaudžiamiems. Tai taip žema... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
nea, dar ne karto nesu trenkusi. nors kartais pasvarstau, ar tikrai nereiketu voztelti, kad i prota ateitu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemušu. Elgiuosi taip kaip ir jis su manim elgiasi.
Atsakyti