Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

na siaubas. skaitau ir negaliu patiketi. jeigu vyras geria, tinginiauja, vaiksto pas mergas tai pagal jus geriausias vaistas.. primusti? bash.gif blink.gif tipo uzvoziu, apdraskau, apspardau ir nebegers, nebetinginiaus, nebevaikscios pas mergas ir zmona myles?! nu atleiskit bet labai abejoju.. laimingos jusu seimos tai jau tikrai... vargsai vaikai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 22, 18:39)
na siaubas. skaitau ir negaliu patiketi. jeigu vyras geria, tinginiauja, vaiksto pas mergas tai pagal jus geriausias vaistas.. primusti?  bash.gif blink.gif tipo uzvoziu, apdraskau, apspardau ir nebegers, nebetinginiaus, nebevaikscios pas mergas ir zmona myles?! nu atleiskit bet labai abejoju..  laimingos jusu seimos tai jau tikrai... vargsai vaikai..  unsure.gif

mjoo - neturiu ką pridurt, nesi buvus tokioj situacijoj, tai ir siaubą kelia. Sėkmės ir toliau idealizuoti santykius - aplink blogybių nebuvo, nėra ir neeebus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 01 22, 22:23)
mjoo - neturiu ką pridurt, nesi buvus tokioj situacijoj, tai ir siaubą kelia. Sėkmės ir toliau idealizuoti santykius - aplink blogybių nebuvo, nėra ir neeebus  tongue.gif

na gerai. tarkim idealizuoju (nors visgi ne miske uzaugau - SEIMOJE)
na bet negi tikrai manote kad mustynes seimoje tarp suagusiu zmoniu - normalu? blink.gif
Atsakyti
ir nezinau.. man rodos mane ne tiek pats faktas pritrenke kiek tai, kad dauguma jusu su PASIDIDZIAVIMU apie tai pasakojate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 22, 21:40)
na gerai. tarkim idealizuoju (nors visgi ne miske uzaugau - SEIMOJE)
na bet negi tikrai manote kad mustynes seimoje tarp suagusiu zmoniu - normalu?  blink.gif

Ar amžinai apsvaigusiam nuo alkoholio vyrui yra normalu žiebti tylinčiai žmonai?

Neatidžiai skaitei pirmąjį post'ą šioje temoje - nustebino žmogaus reakcija, pasirodo jis buvo iš tų, kurie pripažįsta tik fizinę jėgą. Jo dabartinė žmona profesionaliai užsiiminėjo kovos menu. Juk niekur nerašiau, kad visus vyrus reikia mušti, talžyti ir tik smurtu spręsti savo problemas. Gyvenu ir aš 8 metus antroje santuokoje. Nei karto net minčių nekilo kažką įrodyti muštynėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
cha cha cha lotuliukas.gif mes tikri monstriukai assa.gif musam vyrus tolka pesnia new_russian.gif box.gif vargsiukai musu vyrai verysad.gif taip gauna, kad paskui tik ir girdi:kokia tu gera..tu mano mylymiausia..ir etc. doh.gif matyt smegenys gerokai susikrecia g.gif irnesakyk.gif nu negi kas normalus butu su tokiom kaip mes,museikom fool.gif nesamone.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ei, gal nauja prijoma kas nors zinot? umn.gif nebandyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu va..o dabar uzkaskit mane assa.gif bebe.gif
Atsakyti
Jeigu ir trinkteliu kartais tai tik juokaudama smile.gif ..
Seip as pries smurta ... Man jau geriau visai negyventi kartu
negu skaldytis vienas su kitu ...
Atsakyti
Buvau davusi ir aš antausį, už įžeidimą, taip palengvėjo, po kiek laiko jis man sako, '' žinai, kiekvienas vyras širdyje giliai nori gauti antausį nuo mylimos moters'', tai pasimečiau ir daugiau po šios filosofinės minties nebesiplaiksčiau... wub.gif
Atsakyti
Ausrytia, suprantu tave labai gerai. Skaičiau ir lyginau. Pas mus ta pati bėda. Būna susipykstam, sakau tai išsiaiškinkim, pasišnekėkim. O jis sau tyli, atseit nemato prasmės su manim aiškintis. Taip aš pradedu virt, galiausiai užverdu ir puolu į atlapus. doh.gif doh.gif doh.gif
čia mano nesitvardymas, žinau reik spręst kažkaip tokią problemą g.gif
Atsakyti
Aš tai nesimušu schmoll.gif . Būna, kad pvz. kutena, prašai nustoti, pradeda kutenti dar labaiu, tai duodi kumščiu kupron, o jam nuo tokio mušimosi tik juokas ima, liepia košės daugiau valgyt, kad smūgis stipresnis būtų. Šito nelaikau mušimusi. Nes jam nuo tokio mušimosi juokas ima, paskui jau ir man pradeda imti.
Atsakyti
Nei aš nemušu nei manes nemuša. Man kelimas ranką prieš žmogų yra žema, juk yra ir kitų būdų santykiams aiškintis, ar negeriau susėsti ir pasikalbėti, jei kas netinka? g.gif
Atsakyti
Kokios dar mustynes??? Koks zmogus turi buti, kad kazka mustu? Tada tikrai kazkas netvarkoj tiem zmogeliukam, jei nesugeba valdytis, o tuo labiau, jei apskritai kyla tokios mintys... As niekada nemusiau ir manes brangiausias nemuse ir nemusa ir vargu ar mus... As pries mustynes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti