Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis blombavimas

QUOTE(svetik @ 2007 04 19, 23:10)
labas merginos, nma vair as prisijungiau prie saunios kompanijos.... ax.gif
gerai dabar truputi apie save: man 23m auginu sunu jam dabar 1 ir 9 men. tuo tarpu studijuoju MRU, i darba nesiruosiu kol vyras islaiko sedesiu....... blush2.gif , ne tiesiog labai jau noriu mokytis...... rolleyes.gif

Sveika prisijungus thumbup.gif
Aš čia truputį poster_offtopic.gif , bet kas tas MRU? Ir nepyk, kad pataisysiu, bet negaliu, kaip juokas paėmė dėl to plombiravimo lotuliukas.gif , suprantu, kad esi greičiausiai ne lietuvė, bet man tas plombiravimas, kaip plombyrų valgymas biggrin.gif
Atsakyti
xm , napatasyk jei jau taip napatinka......na sunkoka rasyti bet nieko kaip nors...MRU , MYKOLO RIOERIO UNIVERSITETAS,studijuoju teise ir muitine
s veiklos specialybe
Atsakyti
na as nzn ar man pagal taisyklinga technologija ar nea dare, bet rezultatu esu 100proc patenkinta.. smile.gif ir man dare zymiai trumpiau rolleyes.gif
Atsakyti
doh.gif taip ir nepataisiau. Dantis ne plombiruoja, o plombuoja rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gerai jau tiek to....... thumbup.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi 4u.gif

svetik, o kokios problemos tau su dantukais buvo? Delko nutarei estetiskai plombuotis?
nes as va irgi svarstau dar svarstau, cia as buvau Juvenalite konsultacijai, kt.savaite eisiu kitur pasikonsultuot..
Atsakyti
Gal kvailai, bet paklausiu, nes čia visos pasikausčiusios 4u.gif
man reikia sutvarkyti vieną dantį, nes jis turi nedidelį rudą plotą (mano dantistė sakė, kad negyva vieta blink.gif ).
Vienu žodžiu, ar man gali padaryti tą vieną dantį ar jis čia toks vienas baltas ir bus?? tongue.gif nu nežinau ar kas mane suprato, tikiuosi kad taip. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 04 22, 23:25)
Gal kvailai, bet paklausiu, nes čia visos pasikausčiusios  4u.gif
man reikia sutvarkyti vieną dantį, nes jis turi nedidelį rudą plotą (mano dantistė sakė, kad negyva vieta blink.gif ).
Vienu žodžiu, ar man gali padaryti tą vieną dantį ar jis čia toks vienas baltas ir bus?? tongue.gif  nu nežinau ar kas mane suprato, tikiuosi kad taip. bigsmile.gif

na mano broliui taip buvo, tai labai graziai sutvarke ir nesiskiria spalva... schmoll.gif atrodo kaip jo dantukas... smile.gif niekas to dantuko neisrove, tik labai graziai isoriskai sutvarke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 04 23, 10:20)
na mano broliui taip buvo, tai labai graziai sutvarke ir nesiskiria spalva... schmoll.gif  atrodo kaip jo dantukas... smile.gif  niekas to dantuko neisrove, tik labai graziai isoriskai sutvarke  rolleyes.gif

o jei ne paslaptis kiek kainavo ir kur darė??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 04 23, 11:45)
o jei ne paslaptis kiek kainavo ir kur darė??? bigsmile.gif

na cia Klaipedoj dare, tai net nezinau kiek jam kainavo, kazkaip nepasidomejau rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Truputį gal ne visai į temą bet gal kas žinot kiek kainuoja dantų implantas vienas?
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 04 23, 19:35)
na cia Klaipedoj dare, tai net nezinau kiek jam kainavo, kazkaip nepasidomejau  rolleyes.gif  doh.gif

joo, nu gal į Klaipėdą dantų taisytis nevažiuosiu... lotuliukas.gif
bet šiaip ačiū
Atsakyti