Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis blombavimas

QUOTE(Katy @ 2007 04 11, 21:01)
Dekui,idile 4u.gif Dar turiu klausimeli,o kaip del balinimo. Noreciau balintis dantukus lazeriu, bet radau tik Vilniuj. Gal jau ir Klaipedoj yra?

del balinimo tai tau pati ta stomotologe pasiulys ivairiausiu budu mirksiukas.gif galesi pasikonsultuoti ax.gif as tai dejau tokias kapes. 10 dienu po valanda laiko, tai nei dantukams pakenke nei ka, tik poto reikia labai priziureti, valyti su gera balinamaja pasta..ir visvien jau pastebiu pokycius, kad vel desiu tas kapes vasara, nes tai palyginus i metus po 200lt lygtais nera jau taip ypatingai brangu ax.gif zodziu, su ja pasitarsi ir tau ji viska pasiulys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 04 11, 21:04)
del balinimo tai tau pati ta stomotologe pasiulys ivairiausiu budu mirksiukas.gif  galesi pasikonsultuoti  ax.gif  as tai dejau tokias kapes. 10 dienu po valanda laiko, tai nei dantukams pakenke nei ka, tik poto reikia labai priziureti, valyti su gera balinamaja pasta..ir visvien jau pastebiu pokycius, kad vel desiu tas kapes vasara, nes tai palyginus i metus po 200lt lygtais nera jau taip ypatingai brangu  ax.gif  zodziu, su ja pasitarsi ir tau ji viska pasiulys  thumbup.gif

Na,kiek supratau,balinti reiketu pries dantuku tvarkyma.O as i Lt tik porai savaiciu griztu,tai net nezinau,kaip cia viska speti. O graziu dantuku taip norisi ax.gif Butinai pasikonsultuosiu su tavo rekomenduota stomatologe.Dekui dar karteli smile.gif
Atsakyti
o man sake kad jei nori balinti,reikia viska pasidaryti pries estetini plombavima, nes poto jau su plombom balinti nebegalesiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 13, 12:45)
o man sake kad jei nori balinti,reikia viska pasidaryti pries estetini plombavima, nes poto jau su plombom balinti nebegalesiu... g.gif

taip balinti reikia pries estetini plombavima..bet laikui prabegus, pvz kaip man po metu pertraukos, niekas nedraudzia vel balintis.. biggrin.gif
Atsakyti
o nesiskirs nubalinto danties ir nubalintos plombos atspalviai?
dar idile, noriu paklausti, ar tau daug nuslifavo tavo tikro danties? kiek is viso dantuku tau tvarke? ar neskauda,viskas tvarkoj?
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 13, 13:53)
o nesiskirs nubalinto danties ir nubalintos plombos atspalviai?
dar idile, noriu paklausti, ar tau daug nuslifavo tavo tikro danties? kiek is viso dantuku tau tvarke? ar neskauda,viskas tvarkoj?

nuslifavo tik vos vos...pacius kampiukus..ir kai nuslifavo parode man veidrodi kad pasiziureciau, sakau wow, ankciau taip galejo kas nors nuslifuot, nes vaizdas iskart pasikeite rolleyes.gif poto sulygino dantukus ir nieko..kokia savaite buvo jautresni, bet dave tokios zele ir iskart praejo wub.gif o db nieko... tik pasiskaicius suznojau, kad jie nutrupa ar kazkas panasaus, o man nieko jiems nenutiko per metus laiko. beto kai deda ta plombavima, tai spalva man puikiai pritaike, tik db kai apsinese senieji dantukai, matos vos vos baltesni tie priekiniai, del to uzsimaniau vel balintis. o seip jokiu problemu nera wub.gif
Atsakyti
Tikrai gražiai sutvarkė, idile ,tau dantukus thumbup.gif Aš tai dar vis neprisiruošiu pas ją nueiti,mano tai priekinis dantukas nuskilęs,labai nedauk,bet man vis tiek nelabai patinka.Aš turiu savo pastovią stomotologę,bet jinai tai tik gerai sutvarko dantis,o jau estetiškai suplombuot tai jau nelabai unsure.gif Kai jos klausiau dėl priekinio danties tai kažką numykė čia tau nelabai laikys ir taip t.t.Matyt nelabai nori apsiimti,tingi terliotis paprasčiausiai,o gal ir tinkamos aparatūros neturi smile.gif
O dantis aš ir prieš metus kapomis balinausi,tai dar lyg šiol thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2007 04 14, 15:00)
Tikrai gražiai sutvarkė, idile ,tau dantukus thumbup.gif Aš tai dar vis neprisiruošiu pas ją nueiti,mano tai priekinis dantukas nuskilęs,labai nedauk,bet man vis tiek nelabai patinka.Aš turiu savo pastovią stomotologę,bet jinai tai tik gerai sutvarko dantis,o jau estetiškai suplombuot tai jau nelabai unsure.gif Kai jos klausiau dėl priekinio danties tai kažką numykė čia tau nelabai laikys ir taip t.t.Matyt nelabai nori apsiimti,tingi terliotis paprasčiausiai,o gal ir tinkamos aparatūros neturi smile.gif
O dantis aš ir prieš metus kapomis balinausi,tai dar lyg šiol  thumbup.gif

man atrodo kapos yra geriausia balinamoji priemone, nei pazeidzia nei ka, o kai vel apsinesa vel gali apnasas nusiimt ir vel balintis thumbup.gif labai patinka sitas dalykas. labai tau aciu, yyla, uz pagyrimus. tikekimes ir tu surasi gera stomotologe kuri tave priims ir pagrazins sypsena mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip ir man noretusi tos grazios holivudines sypsenos ax.gif
palauksiu kol pinigais lis. tada tikrai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visiems-sava @ 2007 04 15, 00:12)
kaip ir man noretusi tos grazios holivudines sypsenos  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(visiems-sava @ 2007 04 15, 01:12)
kaip ir man noretusi tos grazios holivudines sypsenos  ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na prajuokinai su tokiu poziuriu mirksiukas.gif
Atsakyti
labas merginos, nma vair as prisijungiau prie saunios kompanijos.... ax.gif
gerai dabar truputi apie save: man 23m auginu sunu jam dabar 1 ir 9 men. tuo tarpu studijuoju MRU, i darba nesiruosiu kol vyras islaiko sedesiu....... blush2.gif , ne tiesiog labai jau noriu mokytis...... rolleyes.gif
o dabar del estetinio plombiravimo.... na as irgi pries metus ar net truputi daugiau padariau sau estetini plombiravima "juventalitos" kabinete, ispudziai geri.....o buvo taip: man irgi kaip ir vienai is cia esanciu paneliu reikejo sutvarkyti 4 priekinius dantukus, procedura truko 8 val. kol man griauze tuos tantukas galvojau kad neistversiu labai bijojau..... o po to kai jau suslifavo ir jau atejo laikas uzsideti akinius ir ziureti filma, uzsinorejau i tualeta- cia buvo mano klaida lotuliukas.gif as kai uzejau ir veidrodi pamaciau save....kaip siaubo filme dantukai ploni ploni ir dar kraujas is dantienos bega...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as islekiau is tualeto ir vis prasiau kad isleistu parukyti o jie pasodino mane uzdejo akinius ir pradejo darba....pazirejau viena filma ir jau puse darbo buvo padaryta, dar paziurejau kita (ne iki galo ) ir sako jau viskas....... biggrin.gif biggrin.gif kokia as buvau laiminga...............neisivaizduojat.........na ir ka galiu pasakyti viskas gerai visa nesijauciu kad man skaudetu tikrai ne...... viskas ok...... o be to del kitu kabinetu buvau daug kur ir tik cia buvo pigiausiai variantas, be to snekejau su imones seimininku ir pasake kad yra tik du kabinetai kurie teisingai ir pagal techologija daro estetini plombiravima vilniuje (tai buvo pries 1 metus, gal jau kazakas pasikeite), visur kitur jie neturi tam tikros irangos ir gali netaisiklingai padaryti,........ne pagal technologija.........va taip.
Atsakyti