labas merginos, nma vair as prisijungiau prie saunios kompanijos....
gerai dabar truputi apie save: man 23m auginu sunu jam dabar 1 ir 9 men. tuo tarpu studijuoju MRU, i darba nesiruosiu kol vyras islaiko sedesiu.......

, ne tiesiog labai jau noriu mokytis......
o dabar del estetinio plombiravimo.... na as irgi pries metus ar net truputi daugiau padariau sau estetini plombiravima "juventalitos" kabinete, ispudziai geri.....o buvo taip: man irgi kaip ir vienai is cia esanciu paneliu reikejo sutvarkyti 4 priekinius dantukus, procedura truko 8 val. kol man griauze tuos tantukas galvojau kad neistversiu labai bijojau..... o po to kai jau suslifavo ir jau atejo laikas uzsideti akinius ir ziureti filma, uzsinorejau i tualeta- cia buvo mano klaida

as kai uzejau ir veidrodi pamaciau save....kaip siaubo filme dantukai ploni ploni ir dar kraujas is dantienos bega......

as islekiau is tualeto ir vis prasiau kad isleistu parukyti o jie pasodino mane uzdejo akinius ir pradejo darba....pazirejau viena filma ir jau puse darbo buvo padaryta, dar paziurejau kita (ne iki galo ) ir sako jau viskas.......

kokia as buvau laiminga...............neisivaizduojat.........na ir ka galiu pasakyti viskas gerai visa nesijauciu kad man skaudetu tikrai ne...... viskas ok...... o be to del kitu kabinetu buvau daug kur ir tik cia buvo pigiausiai variantas, be to snekejau su imones seimininku ir pasake kad yra tik du kabinetai kurie teisingai ir pagal techologija daro estetini plombiravima vilniuje (tai buvo pries 1 metus, gal jau kazakas pasikeite), visur kitur jie neturi tam tikros irangos ir gali netaisiklingai padaryti,........ne pagal technologija.........va taip.