Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis blombavimas

QUOTE(Prieskoninė @ 2007 04 23, 19:41)
Truputį gal ne visai į temą bet gal kas žinot kiek kainuoja dantų implantas vienas?

Vidutiniškai apie 2 tūkstančius
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 22, 14:13)
Sveika prisijungusi  4u.gif

svetik, o kokios problemos tau su dantukais buvo? Delko nutarei estetiskai plombuotis?
nes as va irgi svarstau dar svarstau, cia as buvau Juvenalite konsultacijai, kt.savaite eisiu kitur pasikonsultuot..

na priekiniai viršutiniai dantukai buvo labai atsikyšę i priekį...buvo labai negražu, be to kiek save pamenu, kompleksavau...........o dabar tai gražu...bet kas man nelabai patinka kad jau du kartus man reikejo perdaryti dantukus, kai tik neatejnu apžiurai tai vis kažkas nepatinka, ir reikia perdaryti...ir dabar vel reikia eiti, kaip nusibodo...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svetik @ 2007 04 24, 10:02)
na priekiniai viršutiniai dantukai buvo labai atsikyšę i priekį...buvo labai negražu, be to kiek save pamenu, kompleksavau...........o dabar tai gražu...bet kas man nelabai patinka kad jau du kartus man reikejo perdaryti dantukus, kai tik neatejnu apžiurai tai vis kažkas nepatinka, ir reikia perdaryti...ir dabar vel reikia eiti, kaip nusibodo...... schmoll.gif

daug kas problemu turi, tai nuskyla, tai dar kazkas atsiranda, o as kazkaip neturiu jokiu problemu ir kazkaip itarimas ima kilti, nes visos turi siokiu tokiu problemu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 04 24, 12:06)
daug kas problemu turi, tai nuskyla, tai dar kazkas atsiranda, o as kazkaip neturiu jokiu problemu ir kazkaip itarimas ima kilti, nes visos turi siokiu tokiu problemu rolleyes.gif

idile, nusispjauk per peti ir dziaukis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(svetik @ 2007 04 24, 10:02)

o apziurai pati eini, ar padariusi pirma kart estetini plombavima,gydytoja liepia ateiti apziurai? tai kas kiek laiko taip reikia vaikscioti apsiziurineti? o kas jai nepatinka, ar ji kaskart vis kazka tvarko? uz tai speju moki pinigus vel?
Atsakyti
tai jau tikrai reiktu pasispjaudyt lotuliukas.gif cia gal kaip loterija... rolleyes.gif
Atsakyti
Dantu implantas kainuoja ~2700 Lt.
Atsakyti
Gal gas darete estetini plombavima Neodentoje Kaune ar Sklinika? Butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solveiga @ 2007 04 26, 22:39)
Gal gas darete estetini plombavima Neodentoje Kaune ar Sklinika? Butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif

Taip as dariausi Neodentoje,esu labai patenkinta,labai grazu.Dariaus pas Zilvina pavardes ferai nepamenu Budrevicius lygtais,o gal klystu,zinau kad is B raides smile.gif
Atsakyti
hmm nezinau...
esu girdėjus , kad estetinis plombavimas yra dantų audinių atkurimas labai į jais panašių... tai nežinau gal ne šiaip kokią plombą užmeta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Aktualia tema gvildenate thumbup.gif
PILVUKE, atsiusk savo sypsenos foto bent jau PO, please..
Kiek kainavo NEODENTOJE vidutiniskai vienas dantukas?
Atsakyti
La!Neturiu nuotraukos,vienas dantukas250lt,bet vienas buvo su istrauktu nervu,tai balino ji isvidaus kad spalvos nesiskirtu,tai dar papildomai kainavo,balinaus visus ir poto dariaus 4priekiniu dantu estetini blombavima,tai sumokejau kazkur virs2000lt.gal2500lt.tiksliai neskaiciavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 04 20, 13:15)
na as nzn ar man pagal taisyklinga technologija ar nea dare, bet rezultatu esu 100proc patenkinta.. smile.gif  ir man dare zymiai trumpiau  rolleyes.gif

o as norejau ishsiklaust del akinyciu... ax.gif

noriu priekini datuka pailgint nes vienas trumpesnis uz kita ir nzn kiek man atseitu g.gif
Atsakyti