Įkraunama...
Įkraunama...

Miegmaišis naujagimiui - ar reikalingas?

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 05, 13:36)
Skamba labai patogiai smile.gif Kur pirkai tokį daiktą?

Sveiki,
kaip tik vakar buvau uzsukusi i BIG'o parduotuve Vilniuje (kas nezino, Vilniuje, Ukmerges g. gale) ir II-ame aukste parduotuveje "Karoliukas' maciau keletos rusiu miegmaisiu... pirmaji vaika uzauginau be miegmaisio, nei nepamenu, kad pasigesciau... bet stai kai kuriu mamyciu patirtis rodo, kad gal visai ir naudingas daiktas? smile.gif
Atsakyti
Kai mano mergaite buvo maža irgi naudojom miegmaišį.Buvau labai patenkinta,žinojau,kad nenusispardys. smile.gif
Atsakyti
labai geras daiktas thumbup.gif pirmus menesiu gal nera labai butinas, bet kai pradeda vartytis labai liuks, nesusala. vasara su bodziuku ir miegmaisiu (tokiu kaip liemene) migdydavau. o dabar jau didele vaidina, pyksta biggrin.gif
Atsakyti
mes turim netgi du, labai fainas daiktas, nes nenusispardo, be to kai keliaujam labai patogu, nereikia patalynės vežiotis, susitaupu vieta lagamine, yra ir plonesnių ir storesnių thumbup.gif
Atsakyti
gerai, kai pradeda spardyti antklodę.
Atsakyti
pasakysius del miegmaisio patogumo:
jei jau perkat, tai sakyciau pirkit toki, kadbutu "su kojomis"- kaip kelnes. nes jei apatine dalis bus "kaip maisas", tai bus nepatogu nesioti vaikuti (pvz nakti, kai pamaitinus nesiosit kad atsirugtu, maisiniame apatine dalis uzkyla, kojytes del to susilenkia.. mes turejom pora miegmaisiu, bet man geriausiai, kai vaikutis po pleduku plikom, "kvepuojanciom" kojytem guli. ir apacioje net ant pamperso nieko neuzsegam, nes man rodos vien nuo pamperso uzpakaliukui taip silta.. pvz. as nenoreciau miegoti su pampersu, o dar jei ant jo papildomai kas uzdeta blush2.gif
Atsakyti
Mes jau gerokai paauge - nuo 7men, pradejom naudoti miegmaisi, ir thumbup.gif . Nes kai pradejo vartytis, sestis buvo neimanoma uzmigdyt. O dabar jam zymiai sunkiau apsiversti, uz tai zymiai greiciau uzmiegame mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas bigsmile.gif
Nu mums irgi gerai buvo kol vianas miegojo,bet kai prisipratinau salia,tai savaime su manimi po ta pacia antklode miegojo doh.gif .
Atsakyti
Gavom ir mes dovanu toki miegmaisi, taciau mums jis nepasiteisino schmoll.gif Mano pana labiai ramiai nakti miega, nesispardo, taigi, dar vienas bereikalingas daikas verysad.gif
Ir kaip kazkas cia sake, tikrai nepatogu nakti vaika su tuo miegmaisiuku ant ranku paimti, jei pamaitint nori.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 28, 16:54)
Vienoje interneto svetainėje perskaičiau, kad iki keleto mėnesių naujagimio nerekomenduojama kloti antklodėle, atseit geriau migdyti miegmaišyje. Pasidalinkite savo patirtimi, ar tikrai taip smile.gif Ir apskritai kaip aprengtus migdote savo mažylius, t.y. ar reikalingi specialūs drabužėliai miegui?

musu mazoji iki kokiu metuku buvo migdoma su sliauztinukais,o po to pradejau vilkti pizamas..i miegmaisi buvau bandziusi deti,bet nelabai gerai miegodavo,vartydavosi,matyt suvarzydavo jos judesius g.gif
Atsakyti
Mano merginai 2 metukai ir tik dabar gavom toki miegmaisiuka. bet nepasiteisina. kol zaidziame gerai, patinka, pnakti pradzioje dar puse nakties ismiegodavo, tada prasydavo nuimt, o dabar jau tik papraso uzvilkt, bet tuoj pat nori ir nusiimt. kriksto tevelis padovanojo pizama tai ja labai myli ir be jos ne pietuku neina miegot.
Atsakyti
as vilkau miegmaisiuka nuo gimimo iki kokiu puses metu, tai man labai patiko, nes maniskis visad nusispardo.
Atsakyti