man kažkaip su miegmaišiu nesisekė, vis atpildavo, tekdavo perrengt, dabar naudoju didelę antklodę, tai nenusispardo.
Mes taip pat naudojom ir man tai labai patiko
Tikrai geras dalykas

mes irgi naudojom miegmaisi,
dalykelis

QUOTE(electra23 @ 2008 01 10, 18:03)
O nuo kada nenaudojat?
Na, mes savo mažulę į miegmaišiuką įsukdavom tik kai buvo šalčiai užėję. Šiaip namuose tikrai šilta, tai nuolat miegmaišiuko ir nenaudojam

mums miegmaisis nepasiteisino, nes pirkau toki, kad tiktu iki 3 men amziaus, o vaikai kaip tik nuo 2-3 aktyviausiai ima spardytis naktimis..juk naujagimi kaip paguldai, tai randi:) vyresniam vaikui man psirode nepatogu del to, kad rankytes sala, na bent jau musu tai virsus buvo liemenes, o apacia maiso formos
sekmingai migdau susukusi i antklodele
sekmingai migdau susukusi i antklodele

sveikos,
as naudoju miegmaisi ir man labai patinka, ir nesusala mazoji, ir nenusispardo, super
as naudoju miegmaisi ir man labai patinka, ir nesusala mazoji, ir nenusispardo, super

Mes turim, bet retai naudojam, nebent dieną kai einam miegiuko
manau tai labai geras dalykas,juk ne visada pastebesi,kad vaikas nusispardes,neprisikelnosi jo uzkloti.ir dar-jei mazesnis-maziau dudodasi,ir atsistoti neina lovyteje,tai tikrai greiciau uzmiega.
Mano mazosios i miegmaisi tai niekaip neikisi, nemegsta ji apribojimu
Pirkom kombinezona specialiai pritaikyta miegui, kuris siltas kaip kaldrute ir perdaug nevarzo judesiu

Mažytės nedėdavau, nes dažnai papsių naktį reikdavo keist o o apačia neatsitraukdavo, tai daugiau vargo būdavo visą atseginėt. O kai paaugo, tai protestuodavo
. Tai ir klostinėju po kelis kartus naktį.