Įkraunama...
Įkraunama...

Miegmaišis naujagimiui - ar reikalingas?

Pradzioj isukdavau i adjeliuka ir dar uzklodavau vilnone antklode. Dabar tikrai praverstu miegmaisi, nes pastoviai nusispardo doh.gif
Atsakyti
man kažkaip su miegmaišiu nesisekė, vis atpildavo, tekdavo perrengt, dabar naudoju didelę antklodę, tai nenusispardo.
Atsakyti
Mes taip pat naudojom ir man tai labai patiko thumbup.gif Tikrai geras dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi naudojom miegmaisi, thumbup.gif dalykelis
Atsakyti
QUOTE(electra23 @ 2008 01 10, 18:03)
Mes taip pat naudojom ir man tai labai patiko thumbup.gif Tikrai geras dalykas  mirksiukas.gif

O nuo kada nenaudojat?
Atsakyti
Na, mes savo mažulę į miegmaišiuką įsukdavom tik kai buvo šalčiai užėję. Šiaip namuose tikrai šilta, tai nuolat miegmaišiuko ir nenaudojam karsta.gif
Atsakyti
mums miegmaisis nepasiteisino, nes pirkau toki, kad tiktu iki 3 men amziaus, o vaikai kaip tik nuo 2-3 aktyviausiai ima spardytis naktimis..juk naujagimi kaip paguldai, tai randi:) vyresniam vaikui man psirode nepatogu del to, kad rankytes sala, na bent jau musu tai virsus buvo liemenes, o apacia maiso formos

sekmingai migdau susukusi i antklodele smile.gif
Atsakyti
sveikos,
as naudoju miegmaisi ir man labai patinka, ir nesusala mazoji, ir nenusispardo, super bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turim, bet retai naudojam, nebent dieną kai einam miegiuko
Atsakyti
manau tai labai geras dalykas,juk ne visada pastebesi,kad vaikas nusispardes,neprisikelnosi jo uzkloti.ir dar-jei mazesnis-maziau dudodasi,ir atsistoti neina lovyteje,tai tikrai greiciau uzmiega.
Atsakyti
Mano mazosios i miegmaisi tai niekaip neikisi, nemegsta ji apribojimu smile.gif Pirkom kombinezona specialiai pritaikyta miegui, kuris siltas kaip kaldrute ir perdaug nevarzo judesiu
Atsakyti
Mažytės nedėdavau, nes dažnai papsių naktį reikdavo keist o o apačia neatsitraukdavo, tai daugiau vargo būdavo visą atseginėt. O kai paaugo, tai protestuodavo smile.gif. Tai ir klostinėju po kelis kartus naktį.
Atsakyti