Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

Prieš pora mėnesių ir aš išbandžiau karštas žirklės Klaipėdoje "Aidos" studijoje, mano plaukai vidutinio ilgumo tai sumokėjau 75 lt. Iš pradžių po to kirpimo mano plaukai elektrinos kokią savaitę, paskui praėjo. Didžiulio slirtumo nuo kirpimo paprastom žirklėm nepastebėjau, bet kirpėja taip ir sakė, kad rezultatas bus matytis po kokių 3-4 kirpimų, bet tie kirpimai turi būti karštomis žirklėmis biggrin.gif tai va šį mėnesį vėl ketinu tenai vykti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 07 02, 10:26)
Prieš pora mėnesių ir aš išbandžiau karštas žirklės Klaipėdoje "Aidos" studijoje, mano plaukai vidutinio ilgumo tai sumokėjau 75 lt. Iš pradžių po to kirpimo mano plaukai elektrinos kokią savaitę, paskui praėjo. Didžiulio slirtumo nuo kirpimo paprastom žirklėm nepastebėjau, bet kirpėja taip ir sakė, kad rezultatas bus matytis po kokių 3-4 kirpimų, bet tie kirpimai turi būti karštomis žirklėmis  biggrin.gif  tai va šį mėnesį vėl ketinu tenai vykti  lotuliukas.gif

g.gif kazkaip man panasu i komercija. kai vienas kirpimas 75 kainuoja, o ragina eiti dar ir dar, kol kokiu pokyciu i gera pastebesi....

na tikekimes kad klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 07 02, 11:26)
Prieš pora mėnesių ir aš išbandžiau karštas žirklės Klaipėdoje "Aidos" studijoje, mano plaukai vidutinio ilgumo tai sumokėjau 75 lt. Iš pradžių po to kirpimo mano plaukai elektrinos kokią savaitę, paskui praėjo. Didžiulio slirtumo nuo kirpimo paprastom žirklėm nepastebėjau, bet kirpėja taip ir sakė, kad rezultatas bus matytis po kokių 3-4 kirpimų, bet tie kirpimai turi būti karštomis žirklėmis  biggrin.gif  tai va šį mėnesį vėl ketinu tenai vykti  lotuliukas.gif

Bet tai raso jog "uzlydo" paluko galiuka tai poveikis turetu but ishkart g.gif nes nukerpa, o kai kita kart kerpa vel plauka patrumpina ir ji nukerta kitoj vietoj kuria vel reikia "uzlydyti" tai ce pasaka be galo... g.gif jeigu norima efekto visiem plauku galiukam... g.gif man nepatikima schmoll.gif
Atsakyti
Tokios žirklės Kaune yra "Ametistėjos" salonuose.
Atsakyti
mane tai kirpo tokiomis zirklemis kirpeja inga "zivileje", klaipedoje. labai faina kirpeja. po to kirpimo plaukai tai tokie kaip silkiniai buvo biggrin.gif
Atsakyti
sarma style salonuose yra sios zirkles thumbup.gif thumbup.gif
kirpausi pries pusmeti,tai iki siol nereikalauja plaukai kirptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 08 22, 01:03)
mane tai kirpo tokiomis zirklemis kirpeja inga "zivileje", klaipedoje. labai faina kirpeja. po to kirpimo plaukai tai tokie kaip silkiniai buvo  biggrin.gif

O kiek tenai kainuoja? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažulė: 22 rugpjūčio 2007 - 11:42
nesuprantu, kodėl jūs tai įvardinat kaip naujovę, bet aš tom karštom žirklėm kamėjoj jau prieš sešis ir daugiau metų kirpdavausi biggrin.gif

Kirptis eidavau beveik kas pusmetį, kartais dažniau. Bet labai kartais biggrin.gif
Mokėdavau po 75l.. ir visiems tais laikais atrodydavo tas nežmoniškai daug. Bet padalinkit tą pusmetį į kas tris mėnesius ir gausis tas pats, o dar ir "plaukų sutaupysi" biggrin.gif

Bet , žinokite, kažkokio itin, super buper stulbinančio efekto nepastebėjau, nors kirpausi ten kelis metus iš eilės ir su karštom.

Paskui nebesikirpau. Irgi kaip ir normaliai...
Dabar tai dažyti pradėjau, tai natūralu, kad jau vien nuo dažymo plaukai suprastėję...

kaip ten bebūtų, tada kai kirpausi su TOM žirklėm, apkirpimu būdavau patenkinta ir plaukai atrodė geriausiai. Daug geriau nei dabar.
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 08 22, 01:03)
mane tai kirpo tokiomis zirklemis kirpeja inga "zivileje", klaipedoje. labai faina kirpeja. po to kirpimo plaukai tai tokie kaip silkiniai buvo  biggrin.gif

o kur klaipėdoje yra ši kirpykla?gal numeriuką turi? ax.gif
Atsakyti
Gal reikia ieškoti kirpyklų, kurios su z.one priemonėm dirba? Ši firma teikia TAS žirkles:

http://www.z-one.lt/...ercut/2.lt.html

Kaune žinau Sigitos studija (www.sigitos.lt) su šia produkcija dirba ir prekiauja.
Atsakyti
o ten kerpa tom karstom zirklem ar nezinot tiksliai?
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 11 15, 13:31)
karsto akmenio jums reikia o ne zirkliu. pripratot cia prie to kad viskas uz aciu.  niekur daugiau tik lietruvoje taip kirpejai isnaudojami o jus dar isipisinejat.  aciu sakykit kol dar kazkas jusu snarglius in galvos kliudo uz grasius.

Eik jau, ko jau čia putojiesi taip neapetitniai. g.gif Ko jau čia ty Lietuvoj tie kirpejai tokie išnaudojami vargšai? Jama zorazos babkių daugiau kaip daktaras doctor.gif už konsultaciją( žinau, ką kalbu, o dar anam ir desėtką metų mokytis reikia) už plaukų pakedenimą, ir dar rėkia. Musėk tamstai taip blogai, kad š....mali, o ne kerpi, tai ir apie grašius kalbi. O tie kirpėjai, tai nieko daugiau ir nežino, kaip babkes lupti- papučia vėjuku, paterlioja koše kokia, ir sukasi skaitliukai mintyse. ohmy.gif Dar kad ką gero padarytų, o tai dažnai taip pagadinat plaukus, tose savo šik- modern kirpyklose, kad net Genutė iš Balbieriškio kirpyklos geriau nukirptų. Paskui nors maišą ant galvos dėk, ar peruką pirk.
Ir nestaukit čia, kaip blogai. Jei dar lupikauti pradėsit , iš vis nedažysim savo karčių, užtat sveiki anie bus. Nu kaimas gi mes , pasak Tavęs tundra gūdi. Va tada bus jums Š.... Ale kam dabar lengva . tongue.gif
Atsakyti