Prieš pora mėnesių ir aš išbandžiau karštas žirklės Klaipėdoje "Aidos" studijoje, mano plaukai vidutinio ilgumo tai sumokėjau 75 lt. Iš pradžių po to kirpimo mano plaukai elektrinos kokią savaitę, paskui praėjo. Didžiulio slirtumo nuo kirpimo paprastom žirklėm nepastebėjau, bet kirpėja taip ir sakė, kad rezultatas bus matytis po kokių 3-4 kirpimų, bet tie kirpimai turi būti karštomis žirklėmis
tai va šį mėnesį vėl ketinu tenai vykti
QUOTE(mažulė @ 2007 07 02, 10:26)
Prieš pora mėnesių ir aš išbandžiau karštas žirklės Klaipėdoje "Aidos" studijoje, mano plaukai vidutinio ilgumo tai sumokėjau 75 lt. Iš pradžių po to kirpimo mano plaukai elektrinos kokią savaitę, paskui praėjo. Didžiulio slirtumo nuo kirpimo paprastom žirklėm nepastebėjau, bet kirpėja taip ir sakė, kad rezultatas bus matytis po kokių 3-4 kirpimų, bet tie kirpimai turi būti karštomis žirklėmis
na tikekimes kad klystu
QUOTE(mažulė @ 2007 07 02, 11:26)
Bet tai raso jog "uzlydo" paluko galiuka tai poveikis turetu but ishkart
Tokios žirklės Kaune yra "Ametistėjos" salonuose.
mane tai kirpo tokiomis zirklemis kirpeja inga "zivileje", klaipedoje. labai faina kirpeja. po to kirpimo plaukai tai tokie kaip silkiniai buvo
sarma style salonuose yra sios zirkles
kirpausi pries pusmeti,tai iki siol nereikalauja plaukai kirptis
kirpausi pries pusmeti,tai iki siol nereikalauja plaukai kirptis
QUOTE(dark_me @ 2007 08 22, 01:03)
mane tai kirpo tokiomis zirklemis kirpeja inga "zivileje", klaipedoje. labai faina kirpeja. po to kirpimo plaukai tai tokie kaip silkiniai buvo 
O kiek tenai kainuoja?
nesuprantu, kodėl jūs tai įvardinat kaip naujovę, bet aš tom karštom žirklėm kamėjoj jau prieš sešis ir daugiau metų kirpdavausi 
Kirptis eidavau beveik kas pusmetį, kartais dažniau. Bet labai kartais
Mokėdavau po 75l.. ir visiems tais laikais atrodydavo tas nežmoniškai daug. Bet padalinkit tą pusmetį į kas tris mėnesius ir gausis tas pats, o dar ir "plaukų sutaupysi"
Bet , žinokite, kažkokio itin, super buper stulbinančio efekto nepastebėjau, nors kirpausi ten kelis metus iš eilės ir su karštom.
Paskui nebesikirpau. Irgi kaip ir normaliai...
Dabar tai dažyti pradėjau, tai natūralu, kad jau vien nuo dažymo plaukai suprastėję...
kaip ten bebūtų, tada kai kirpausi su TOM žirklėm, apkirpimu būdavau patenkinta ir plaukai atrodė geriausiai. Daug geriau nei dabar.
Kirptis eidavau beveik kas pusmetį, kartais dažniau. Bet labai kartais
Mokėdavau po 75l.. ir visiems tais laikais atrodydavo tas nežmoniškai daug. Bet padalinkit tą pusmetį į kas tris mėnesius ir gausis tas pats, o dar ir "plaukų sutaupysi"
Bet , žinokite, kažkokio itin, super buper stulbinančio efekto nepastebėjau, nors kirpausi ten kelis metus iš eilės ir su karštom.
Paskui nebesikirpau. Irgi kaip ir normaliai...
Dabar tai dažyti pradėjau, tai natūralu, kad jau vien nuo dažymo plaukai suprastėję...
kaip ten bebūtų, tada kai kirpausi su TOM žirklėm, apkirpimu būdavau patenkinta ir plaukai atrodė geriausiai. Daug geriau nei dabar.
QUOTE(dark_me @ 2007 08 22, 01:03)
o kur klaipėdoje yra ši kirpykla?gal numeriuką turi?
Gal reikia ieškoti kirpyklų, kurios su z.one priemonėm dirba? Ši firma teikia TAS žirkles:
http://www.z-one.lt/...ercut/2.lt.html
Kaune žinau Sigitos studija (www.sigitos.lt) su šia produkcija dirba ir prekiauja.
http://www.z-one.lt/...ercut/2.lt.html
Kaune žinau Sigitos studija (www.sigitos.lt) su šia produkcija dirba ir prekiauja.
o ten kerpa tom karstom zirklem ar nezinot tiksliai?
QUOTE(robertaslt @ 2006 11 15, 13:31)
karsto akmenio jums reikia o ne zirkliu. pripratot cia prie to kad viskas uz aciu. niekur daugiau tik lietruvoje taip kirpejai isnaudojami o jus dar isipisinejat. aciu sakykit kol dar kazkas jusu snarglius in galvos kliudo uz grasius.
Eik jau, ko jau čia putojiesi taip neapetitniai.
Ir nestaukit čia, kaip blogai. Jei dar lupikauti pradėsit , iš vis nedažysim savo karčių, užtat sveiki anie bus. Nu kaimas gi mes , pasak Tavęs tundra gūdi. Va tada bus jums Š.... Ale kam dabar lengva .