Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(lisik @ 2007 04 30, 20:44)
idomiai  biggrin.gif  bet kiek zinau plaukai kvepuot negali, nes jie tera suragejes keratino sluoksnis.  Galvos oda - kitas reikalas, ji turi poras, o pats plaukas tai siaip "nebegyvas" audinys.

ir aš taip manau, bet kai pasiklausai - visi skirtingai sako g.gif
Atsakyti
Nu negyvas plaukas, negyvas. Bet tada jis ir sveikas negali būti, nes negyvas.
Užlydžius galiuką, jis neskilinėja. Bet juk čia plaukų problemos nesibaigia: slinkimas, trupėjimas, ir kas iš to tada jei galiukas buvo užlydytas lotuliukas.gif
Čia šiaip pasvarstymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danii @ 2007 04 30, 20:37)
dėl to plaukų užlydimo man kirpėja pasakojo :>
seniau tai buvo lb populiaru, bet vėliau išaiškėjo, kad plaukai pro galiukus kvėpuoja, todėl juos užlydžius, gali atsirasti kitokių problemų, pvz slinkimas. (:

Pagaliau sau atradau paaiskinima kodel man nei is sio, nei is to pradejo truputi slinkti plaukai. Pries koki menesi mano ilgus plaukus pakirpo karstomis zirklemis. Pries dvi savaites pastebejau, kad sukuojant plaukus ant suku pasilieka per daug plauku, ko anksciau tikrai nebudavo. Paskutiniu metu mano plaukai buvo labai sustipreje, todel niekaip nesupratau kas cia staiga pasidare, nes nei gyvenimo kokybe, nei plauku prieziuros priemones nepasikeite. Bet kai tik perskaiciau ka raso danii, pagaliau atradau galima to paaiskinima, nes visos kitos zinomos plauku slinkimo priezastys tikrai mano atveju atkrenta.
Atsakyti
QUOTE(domani @ 2007 05 08, 15:19)
Pagaliau sau atradau paaiskinima kodel man nei is sio, nei is to pradejo truputi slinkti plaukai. Pries koki menesi mano ilgus plaukus pakirpo karstomis zirklemis. Pries dvi savaites pastebejau, kad sukuojant plaukus ant suku pasilieka per daug plauku, ko anksciau tikrai nebudavo. Paskutiniu metu mano plaukai  buvo labai sustipreje, todel niekaip nesupratau kas cia staiga pasidare, nes nei gyvenimo kokybe, nei plauku prieziuros priemones nepasikeite. Bet kai tik perskaiciau ka raso danii, pagaliau atradau galima to paaiskinima, nes visos kitos zinomos plauku slinkimo priezastys tikrai  mano atveju atkrenta.

na gali buti kad plaukai "užduso" dėl to kad jų galai užlydyti doh.gif biggrin.gif nors tikrai keistoka g.gif

o šiaip čia offtop'as, bet žinau kad yra toks reiškinys kaip staigus plauku slinkimas pavasarį/rudenį. Kai per savaitę ar kelias iškrenta palyginti daug plaukų, o po to viskas normalizuojasi (Man asmeniškai tai paaiškino kompetetinga gydytoja dermatologė). Gal tau kažkas panašaus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 08 gegužės 2007 - 14:35
QUOTE(lisik @ 2007 05 08, 15:29)
na gali buti kad plaukai "užduso" dėl to kad jų galai užlydyti  doh.gif    biggrin.gif  nors tikrai keistoka  g.gif

Aš tai nemanau, kad plaukai kvėpuoja pro galiukus
Atsakyti
QUOTE(danii @ 2007 04 30, 20:37)
dėl to plaukų užlydimo man kirpėja pasakojo :>
seniau tai buvo lb populiaru, bet vėliau išaiškėjo, kad plaukai pro galiukus kvėpuoja, todėl juos užlydžius, gali atsirasti kitokių problemų, pvz slinkimas. (:

nu dėl kvėpavimo tai tikrai netiesa, plaukas yra negyvas ir niekas nekvėpuoja(visos ląstelės yra mirusios) ir jo pakirpimas ar lydimas negali įtakoti vienintėlės gyvos plauko dalies-šaknies. tik vienu atveju negyvas plaukas įtakoja šaknį, kai jie ilgi ir sunkūs, yra nuolatinis tempimas šakniai. šiuo atveju netikiu kad karštos žirklės gali įtakoti slinkimą
Atsakyti
niu tai kas dar išbandėt karštas žirkles, jau ir aš noriu su jomis pasikirpt bigsmile.gif kur Klaipėdoj be "Aidos studijos" kerpa jomis?
Atsakyti
QUOTE(efyra @ 2007 05 08, 19:55)
nu dėl kvėpavimo tai tikrai netiesa, plaukas yra negyvas ir niekas nekvėpuoja(visos ląstelės yra mirusios) ir jo pakirpimas ar lydimas negali įtakoti vienintėlės gyvos plauko dalies-šaknies. tik vienu atveju negyvas plaukas įtakoja šaknį, kai jie ilgi ir sunkūs, yra nuolatinis tempimas šakniai. šiuo atveju netikiu kad karštos žirklės gali įtakoti slinkimą

va va, butent smile.gif drinks_cheers.gif

o del to kad ilgi plaukai tempia sakni tai tiesa, bet pas domani palukai nepailgejo staiga, o slinkt pradejo staiga, vadinas buvo kazkokia kita priezastis... bet tikrai nemanau kad tai karstu zirkliu "darbas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 08 gegužės 2007 - 22:10
na aš ir nesakau nieko :>
man tiesiog kirpėja pasakojo taip. kad užlydimas yra labai blogai, kad kenkia.
Atsakyti
ot ir žinok, kaip iš tikro tos žirklės gerai ar blogai plaukams unsure.gif kad pabandžius visai nebūtų blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 09, 21:14)
ot ir žinok, kaip iš tikro tos žirklės gerai ar blogai plaukams  unsure.gif  kad pabandžius visai nebūtų blogai  g.gif

aha ax.gif neaišku čia niekas. kiek žmonių – tiek nuomonių. biggrin.gif
Atsakyti
Na siandien buvau kirptis tokiomis zirklemis "sarmastyle" vilniuje. is savo pazistamu tai esu pirma isbandziusi. pakirpus atrodo visiskai taip pat kaip nukirpus paprastom zirklem cool.gif na reikes palaukti keleta savaiciu ir bus matyt gerai cia ar nelebai. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti