Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(dendule @ 2008 05 14, 15:02)
Prisiskaiciau merginos apie karstas zirkles irgi reklama maciau uzsimaniau, uzsirasius pas savo kirpeja birzelio menesiui, tai galvoju gal nueit pries tai galiukus karstom apsikirti zirklemis, o poto pas ja nereikes tik nudazys.(Mano kirpeja gera bet berods neturi tu karstu zirkliu).
Klausimai tokie, ar butinai plauna galva pries kerpant jeigu ateini isplauta?smile.gif
Koki aliejuka naudojat?As naudodavau Avon aliejuka ilgai, dabar baigesi ir galvoju koki pirkti?

Aš tai neturėjau to "avon", bet iš atsiliepimų susidarė įspūdis, kad ten toks šiaip sau tepalėlis su kvapu skaniu - jis Tau padėjo? g.gif
SM tai išgirtas "Kerastase" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Prisiskaičiau čia forume apie tas ,,karštas žirkles" ir nusprendžiau pati pabandyti ta stebuklą ax.gif , kadangi labai labai labai noriu ilgų ir svarbiausia sveikų plaukučių 4u.gif
Šiaip tai buvau labai sugadinusi savo ilgus plaukus, kai užsimaniau vieną dieną iš juodaplaukės patapti blondine doh.gif doh.gif doh.gif ir koks velnias mane tada buvo apsėdęs..... Dabar labai gailiuosi, kad ta padariau, nes plaukus sugadinau tiesiog žiauriai ir prieš metus su puse teko vėl nusitamsinti ir nukirpti plaukus taip kad net pečių nebesiekė verysad.gif
Prieš einant i kirpyklą ,,Živilė" Klaipėdoje kirptis karštomis žirklėmis mano plaukai buvo ataugę jau gerokai žemiau pečių (po viso to šviesinimo ir peroksidinio košmaro blink.gif Kai nuėjau į kirpyklą, kirpėja papasakojo, kad kirpimas ,,karštomis žirklėmis veiksmingiausias tuomet, kai plaukai nepažeisti ir svarbiausia kai plaukas gyvas, o jei jis miręs tai niekas nepagelbės nei žirklės nei aliejai verysad.gif Šios priemonės gali tik šiek tiek pagerinti nutriušusio plauko išvaizdą. O rezultatas pasimato maždaug po trijų tokių kirpimų. Taigis, vėl mano plaukai buvo nukirpti daugiau nei per sprindį ir tuomet užlydyti galiukai su karštomis žirklėmis. Plaukų ilgio buvo gaila verysad.gif , bet užtat dabar nebėra nutriušusių ir pasišiaušusių galų thumbup.gif
Tikiuosi, kad tolimesnis kirpimas karštomis žirklėmis duos gerų rezultatų ir kada nors aš pagaliau galėsiu džiaugtis ilgais ilgais plaukais flirt.gif

Tai tiek blush2.gif
Tik norėjau pasidalinti savo patirtim smile.gif
Atsakyti
as jau du kartus kirpausi dabar rugsejo gale eisiu 3 kart . siaip didelio skirtumo nepastebejau , galiukai pradeda po truputi triusti(vis atrandu suskilusiu galiuku) po 3men. bet jei tiesa kad pazeistiem plaukam nieko nepadeda tai matyt man dar teks palaukt nes kaip tik galai dar like kazkada sviesinti , dabar bandau atsiaugint naturalius plaukus
Atsakyti
maciau kad labai daug kas klausia kur butu galima apsikirpti karstomis zirklemis, taigi kaune jomis kerpa Ametistejoj:) as viena karta kirpausi, bet gerai arr blogai nieko pasakyti negaleciau smile.gif galbut reikia daugiau kartu kirptis kad pasiekti rezultata:)
Atsakyti
o kur vilniuje kerpa? g.gif
Atsakyti
Jau 3 kartus kirpausi karstomis znyplemis. Laaabai patiko! thumbup.gif Galiukai tikrai igauna geresni kritima, po 4 men pastebejau, kad daug maziau issisakojusiu, nei po paprasto kirpimo, o ir plaukai ryskiai paaugo, nes apsilankau kirpykloj tik kas pusmeti smile.gif
bet dabar pasiskaicius jusu komentarus apie plauko nekvepavima, labai suabejojau tomis zirklemis, nes pati pastebejau, kad kazkaip plaukai dazniau slenka. Nors hal man taip tik atodo...... g.gif
help!pasidalinkit merginos, patirtimi, ar dar kas pastebejo, kad po kirpimo plaukai labiau slenka????
Atsakyti
QUOTE(pasakaite1 @ 2008 09 26, 12:27)
Jau 3 kartus kirpausi karstomis znyplemis. Laaabai patiko! thumbup.gif  Galiukai tikrai igauna geresni kritima, po 4 men pastebejau, kad daug maziau issisakojusiu, nei po paprasto kirpimo, o ir plaukai ryskiai paaugo, nes apsilankau kirpykloj tik kas pusmeti smile.gif 
bet dabar pasiskaicius jusu komentarus apie plauko nekvepavima, labai suabejojau tomis zirklemis, nes pati pastebejau, kad kazkaip plaukai dazniau slenka. Nors hal man taip tik atodo...... g.gif
help!pasidalinkit merginos, patirtimi, ar dar kas pastebejo, kad po kirpimo plaukai labiau slenka????

as jau du kartus kirpaus, ti zinok ir man atroddo,kad tik pakirpus ju daugiau isslenka g.gif eisiu trecia karta greit,jei kartosis-teks mest,matyt doh.gif
Atsakyti
as kita savaite eisiu kirptis nes jau 4men praejo nuo praeito karto , jau ir atsirado pasisakojusiu bet nebaisiai daug
o apie nekveplavima tai man atrodo cia visiska nesamone nu gi plaukas negyvas kaip jis per ta gala kvepuos . gi naga nukirpus ar nudildziavus ar jauciasi skirtumas
Atsakyti
As labai noriu irgi apsikirpti karstomis zirklemis 4u.gif

Bet mano plaukai apskritai labai retai sakojasi ir nutriusa g.gif i 10 men. karta tik nueinu apsikirpt mirksiukas.gif nes vis tiek jau po tiek laiko plaukai buna siek tiek aptriushe....

Labai gaila, bet jau pries kelias sav. buvau kirpykloj doh.gif ir nemazai man tu plaukuciu nutrumpino... tai dabar net nezinau kaip geriau, palaukt kol jie ataugs ir tada bandyt karstu kirpimu? Ar geriau dabar apsikirpti, kai nukirpti visi negrazus galiukai?

As taip isivaizduoju, kad isvis drasiai metus laiko galeciau nekirpti savo plaukuciu, jei pabanyciau sita karsta kirpima blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 26 lapkričio 2008 - 12:45
Gal galite ideti nuotrauku kaip plaukai atrode pries zirkles ir kaip po smile.gif
Atsakyti
4u.gif Plaukų kirpimo naujovė "Thera-cut", arba karštos žirklės tongue.gif ;
Pastaruoju metu kirpyklose naudojama naujovė, karštos žirklės. Tai įprastos kirpimo žirklės, patobulintos aukštos kokybės technologija. Jos gaminamos kompiuterio, bei lazerio kontroliuojama technologija, žirklių ilgis, 14cm... Naudojant karštas žirkles, galima diebti laisvai, kūribingai, kirpti įvairiais būdais (filiruoti, retinti galiukus ir t.t).

Nukirpus karštomis žirklėmis, galiukai tarsi užlydomi ir plaukai iškart, bei ilgam įgyja natūralią būklę. Tai garantuoja puikiausią plauko apsaugą. Plaukas tampa sveikesnis, labiau blizga, tampa daug elastingesnis, tampresnis, puresnis. Jokių cheminių priemonių, plaukas atsinaujina natūraliai.[

IMG]http://www.goda.lt/zirkles2.jpg[/IMG]
Papildyta:
user posted image

QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 26, 23:07)
4u.gif  Plaukų kirpimo naujovė "Thera-cut", arba karštos žirklės tongue.gif ;
Pastaruoju metu kirpyklose naudojama naujovė, karštos žirklės. Tai įprastos kirpimo žirklės, patobulintos aukštos kokybės technologija. Jos gaminamos kompiuterio, bei lazerio kontroliuojama technologija, žirklių ilgis, 14cm... Naudojant karštas žirkles, galima diebti laisvai, kūribingai, kirpti įvairiais būdais (filiruoti, retinti galiukus ir t.t).

Nukirpus karštomis žirklėmis, galiukai tarsi užlydomi ir plaukai iškart, bei ilgam įgyja natūralią būklę. Tai garantuoja puikiausią plauko apsaugą. Plaukas tampa sveikesnis, labiau blizga, tampa daug elastingesnis, tampresnis, puresnis. Jokių cheminių priemonių, plaukas atsinaujina natūraliai.[

IMG]http://www.goda.lt/zirkles2.jpg[/IMG]

Atsakyti
gal Kedainiuose yra ši procedura? g.gif
Atsakyti